Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, už jsem na to přišel :) změna proteinu.

Přítelkyně má jiný protein jak já (ona má WheyCore 55) a ten její jde rozmíchat krásně oproti tomu mému (WPC80).
Takže je to čistě otázka proteinu, nicméně i ten můj WPC80 není tak hrozný z 70-80% se rozpustí takže tam ta chuť je a mám to ochucené čokoládově "s čokoládovými kousky" :)

EDIT. eště mně napadá jedna věc: hoď si do něčeho protein, zalej to horkou vodou, rozmixuj to a pak tímhle zalej tu kaši, rozmíchej a voala je hotovo :) taky vcelku praktické řešení ne?.)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2012 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. Února (PO) [15]

AKTIVITY
  Bouldering 120 min.
  (strečing+rozlezení, dynamika, technika + pár silových cest, trénink břicha)

SPÁNEK
  Kdy 01.00 - 10.00
  Kolik 9 hod.
  Hodnocení ■■■■■

JÍDELÁK
  1.: ovesna kase 100g, protein (11b:5s), dzsu 200 ml
  2.: cottage, 10ryzovych chlebu, maslo, dzus 200 ml
  3.: 100g parenice, 6ryzovych chlebu, jablko, maslo, dzus 200ml
  4.: PTN
  5.: 100g ryze, sledi
  6.: 100g parenice, 6ryzovych chlebu, maslo

KECÁNÍ
(ráno) Vcelku pěkně jsem se vyspal a pro mne až nadpoměry dlouho. Jen mám poslední dobou nějak přeleželý krk, resp. nějak blbě spím a bolí mne celý vršek kolem krku, je to docela nepříjemné.
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) -
 • (podvečer) Trénink bouldru proběhl suprově, prsty trošku cítím, ale zdá se mi, že se mi zlepšujou každým dnem, ta konopná mast je super.
 • (večer) -

ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
Vtip: "Můj penis je tak slušný, že když vidí holku, tak se postaví, aby si mohla sednout. "

Dulezite: Byl jsem prizvan na expedici na Mont Blanc, pro mnohe to jiste nebude nic extra, nicmene pro mne je to velka vyzva a rozhodne se tesim. Mozna trosku upravim svuj rezim, abych ziskal patricnou fyzicku. Expedice mne ceka koncem kvetna.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28. Února (UT) [16]

AKTIVITY
  Posilování (fyzička) 30min.
  (lehký strečing, tentokrát v pořadí - 100kliků standart, 100zkracovaček, 100dřepů, 50 tricepsovych kliku, 50 vyponu ve stoji na kazdou nohu)
  Protestní pochod v Brně 3 hod.
  ( - )
  Allkampf-jitsu 90 min.
  (rozehřátí+strečing, posilovani, opakování technik z minula, pádové techniky vzad+vpřed, zakladní technika kopu, nové obranné techniky)

SPÁNEK
  Kdy 00.45 - 08.45
  Kolik 8 hod.
  Hodnocení ■■■□□

JÍDELÁK
  1.: PTN (40s:20b)
  2.: ovesna kase 100g
  3.: 6 ryzovych chlebu, maslo, 100g Eidam 30%
  4.: 100g ryze, tunak, ½ citrónu
  5.: proteinova tycinka
  6.: 100g ryze, tunak, ½ citrónu
  7.: PTN (40s:20b)
  8.: 100g ryze, tunak, ½ citrónu
  9.: protein + mleko

KECÁNÍ
(ráno) Jak kdyby mne přejel parní válec, ale nějak jsme to rozhýbali. Ozvaly se trošku prsty, ale snad to nebude nic hroznýho, skusím tomu dát zítra trošku aerobní nádech a nehrotit moc.
Jinak trénink jsme trošku změnili, místo klasických superserií jsme zvolili nejrychleji odjet 100 a pak přejít na další cvik a opět, nejrychleji odjet 100. Je to lepší na fyzičku, takže budu pokračovat v tomto duchu.
 • (dopoledne) ve škole nuda, myšlenky jinde ...
 • (odpoledne) Protestní pochod Brnem, vcelku jsem spokojen, čekal jsem od toho mnohem míň a nakonec 6000 lidí? Úžasná atmosféra. Rozhodně bych šel znovu, kdybych mohl. Snad nám to k něčemu bude, ale mám z toho dobrý pocit.
 • (podvečer) Těším se ...
 • (večer) Cítím mírnou únavu, myslím, že jsem toho dneska sežral daleko víc než normálně, jsem za to rád, možná je to změnou rýže, nevím jestli bych do sebe byl schopnej narvat tolik naturalky, nicméně narval jsem do sebe co jsem mohl a jsem za to rád. Cítím, že to potřebuju, asi by mně jinak tělo sežralo orgány.

ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
Důležité:
Kdo by měl zájem mám knížku o józe, tak mne kontaktujte přes PM, nějaká malá ukázka. Knížka je obrázková, jinak text je v angličtině, ale i neangličtináři ukáže určitě alespoň cviky. Dále, kdo by měl zájem o lezeckou techniku, lezecký trénink mohu nabídnout knížku Trénink sportovního lezce II , opět v pdf a přes PM.

Ostatní:

a něco málo na konec, v tomto duchu byl celý dnešek:)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. Února (ST) [17]

AKTIVITY
  Bouldering 120 min.
  (lehky strecing, trenink - vytrvalost, technika, v prubehu vzdy 5x serie po 10ti dynamickych shybech)

SPÁNEK
  Kdy 01.00 - 08.00 a po snidani pak 09.00 - 11.00
  Kolik 9 hod.
  Hodnocení ■■■■■

JÍDELÁK
  1.: ovesna kase 100g
  2.: 6 ryzovych chlebu, maslo, 100g Eidam 30%
  3.: PTN
  5.: 8ryzovych chlebu, maslo, 100g parenice uzene, jablko
  6.: 8ryzovych chlebu, maslo, 100g parenice uzene
  7.: protein + mleko

KECÁNÍ
(ráno) Rano mne dvakrat vzbudil spolubydla, takze jsem po snidani sel zase jeste na dve hodky spat, pak to bylo uz v poho.
 • (dopoledne) spanek:D
 • (odpoledne) vcelku tradicni trenink, docela jsem si tam nandal, ke konci to bylo už takové ležérní
 • (podvečer) Nákup nových hraček a jídla.
 • (večer) Zjištuji, že jsem dneska pěkně na hovno jedl. Nejspis zaradim serie statickych shybu, zacinam na statickou silu zapominat a zaostavam straslive. Premyslim o koupi kimona, nejspis cerne barvy zatim nevim, kde vzit :)

ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
Důležité:
Pokud se povede o vikend mozna budou aktualky.

