Jo ten raketomet jak oni střílí do protipohybu u těch výskoků nebo trampolín a pokaždé se přesně trefí a znají tu mapu perfektně nazpaměť a přesně ví kde a kdy se objevuje zdraví a brnění. Jsem nedávno hrál serious sama proti nějakému polákovi, který také hraje závodně. Hráli jsme do 20 zabití a mě se ho podařilo zabít jen jednou. Ať jsem dělal co jsem dělal pokaždé mě nějak sejmul a trefoval se do mě v podstatě pokaždé i když jsem skákal a uhýbal jak jsem chtěl, a to i v případě, že jsem utíkal a on přesně věděl kam jdu a tam si na mě počkal.
Jo to je taky dost dobré video. Rád bych to taky vyzkoušel. Budu si ho muset někde sehnat. Jsem měl kdysi dávno originálku ale někomu jsem ji dal. Teď mě to sere. Tehdy jsem ještě mulťák nehrál.
Jinak ten half life ja taky dobrej. Škoda, že to není ve větším rozlišení.
Tohle snad nejsou lidi ale stroje. Zajímalo by mě kolik hodin denně u toho seděli než se vypracovali na takovou úroveň.
- pocitam ze nekomu staci hodinka denne a nekterym jako me, by ani 10 hodin denne a nekolik let v kuse nepomohlo ... Oko - Hlava - Ruka. nekdo ma a nekdo nema ..
- ukazka jak se hraje u nas v CR - predpokladam amatersky. narozdil od profiku, kteri byli k videni v predchozich fragmovie...
Ted uz ne, ale hral sem to. Mam nasetrenych 500 litru a nevim co si koupit z tier 3. Podle vzhledu se mi nejvic libi Lamborghini a Audi z tech co nejsou za boosty, ale slysel sem ze ta audina z tier 3 spatne zataci, ma spatnou ovladatelnost.
Jinak hra me celkem bavila, co mne ovsem vadilo je strasne maly pocet modu (jen honicky s fizlama, rounds, nebo sprint). NEchapu proc tam nejsou mody z NFSU2.
A po case jsem premyslel nad smyslem hry a setrenim penez kdyz budu mit nejlepsi auto z tier 3, pro co budu jezdit pak? Jen tak z prdele?
tak za pul mega moc dobry auto v tier 3 nekoupis..jestli vubec nejaky..na jakym ses levlu?
prave ty 2 auta co sem psal stoji tech 600 litru. Lvl mam malo, jen 22 myslim
Nevim prave jake auto si mam koupit, jake ma dobrou ovladatelnost, to je pro me podstatne.
Tohle snad nejsou lidi ale stroje. Zajímalo by mě kolik hodin denně u toho seděli než se vypracovali na takovou úroveň.
- pocitam ze nekomu staci hodinka denne a nekterym jako me, by ani 10 hodin denne a nekolik let v kuse nepomohlo ... Oko - Hlava - Ruka. nekdo ma a nekdo nema ..
- ukazka jak se hraje u nas v CR - predpokladam amatersky. narozdil od profiku, kteri byli k videni v predchozich fragmovie...
Já svou účast v podobných hrách beru tak, že někdo ten terč dělat musí
tak za pul mega moc dobry auto v tier 3 nekoupis..jestli vubec nejaky..na jakym ses levlu?
prave ty 2 auta co sem psal stoji tech 600 litru. Lvl mam malo, jen 22 myslim
Nevim prave jake auto si mam koupit, jake ma dobrou ovladatelnost, to je pro me podstatne.
ja myslim, ze je zatim uplne zbytecny premejslet jaky auto tier 3, kdyz mas tak malo plus ty lepsi auta se odemknou az kolem lvl 30 a vys..ja jsem ted lvl 26 a mam dve tier 1 a jedno tier 2 a uplne to staci..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru