|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Znám jednoho týpka, co cvičí docela tvrdě, zvedá v sériích přes 200kg na dřep a něco ke 200kg na bench. Jenom nerozumím tomu proč to dělá (krom toho že si ničí zdraví a klouby), protože vzhledově vypadá jako tlustý prase, co se válí jen doma na gaučí a žere 24/7 junk foood. | mozna to dela kvuli tomu aby mohl zrat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
No víš ty pseudo cviky. Mohou být třeba spec cviky, které někdo nezná. A můžou si myslet, že to děláš špatně. Jako příklad mě napadá thruster. když jsem ho jednou cvičil. Přišel za mnou jeden týpek (vypdal namakaně,) a řekl: Chlápe sorry, ale já se na to nemůžu dívat, ale děláš ten military pres (možná řekl tlak s činkou) špatně, divně. Tak jsem musel vysvětlit co je to za cvik a na co se používá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Mr.M. - přesně to se mi stalo, když jsem dělal:
a) pushpressy (prý proč u toho tak skáču a jdu to nohama..přišlo moje vysvětlení:-))
b) clean&press s JČ (že proč si radši nedám méně a netahám to bez "dopomoci" nohou  - rozesmál mě, tak pak jsem mu to vysvětlil, ale on tomu stejně nevěřil.)
Dělám zadní dřepy s výrazem za hlavou - lidi čumí, dělám pushpressy, přemístění, trhy, WHATever - čumí. A já už si na to tak zvyknul, že se mi to i líbí a vůbec mi to nevadí  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 11:01 pm Předmět: |
|
|
:D dělám dřepy a lidí čumí... asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 11:51 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
:D dělám dřepy a lidí čumí... asi tak |
Ale prosimte, zase neprehanej :)
Nevim, kde to cvicis, ale drepy uz jsou celkem bezny cvik a kdyz to srovnam s bodou pred nejakyma 2-3 roky, tak uz mnohem vice lidi drepuje a mozna ze castecne prave i diky internetu, kdy zacaly byt popularni treninky jako korte, bear a podobne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:10 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
:D dělám dřepy a lidí čumí... asi tak |
... lidi čumí ... asi tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:30 am Předmět: |
|
|
Tak když cvičí dřepy něžný pohlaví, kdo by se nepodíval, jak na tom je gluteus maximus _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
onik

|
Zaslal: po únor 13, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Jednou sem videl manika co delal drepy, a mezi serie ma delal este tricali na kladce, posilka to nebyla velka, takze 2 obsazene pozice naraz. |
musím byt šileny exot když je skoro pravidlem že jedu 4 cviky po sobě a zabíram 4 pozice...asi přestanu cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
onik:
Spiš je otazka, jestli na tebe lidi nekoukaj, jak cvicis a oni necvici kuli tobe.
|
|
| nahoru |
|
 |
onik

|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | onik:
Spiš je otazka, jestli na tebe lidi nekoukaj, jak cvicis a oni necvici kuli tobe. |
nikdy sem nic nezabral že je to pouze moje,myslím že se da v pohodě prostřidat vždy a všude
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
onik:
Potom v tom nevidim problem, taky říkám všem můžu/můžes se prostřídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: út únor 14, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Prosba:
Velmi prosím pány, navštěvující posilovny, aby používali obuv.
Když pominu estetickou stránku věci, kdy takový jedinec, obutý pouze v ponožkách (často vytažených až ke kolenům), působí poněkud směšně, tak kdo má ty fusekle, které měl celý den v botách, čichat.
Dnes mě "obklíčilo" takových týpků hned několik. Nejsem žádná fajnovka, propocená trika a mikiny jaksi patří k věci, ale ten odér a mokré stopy už jsou fakt moc. _________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út únor 14, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
Jo, já takovýho borce viděl včera, ale ten neměl ani ponožky a byl tam naboso... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|