Ostatní:
Dnesni nakup

Naprosto úžasná písnička
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co plavání pse, furt se chystáš na Regeneraci?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko dostal jsem se do bodu, kdy už bych měl vesměs přijímačky v kapse (cca 1,40 na tu stovku), jediný, co zbývalo jen trošku zkouknout biolu s vseobecnejma, ale prostě nějak jsem si řekl, že dalších 5 let prezenčního by mne zabilo a potřebuju taky nějaký peníze už. Raději se budu věnovat teď svému oboru, ikdyž to budu dělat jen pro peníze a bavit mne to moc nebude nejspíš.
Při práci si skusím druhou výšku udělat, pokud se neposere něco s poplatkama. Zatím mám namířeno do státní sféry policie/voják, spíš mne to táhne k policii, ale uvidím, možná dostanu lepší nabídku u nějaký firmy v Brně kdo ví, holt žiji s tím, že jsem si vybral před x-lety špatný obor, tak se s tím nějak musím poprat.
Já bych potřeboval práci s trošku flexibilní pracovní dobou no. Tak snad se poštěstí. Jinak tobě přeji hodně štěstí, jestli si začal vůbec trénovat lenochu :D
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je škoda, myslel jsem, že Ti dám na prdel, protože 1:40 je slabota :-)) Ne hele, každý strůjcem... tak přeju hodně úspěchů, ať už si zvolíš jakoukoliv "taktiku" v životě. A neflákám se už, sem tam mě ofoukne větřík a mých pár procent tuku to zcela ignorují a já si musim jít pak lehnout ... ale už zas makám (viz log).
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, ale stačilo by to na ty blátíčka, co se tam hlásej, dle výsledků z 2011/2010 který mám, jinak to je slabota no, ale v jacikovi bych ti snad naložil 100+ bych dal určitě a možná i teď
Musím se na ten tvůj log kouknout, zas jsem tu probíral na fóru kraviny a nestihnul jsem důležitý věci jako třeba právě tvůj log, ronnieforum je hrozná závislárna, horší jak gamblerství, kterýho jsem se snad úspěšně zbavil

Jako ale jak říkám, ta výživa mne zajímá a možná tomu dám kouř dálkově nebo alespoň soukromě. Trenérskou licencu plánuju zatím pořád. Nicméně mi do života zatím přichází spousta příležitostí, člověk neví kterou vzít dřív a jestli vůbec brát
medwed

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj co te vede k tomu, ze sis vybral cerne kimono??? a co v nem chces delat konkretne (tzn jesli za nej te bude souper tahat aby te shodil etc?)
nevim jak moc intenzivne trenujete ale pokud ho chces pouzivat aby te za nej nekdo silneji tahal je nejrozumejsi koupit kimono judisticke (velmi dobry pomer cena/vykon mela znacka dax typ moskito ale je to cca 3roky), protoze jakekoli jine je IMO obycejna hadra a snadno se roztrha (na Technice to obcas taky hyrilo vsema barvama a vetsina cernych a jinych nejudo kimon hned odesla minimalne natrzenim v podpazi nebo dokonce kompletnim roztrhanim)
tot jen muj postreh ke koupi kimona snad ti to tu v logu nebude vadit :)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medwed mockrát děkuji a naopak jsem rád, žes napsal. Co se týče kimona, tak trenér mi doporučil jujitsu kimono, na judo říkal, že je možná až příliš těžké a tvrdé.
Nicméně jsem o něm uvažoval, pokud by byl rozdíl jen drobně ve váze a naopak cena by šla dolů a odolnost nahorů, asi bych bral spíš judo než jujitsu, ale hlavní je, aby neomezovalo v pohybu (skoky apod.).

Uvažoval jsem i nad obarvením bílýho kimona na černé. Co se týče toho, proč černé, tak mně černé oblečení a barva víc sedí, cítím se v tom líp.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
No jo, ale stačilo by to na ty blátíčka, co se tam hlásej, dle výsledků z 2011/2010 který mám, jinak to je slabota no, ale v jacikovi bych ti snad naložil 100+ bych dal určitě a možná i teď
Musím se na ten tvůj log kouknout, zas jsem tu probíral na fóru kraviny a nestihnul jsem důležitý věci jako třeba právě tvůj log, ronnieforum je hrozná závislárna, horší jak gamblerství, kterýho jsem se snad úspěšně zbavil

Jako ale jak říkám, ta výživa mne zajímá a možná tomu dám kouř dálkově nebo alespoň soukromě. Trenérskou licencu plánuju zatím pořád. Nicméně mi do života zatím přichází spousta příležitostí, člověk neví kterou vzít dřív a jestli vůbec brát

