Co je? Dnes zadny woooow, D'oh!, omfg!, ummm, =) , uaaaa ... ? Takze asi blbej trenink...
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
do 22,5kg striktně a od 25 cheating (tělem, ale né zaklánění se) od prvního opáčka a pokus o co nejvíc kontrolovanou negativní fázi pohybu
pak s tou malou váhou striktně dokud mě nezabije kyselina mléčná v předloktí
docela těžký už... 107,5kg jsem 3x ještě nedal, tak jsem zvědavej
Dotlaky (12cm dřevo na hrudníku)
4x 3x 117,5kg
... nejspíš mi tam s tím někdo pomohl, což by asi nemělo smysl řešit... první dvě vždy lehké a třetí těžší... těch 120 ale dám.
Mrtvý tah
4x 4x 145kg
... nechápu... úchop je hodně špatnej
Biceps s eZ
5x 6x 52,5kg
... tohle se nepovedlo. negativka sice supr, ale dostat to nahoru nějako těžší, než bych čekal...
Stahování kladky - triceps
15x 20-35kg
10x 40kg
6x 45kg
těch 45 asi být nemuselo dneska...
Plank
30s x guru
30s x 25kg + guru
30s x 45kg + guru
3x 20s x 65kg + 15s x 45kg + 15s x 25kg
Hyperextenze (supermany?)
3x 12
Side Plank
3x 20s
dneska jsem se moc silnej necejtil a bylo to už moc těžký, ale napumpování nezvykle dobrý ... ale i tak jsem mrtvej
hyperextenze byly kvůli nudě a světoborectví ve stylu JG hater reps
3. série taková, že jsem poslední opakování dotlačoval asi 8 vteřin
před 4. pauza dvě minuty a vše ok, ale těžký... příště asi 3x3x 75, 4ky určo ne
Přítahy VC v předklonu - trhačky
5x 5x 115kg
nechám si to natočit, protože mi to přišlo lehonký docela... lehčí jak minule, takže mě zajímá, jestli nechodím pod nějakým trapným úhlem... každopádně to bralo záda skvěle
Bench press
5x 6x 96 kg
.... po MP šíleně těžká 6. opakování, ale furt dynamický a OK
100 minut tréning... a už těžkej... na přítahy vlastně osobák, protože sem nikdy víc nezkoušel, takže mě ta natočená technika příští týden bude fakt zajímat....
Tricepsová extenze na kladce s lanem
3x 15x 15kg
3x 15x 20kg
dnes lehká úprava ... pumpovačka rukou lehkejma váhama
thrusty - pryč, protože mě bolí tříšlo a neci na něj vyvíjet tlak, protože se to pak podepisuje u dřepů víc
lejtka radši ne, protože by mě zítra chytaly křeče.... zas
břicho - zítra na BJJ, pokud opět nezapomenu
za chvilku snad hodím videa z přemístění a trhů
přemístění na můj vkus vypadalo i dobře, ale na trhy jsem radši nekoukal, protože totálně chyběla dynamika a levačkou to byly pak brutální dotlaky
edit: tak 45 3x dokonce
Naposledy upravil guruhonza dne so březen 10, 2012 11:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Osobne se mne ta technika obou cviku hodne libi a pral bych si mit takovou, jenze tady je pekne videt, jak u tebe pracuji nohy, coz ja si proste dovolit nemuzu. Ale hodnotit si to po technicke strance vice netroufam, od toho jsou tu jini. Jen jak jsi psal, ze u trhnu neni dynamika, vzdyt ji tam mas hodne slusnou vzhledem k te vaze. Ja cekal, ze to budes pul minuty dotlacovat :), ale myslim, ze takhle je to dostacujici. Alespon ja to rozhodne dynamickteji nejedu. A je videt, ze do toho jdes pekne celym telem.
To jsem zvedavej na hodnoceni tech, co tomu rozumi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Guru líbí a moc, taky bych to chtěl umět. Jak říkál Draper, zapojuješ celý tělo. Já si max nahodím 45, na ty moje ramínka, ale až nad hlavu mňo, to nevím, jak bych udělal.
Asi se za tebou prijedu podívat a dáš mě lekci
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru