Mě to připadá, že jsou někteří lidi hrozný citlivky. Tomu vadí hluk, tomu náctiletí puberťáci, tam tomu špatně cvičící jedinec.
Já ti nevím, když sám nedělám bordel nebo neohrožuju sebe a ostatní, snad mám nárok mít výhrady k těm co škodí?
To poslední je každýho věc a v zásadě je to jen usměvný (což je taky smyslem tohohle tématu), ale rozhodně si nepřipadám jako exot, když mi vadí vše z předešlého.
Taky přidám jednu veselou. Do fitka na gymplu na Letné chodil 50kg filipínec. Ruce od sebe nosil, že se pomalu nevešel do dveří, sklopenou hlavu, vykulené oči a roztažené nosní dírky jak býk v aréně. Na ten jeho přísný pohled nikdy nezapomenu. Postupem času jsem si na jeho tréninky zvykl, ale když kolem mě proběhl s 10kg jednoručkama do vedlejší místnosti, tam je upustil a za ukrutného sténání jel pětinové výpony na lýtka, načež opět uchopil jednoručky a utíkal do vedlejší místnosti, kde je opět odhodil a začal pozovat před zrcadlem, jsem si říkal, že si ten borec dělá prdel. Ovšem když jsem ho potkal na ulici a uviděl ten jeho nasraný výraz aka ten chodník je můj a ruce řádně odsebe, jsem pochopil, že to myslí smrtelně vážně
No kdyz jsem byl mladsi a delal jsem obcas hlouposti v posilovne. Potkal jsem jednoho mladika. A jeho styl, pohyby a vystupovani mi prislo v te dobe vice nezli usmevne. Usmevne z dnesniho pohledu. V te bobe byl zraly na "facku"
Po posilovne chodil zasadne v triku bez rukavu, ksiltovkou na hlave a slunecnimi brylemi. s telesnou stavbou a konstituci somalskeho vytrvalce. Prsni svaly drtil vzdy na ped-deku a pripadne si pridal kladky. pote se sel nekolikrat projit kolem zrcadla, hodil tam nekolik poz a dale pumpoval co to slo.
Samotne cviceni bylo doprovazeno hlasitym stenanim, a zvuky pripominajicimi umirajiciho bejka v riji. nezasvecena osoba predpokladala, ze zde cvici minimalne ucastnik mistrovstvi sveta v kulturistice.
Po chvi upenliveho stenani, odhodil bez bazne a hany trikot a sel si zapozovat k zrcadlu. Chvili cvicil bez tricka a pote si dosel pro nove, aby mohl sve nepropocene prvni triko (po vysuceni podpazi timto trikem) zahodit do tasky a vzit si nove..
V te dobe mi to prislo opravdu, ze mladik nema ani trochu vychovani, studu a kultury. Ale to byl jen muj osobni nazor a jedna z mnoha prihot z fitka
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
S blbejma 130 kilama si urvat biceps? Za koho mě máš? Trhám se až při zátěži 600 kg a víc, cokoliv pod musim vydržet!
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru