|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 2:46 pm Předmět: |
|
|
Jednou sem videl manika co delal drepy, a mezi serie ma delal este tricali na kladce, posilka to nebyla velka, takze 2 obsazene pozice naraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elnino

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
Judson: no to je teda hloupost ti reknu, musel to byt strasny vocas _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
Puritania
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Judson: nechápu tvé rozhorčení. Já to dělám taky a řeknu ti, že je to super pocit z intenzivního tréninku, kde využiješ 100% času ke cvičení (pokud máš teda konkrétně po těžkých dřepech energii stát u kladky).
A když mluvíme o kladkách, tak není problém se s dotyčným domluvit a střídat se s ním až půjde dřepovat, vždyt si během 2 vteřin upravíš váhu.
I když je fakt, že u nás to není problém, protože chodím cvič brzo odpoledne kdy tam není tak narváno....
Takhle intenzivní trénink si občas dej, pocit je to fakt dobrej.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
|
| jirdano napsal: | když už sme u toho způsobu tréninku tak nejlepší zabíjačka co sem viděl když tam přišel klučík, tak 40kg moh mít, ručičky a nožičky jako párátka, 10min se rozcvičoval, pak si dal půl hoďky na kole a šel zas pryč |
"obdivuju tě", že takhle zvládáš posilovnu sledovat...
doporučil bych ti taky nějakou "zabíjačku", při který budeš rád, že zvládáš ukočírovat sám sebe a nemusíš se unavovat sledováním okolí
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
|
|
Jirdano: a? co je na tom zvlastniho? stejne jako u predchoziho,zjevne znalci. _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | když už sme u toho způsobu tréninku tak nejlepší zabíjačka co sem viděl když tam přišel klučík, tak 40kg moh mít, ručičky a nožičky jako párátka, 10min se rozcvičoval, pak si dal půl hoďky na kole a šel zas pryč |
a do jakýho fitka chodíš? NEbyl jsem to já? Pokud ne, taky to tak dělám... když jsem měl teď 14 dní volna (udělal jsem brzo všechny zkoušky na VŠ), taky jsem chodil 2x.. dopoledne klasickej trenink na svalovou partii a odpoledne/vecer pul hodky kolo... tak bych se zase moc nesmál...
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
je mi to jasný, že to musí vypadat divně, ale takovýhle hovada, co radši sledujou ostatní, než aby cvičili to svoje, mi jsou u prdele...
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
S tim uplne souhlasim.Taky nejsu nic extra a kdyz na me nekdo cuci tak ani nejsu schopnej bez blbyho pocitu odcvicit 1 serku
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
když jedu 40 min na kole tak poslouchám hudbu a koukám kolem, vy ne?  a když tomu tak nerozumim tak mi řekněte jakej má význam pro kluka jehož polovinu tělesný hmotnosti tvořej kalhoty 30 min šlapání při kterým se snad ani nezapotí..
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Radyn napsal: | | S tim uplne souhlasim.Taky nejsu nic extra a kdyz na me nekdo cuci tak ani nejsu schopnej bez blbyho pocitu odcvicit 1 serku |
prave na takovyhle lidi se mas vysrat... cvicis pro sebe a ne pro ně, navíc vždycky na tebe bude někdo čumět, jde o to, jakýho je pohlaví :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
De o to ze zjevne cucels na nekoho 40 min jak pero z gauce
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | když jedu 40 min na kole tak poslouchám hudbu a koukám kolem, vy ne? a když tomu tak nerozumim tak mi řekněte jakej má význam pro kluka jehož polovinu tělesný hmotnosti tvořej kalhoty 30 min šlapání při kterým se snad ani nezapotí.. |
já ani nemusím koukat kolem, nosim brejle na dálku a stejně bych hovno viděl, při cvičení je nemám... :) no já važim 88kg a za 5 minut mám triko mokry.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
Hele zase to nepřehánějte. Jen protože někdo cvičí jinak neznamená, že dělá píčoviny.
Rozcvičit se s lehkýma činkama a pak jezdit na rotopedu nevidím jako cokoli divnýho.
Vymýšlet vlastní pseudocviky, používat totálně šílenou techniku, nebo pumpovat biceps z osmi úhlů píčoviny jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
ono já si prostě nemůžu pomoct občas.. sem v jednom větším fitku u nás téměř každej den, když nemam trénink, tak trénuju jiný a co tam někdy vidim tak za nima radši posílam trenéra co tam je na baru aby si něco neudělali, protože někdo si prostě neřekne že chce poradit a rovnou si vymyslí svou originální techniku, že to je začátečník s tim nemá vůbec co dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|