Ty máš výsledky z fyzických testů? Tak to mi je pošli do PM, budeš hodnej. A v Jacíkovi bys mě určo dal, ten jsem ani jednou nezkoušel, jen tak změny poloh, abych věděl, co od toho mám čekat. Je to hrozná kravina, radši bych si dal třeba 1500 m, nebo nějakou atletiku, gymnastiku apod., tyhle vylomeniny mi nikdy nešli, páč jsem vysokej a než se člověk nějak poskládá do polohy, to chvíli trvá
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01. Březen (CT) [18]

AKTIVITY
  Allkampf-jitsu 90 min.
  (rozehrati+strecing, trenink - opakovani technik z utery, novy pohled na tyto techniky)

SPÁNEK
  Kdy 00.00 - 04.00, 05.00 - 08.00, 08.30 - 09.00, 12.00-14.00
  Kolik ? hod.
  Hodnocení ■■■■■ (viz "kecání)

JÍDELÁK
  2.: 6 ryzovych chlebu, maslo, 100g parenice
  3.: jablko, banan, 200g modreho vina, parenice 100g (druhá snídaně po spánku)
  5.: PTN
  6.: 100g ryze, tunak, ½ citrónu
  7.: 6 ryzovych chlebu, 100g tofu, maslo, broskev
  8.: mleko + protein

Uz jsem plnej a jdu spat

ZRANĚNÍ
Bolest obou prostředníčků při stlačení ■□□□□
(trvá 30 dní, ráno drobnější stuhlost, přes den lepší, pomalu se hojí)
NEW! Bolest v rameni, v určitých polohách (hlavně údery) ■■■□□
(trvá 1 dní, možná jen bolest z pákových technik)

KECÁNÍ
(ráno) Strašné ... spolubydla vstaval brzo a delal nehorazny bordel, druhy pak vstaval o 4 hodky ponem a delal bordel taky
 • (dopoledne) vychrapal jsem se a super ... mozna budu praktikovat ten poledni spanek casteji, byl jsem po nem jak vymeneny
 • (odpoledne) -
 • (podvečer) Allkampf probehl tradicne opakovanim, stretl jsem se s "neprately allkampfu, tedy mistrem Kobuda a jeho krouzkem" vice v "zajimavostech"
 • (večer) jeste se dozeru a pujdu spat

ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
Důležité:
STRET S MISTREM KOBUDA A JEHO KROUZKEM:
Jak skoncil trenink allkampfu, ja jeste posiloval a vsichni odesli, pak jsem sel do satny, pred kterou uz cekal krouzek kobuda s jejich mistrem.
Prvni co bylo: "tak co allkampf? nechces si vyzkouset techniky co ste probirali?" (abych asi videl jak sou na hovno), kyvl jsem zkusenosti se hodi.
Pan mistr kobuda mne chytil za krk a zacal mne skrtit (ve stoje, trenovali jsme to na zemi), vzhledem k cetnemu sledovani KravMaga jsem mistra chytil za peniz, zmackl tak silne az povolil sevreni krku, vyskubl se a popobehl kousek dal se slovy "vyhral jsem, prezil jsem". Jeho zaci se mi smali (asi protoze jsem utekl), nicmene pro mne to byla vyhra.
Pote ale mistr Kobuda vytvoril dalsi vyzvu. Jejich nejtezsi (dobrych 140/150kg) bojovnik proti mne (76kg), tentokrat boj na zemi, bohuzel jsem necekal ze to bude tak tvrde a opravdu pujde do tuheho. Bojovnik z kobuda mne chytil a zacal skrtit tak tvrde, ze jsem uz v tu prvni chvili co mne zacal skrtit skoro omdlival, skusil jsem sokovy uder, ale bohuzel jenom slabe, protoze mam v prdeli rameno a prostrednicky, kteryma sokovy uder davame do slabin. Skrtil mne jeste dobrych par sekund, nez jsem zacal omdlevat, pak tedy mistr kobuda rekl "staci". Vysmali se mi, ze jsem chudak a ze allkampf je na hovno a jenom z prirucek a ze kobudo je nejlepsi na svete (opravdu logika machrovat na novacka, kterej danou techniku zkousel pomalu a este dvakrat v zivote a gryf vubec nema).
Tim pro mne tato skupina ubozaku skoncila. Hodlam Allkampf cvicit tak tvrde, ze mne pozene uz jen ta touha znovu nezklamat, at uz svou skupinu, trenera, sebe nebo bojove umeni, ktere jsem se rozhodl ucit.
Pokud se priste dostanu do takove situace, tak uz tyto lidi znam. Prvni co bude, tak tlustochovi urvu usi nebo provedu jinou zakernost. Zachranku, pojisteni a problemy s vedenim at si resi pan trener.
Pokud chteji nastinovat opravdu tvrde podminky, ktere jsou v realu, at si tedy uziji vse co mam nastudovano z krav-maga. Prekvapive to fungovalo i na mistra, ktery zustal akorat cumet s otevrenou hubou.
Jo ps. tato scenka mela dohru "vis jaka je chyba? chybou je, ze necvicis kobudo", kterou opakoval neustale ten spekoun.
Pro mne Allkampf:Kobudo 1:1, priste budu pripravenejsi a krveziznivejsi, tak jako jsou oni.

Naposledy upravil Prasopes. dne pá březen 02, 2012 12:51 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D tys chytl jinýho chlapa za ptáka? doooost dobře ty! to bych asi udělal jako poslední věc v nějakým real fajtu, ale takhle určitě ne

jinak na tý zemi si mohl jít po malejch kloubech, to by ho bolelo =)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D tys chytl jinýho chlapa za ptáka? doooost dobře ty! to bych asi udělal jako poslední věc v nějakým real fajtu, ale takhle určitě ne

jinak na tý zemi si mohl jít po malejch kloubech, to by ho bolelo =)

Nevidím na tom nic špatnýho, ideální technika na obranu. (a proti mistrovi kobuda nic jinyho neudelam za techniku, kdyz vim, ze mne chce podelat a ma x-let praxe prede mnou) .
Jinak věř mi, že pokud na tobě sedí 140kg váhy a tys mu dal prostor, aby si tě dobře chytil pod krkem (protože nečekáš, že do tebe půjde, jak když tě chce zabít) a začne tě vší silou škrtit (fakt mi začalu v krku rupat a kdybych nesklopil hlavu, tak mi rozdrtí ohryzek) a o sekundu dvě navíc, tak jsem asi omdlel:D
Spíš jsem byl dost zaskočenej jakou silou mne ten krk drtil, todle jsem prostě fakt nečekal.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

02. Březen (PA) [19]

AKTIVITY
  volno

SPÁNEK
  Kdy 01,00 - 09,00
  Kolik 8 hod.
  Hodnocení ■■■■■

JÍDELÁK
  2.: 6 ryzovych chlebu, 100g parenice, banan, maslo
  3.: 450g mlecne ryze
  4.: 6 ryzovych chlebu, 100g parenice, jablko, maslo
  5.: 6 ryzovych chlebu, 100g tofu, 2 rajcata, 50g okurka salatova, maslo
  6.: 100g brambor 100g kureci maso 50g salatova okurka

ZRANĚNÍ
Bolest obou prostředníčků při stlačení ■□□□□
(hojí se, snad za měsíc už bude pokoj...)
 Naražený malíček ze závodů ■■■□□
(hojí se ale velice pomalu, vždycky mne někdo zmáčkne ruku při podání ruky a můžu léčit znovu)
 Bolest v rameni, v určitých polohách (hlavně údery) ■■■■□
(stále bolí i přes chlazení bolest neustupuje)

KECÁNÍ
(ráno) Vzhledem k tomu, že nepovolilo rameno, zrušil jsem dnešní bouldering, budu odpočívat.
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) -
 • (podvečer) -
 • (večer) Rameno stále bolí snad se to zlepší. Zítra jdu na brigádu, tak jsem zvědav.

ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
Důležité:
pro dnešek nic

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: