Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

03. Březen (SO) [20]

AKTIVITY
  Manuální brigáda 4.5 hod.
  (Rozkládání tribuny, nošení trubek, dřeva atd.)

SPÁNEK
  Kdy 00,00 - 06,00
  Kolik 6 hod.
  Hodnocení ■■■■■

JÍDELÁK
  1.: ovesna kase 150g
  2.: jabko, proteinova tycinka
  3.: 150g brambor, 200g kureciho masa
  4.: 150g brambor, 200g kureciho masa
  5.: Francouzské brambory cca 400g (brambory, vejce, uzene), 6 rýžových chlebů, 100g parenice, máslo, nakládaná okurka
  6.: Vegetariánská magi polévka s celozrnými těstovinami, 2rýžové chleby, 3 vejce

ZRANĚNÍ
Bolest obou prostředníčků při stlačení ■□□□□
(hojí se, snad za měsíc už bude pokoj...)
 Naražený malíček ze závodů ■■□□□
(hojí se ale velice pomalu, vždycky mne někdo zmáčkne ruku při podání ruky a můžu léčit znovu)
 Bolest v rameni, v určitých polohách (hlavně údery) ■■■□□
(stále bolí i přes chlazení bolest neustupuje)

KECÁNÍ
(ráno) Na to, že jsem spal 6 hodin docela pohoda.
 • (dopoledne) Manuální práce, vcelku to šlo. Rameno se chvílema trošku bránilo, ale prostě jsem musel makat :)
 • (odpoledne) Skončili jsme o 4 hodiny dřív, najednu stranu jsem rád na druhou stranu hovno peníze, ale tak aspoň něco.
 • (podvečer) -
 • (večer) Zítra trénink.

ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
Důležité:
pro dnešek nic
Prasopes.

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

04. Březen (NE) [21]

AKTIVITY
  Geocaching 30min.
  (Brouzdání kanálem, docela náročné, ale sranda:))
  AllKampf-Jitsu 90min.
  (Rozehřátí a protažení, opakování techniky a nácvik nových způsobů pro stejné situace)

JÍDELÁK
  1.: 8x rýžový chleba,50g eidam 30%,50g parenica,máslo
  2.: Pytel rýže, 1x kuřecí stehno, okurka nakládaná
  3.: Pytel rýže, 1x Kuřecí stehno, okurka nakládaná, kečup
  4.: Ovesná kaše, eidam 45%, máslo, chlebíčky
  5.: Hroznová matonni:)

ZRANĚNÍ
Bolest obou prostředníčků při stlačení ■□□□□
(hojí se...)
 Naražený malíček ze závodů ■■□□□
(hojí se ale velice pomalu)
 Bolest v rameni, v určitých polohách (hlavně údery) ■■■□□
(o moc líp to nevypadá, ale trošku se zlepšilo...)

SPÁNEK
  Kdy 00,00 - 10,00
  Kolik 10 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
(ráno) -
 • (dopoledne) Brození kanálem bylo docela záživné, plné různých krásných vůní:D
 • (odpoledne) AllKampf trénink proběhl trošku mixově s trénování technik Allkampfu + různé variace. Pěkný trénink.
 • (podvečer) -
 • (večer) Jídla dneska bylo míň, možná kvůli tomu, že jsem pořád něco dělal a možná i proto, že jsem vstával pozdě a šel dřív spát...

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
Důležité:
AKTUÁLNÍ FORMA:

Slíbené víkendové fotky, horší kvalita, protože sem si na to vzpomněl večer a navíc mám jen foťák v mobilu, ale myslím, že stačí.

Co se týče tréninku vypadal takto:
PO bouldering
UT rano posilovani | vecer allkampf
ST bouldering
CT vecer allkampf
PA volno
SO manuální brigáda
NE ráno náročnější fyzická aktivita | odpoledne allkampf

Naposledy upravil Prasopes. dne út březen 06, 2012 12:07 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

05. Březen (PO) [22]
! OBNOVENO PO ZTRATE POSTU
AKTIVITY
   Bouldering 90min.
  (lehký strečing, vytrvalostní AN/AE trénink, 30/20/10 min. lezení v kuse - přestávky max. 5min, ke konci strečing + břicho - 3x 20 mymade zkracovacky, 3x 20 svíčky)

JÍDELÁK
  1.: 100g ovesna kaše
  2.: 3x rýžový chleba, jablko, 100g 48% sýr, máslo
  3.: 6x rýžový chleba, 100g parenice, maslo
  4.: 100g rýže, tuňák, ½ citrónu
  5.: 7 rýžových chlebů, 100g eidam, máslo
  6.: PTN
  7.: 6 rýžových chlebů, 1bal. cottage, 50g okurka salatova, rajce, broskev
  8.: 100g rýže, tuňák, ½ citrónu

ZRANĚNÍ
• Bolest obou prostředníčků při stlačení □□□□□
 (je to takové, že eště vím, že něco není úplně v pořádku, ale už jsem se dostal do fáze, kdy to nebolí vůbec, takže super, čekal jsem tak eště měsíc)
 • Naražený malíček ze závodů ■□□□□
 (stahuji na jeden puntík, bolí to jen když hodně zmáčknu ruku, jinak je to v pohodě)
 • Bolest v rameni, v určitých polohách (hlavně údery) ■■□□□
 (opět -1 puntík, zdá se, že včerejší i dnešní trénink přidal na pohyblivosti, možná ještě chvíli a bude to taky v pohodě...)
 • NEW! Stržená kůže na ⅓ prostředníčku ■■□□□
 (viz. obr dole, není to sice nic hroznýho, počítám tak max. 2-3dny na zahojení, ale omezí mne to minimálně na 2-3tréninky, takže uvidíme)

SPÁNEK
    Kdy 23,30 - 08,30
  Kolik 9 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
 • (ráno) Spánek super dneska, poslední dobou se mi spánek zlepšuje ...
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) -
 • (podvečer) Ač jsem byl takový zlámaný, tak jsem se přeci jen přemluvil a nakonec jsem uskutečnil boulder trénink, zezačátku jsem vcelku bojoval s ramenem, ale pak se to nějak spravilo ve chvíli kdy se mi na ňom oběvila nějaká bulka )
 • (večer) Jídla dneska míň, ale myslím, že docela v pohodě

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
DNEŠNÍ TRÉNINK:

Jinak od změny rýže cítím, že toho sežeru víc, ale problém mi bílá rýže trošku dělá, zdá se mi, že po ní mám vcelku rychle hlad a cítím se víc unavenej...Skusím popřemýšlet nad alternativou nebo nad nějakou jinou než vitana natural rýží, co nestojí 100kč / balíček :)

Naposledy upravil Prasopes. dne st březen 07, 2012 1:02 am, celkově upraveno 5 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
grogy

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fůj, to je teda hnus velebnosti jak se ti to povedlo?

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtělo by to trošku pestrost do toho jídelníčku, samá rýže a rýžový chleby...
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy: zkoušel jsem dynamický skok cca 1.0-1.5m, ale byl to blbej nápad, neuvědomil jsem si, že mám zvhlý a změkčený ruce z předchozího AN/AE lezení a takhle jsem dopadl no (a to jsem ještě musel odcvičit hrazdu:D)

eSko: Náhodou jsem měl i brambory :D Ale jo, máš pravdu, pokusím se podívat na nějaký recepty, třeba čočku a tak, těstoviny jsem vysadil, nějakým záhadným způsobem se mi zaryla do hlavy jejich "nevhodnost" :) Díky, polepším se
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

06. Březen (UT) [23]

AKTIVITY
  Specialni trenink - 8.03,03
  (100 kliků, 100 zkracovaček, 100 dřepů)
  Allkampf-Jitsu
  (Rozehřátí+strečing, opakování technik a pádů, nová obranná technika, posilování)

JÍDELÁK
  2.: PTN (jen protein 20g B. - dle mne jsem mel dostatek sachru z vlocek a navic myslim, ze po 8minutach jsem nepotreboval doplnit glykogen)
  3.: 100g parenice, hruska, 4 ryzove chleby
  4.: 200g? brambor, tunak, ½ citronu, zinek
  5.: 8rýžových chlebů, 100g eidam 30%, paprika
  6.: 150g bílý jogurt, 30g? lískových ořechů
  7.: 200g? brambor, tunak, ½ citronu
  8.: PTN (40s:20b)
  9.: 100g natural rýže, 150g? kureci maso, ¼ ledoveho salatu, kecup, dynova seminka

ZRANĚNÍ
• Bolest obou prostředníčků při stlačení ■□□□□
(dneska se bolest trošku vrátila, nevím čím by to mohlo být ... ale nic hrozného)
 • Naražený malíček ze závodů ■■□□□
(dnes jsem to cítil o dost víc ... divný)
 • Bolest v rameni, v určitých polohách ■■□□□
(zatím nechávám na 2puntíkách, uvidíme jak se to hne ...)
 • Stržená kůže na ⅓ prostředníčku *VYREGENEROVANO*
(docela sem čuměl, jakou rychlostí se zahojí takhle velká rána...)

SPÁNEK
  Kdy 00,00 - 07,00
  Kolik 7 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
(ráno) Spánek ušel, nicméně jsem byl takový hodně hladový, nechtělo se mi kvůli tomu cvičit, navíc rameno a blabla, výmluvy, nakonec jsem sežral vločky, počkal cca 10-15minut a šel jsem do toho:) Výsledek byl tedy (po krátkém protažení) 100kliků,100dřepů,100zkracovaček v čase 8.03,03 myslím, že to není nejhorší, ale vcelku sem čuměl jak ten čas letí. Docela mne to bavilo, takže budu pokračovat.
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) Obědnán z ronnieho menší balíček viz. níže
 • (podvečer) Allkampf super, myslím, že mne to posunulo zase kousek dál. Rozhodně mne to baví, protože je to otevřený bojový umění:)
 • (večer) Naházeno poslední jídlo do těla, napsán log a jdu spát, GN

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
OBĚDNÁVKA:
1x Švihadlo, 3x Kloubní výživa (3měsíce), 1x WPC80, 1x Malta, 2x Mléčná rýže ... tak zas bude co jist ...

vybíral jsem potréninkový protein, porovnával a vyzvídal, uvažoval jsem i o BCAA, ionťáku, multivitamínu/multiminerálu, ...došel jsem k závěru, že je to naprost jedno. WPC80 - doba trávení do 3hodin, nejlepší hydra cca do 2 hodin ... takže maximálně, pokud jste genetický superman, tam můžete mít nějakých +33% rychlost v trávení, v mém případě to bude někde kolem 0 určitě, trávím rychle :) (zjistoval sem si toho vic, kdyz tak PM, kdyby nekdo chtel neco vedet:D).
BCAA/Amino nemají smysl (důvody nebudu rozebírat, když tak PM:D), Multimineral/Multivitamin -mam alternativu na to (taky max. PM) a malta od se neda pokazit, takze od extrifitu.
Mít peníze na vyhození jdu do něčeho trošku jinýho, ale todle je dostačující.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bramborové noky.

Předevčírem jsem je koupil v Albertu, mají 80% brambor, což je na noky hodně (obvykle mívají tak 30-40%) a jsou fakt dobrý. Porovnal jsem nutr. hodnoty s těstovinama, a mají jen o něco málo bílkovin méně a celkem o dost sachrů méně (noky).
Včera jsem si z nich udělal večeři a možná se už konečně naučil jíst zeleninu:
- udělat noky ve vroucí vodě (tak 2-3min)
- kuřecí maso osmahnout na pánvi s trochou oleje
- zelenina nasekaná více druhů z pytle (můžeš čerstvou) hodit k masu
- pokapat sojovou omáčkou, přidat trochu vody na podlití
- přiklopit pánví, nechat dusit tak 4min aby pustilo šťávu
- přidat noky, zamíchat a sníst
- (samoz. sůl, koření, ...)

Můžu říct, že to bylo zatím nej jídlo co jsem si doma udělal :-) a navíc tam byla zelenina, kterou v syrovým stavu normálně nesním.
A podle mě ani do diety nejsou špatný, občas.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc, ale já jsem nokům nikdy nepřišel na chuť. Je to pro mne něco mezi těstovinou a bramborem, takže když to jím, tak nikdy nevím k čemu to přiřadit a to mi vadí :D (chuťově) A radši si dám natural brambory než noky :p

Jinak jako rýži a tak nedělám jenom suché maso na vodě s rýží, třeba včera jsem měl kuřecí maso na oliváči s česnekem, pepřem, solí, sojovkou, slunečnicovými semínky a kmínem :)
Často mívám maso na žampionech nebo používám koření červenou papriku apod. Jen bych toho asi už psal moc, kdybych ještě psal recepty :p Píšu vesměs jen ty "počítací věci", ale chuťovou rozmanitost stravy určitě mám, spíš jde o to, abych nežral pořád jenom rýžu s rýžovýma chlebama:)
(prom ne je to nejjednodušší, příprava nezabere čas a hlavně se mi třeba rýžový chleby nezkazí oproti normálnímu pečivu, takže toho můžu nakoupit hodně a nemusím pořád lítat do krámu...)

Jestli bude čas, tak o víkendu si udělám čočku a koupím pro trošku změny nějaký grahamový chleba a lososa možná:)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

07. Březen (ST) [24]

AKTIVITY
  Bouldering 90 min.
  (strečing, 15min. rozehřátí, pak pár lehkých bouldrů, pak těžké bouldry na 45stupňovém sklonu, dnes tedy spíše silově/technicky zaměřený trénink)

JÍDELÁK
  2.: 150g kureci maso, 100g ryze
  3.: 150g kureci maso, 100g ryze
  4.: PTN
  5.: 13rýžových chlebů, cottage
  6.: 150g bílý jogurt, 150g tvaroh, 10 piskotu, 30 orechu liskovych

ZRANĚNÍ
(vcelku lepší, dovolil jsem si i těžší bouldry)
 • Naražený malíček ze závodů □□□□□
(necítím to už vůbec, ale při zmáčknutí nebo tak, to cítit je, nechám to tu na 0 puntíků, jako stále nevyléčené)
 • Bolest v rameni, v určitých polohách ■□□□□
(hodně zlepšena pohyblivost, nicméně v krajních a výbušných pohybech stále bolí, zatím nechám eště jednu tečku)

SPÁNEK
  Kdy 01,00 - 10,00
  Kolik 9 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
(ráno) -
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) -
 • (podvečer) Vůbec se mi nechtělo jít lézt, unavený atd.atd. nicméně jsem se přesvědčil a bylo to super, nadstandartní výkony :) začínám se zas dostávat do formy
 • (večer) Dokoukám Walking Dead a půjdu spát :)

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
Vybráno kimono, zůstanu u 9OZ, černé barvy:

Kupovat budu nejspíš za týden/dva, uvidím jak na tom budou finance, teď jsem utáhl balík za suplementy, lapy atd. :)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

08. Březen (CT) [25]

AKTIVITY
  Allkampf-Jitsu 90 min. [20.30 - 22.00]
  (rozehřátí+strečing | gymnastika: koutouly vzad/vpred, pády vzad/vpred, stojky, rybičky, hvězdice | opakování: uderove techniky | otuzovani: udery do bricha, chozeni po brichu | posilovani: cca 50+- kliku na kloubech, ...)

JÍDELÁK
  1.: 100g ovesna kaše, ½ dav. proteinu + mleko 200ml
  2.: 100g ryze (bila), sledi ve vinove omacce (cca 50ml)
  3.: 1 banan, 2x hrst orechu (cca 50g), 1x krajic zitneho chleba (kovaruv chleb)
  4.: 4x krajic zitneho chleba (kovaruv chleb), 100g eidamu, maslo, jablko
  5.: PTN
  6.: 100g ryze, sledi v oleji (olej vylivam kompletne), 200ml dzus (CAPRIO multivitamin)
  7.: 150g tvaroh (1.1% tuk), 150g jogurt bily (3.5% tuk)

ZRANĚNÍ
(jako zahojený to bylo no, než jsem si to včera zase rozesral lezením a dneska allkampfem:D no má moje tělo zase o čem přemýšlet...)
(je to tak na půl puntíku, trošku horší jak ty prostředníčky, ale prostě nezdá se mi to jako problém, fakt to bolí jenom nějak vevnitř při zmáčknutí ...)
(eště to není úplně v cajku, nechám to zatím takhle na jedné tečce, ale jsem rád, že se dávám tak nějak do kupy, cejtil jsem se jak domeček z karet už, těším se na kloubní výživu co přijde zítra, snad to bude mít blahodárný účinky jako před tím...)

SPÁNEK
  Kdy 00,00 - 09,00
  Kolik 9 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
(ráno) Vcelku hodně unavený, dnes jsem cvičení vynechal ještě, čeká mne zařazení posledního boulderingu na pátek, tak abych byl fit, asi budu muset začít víc žrát nebo to asi neutáhnu energeticky nebo spíš regeneračně.
 • (dopoledne) honička sem tam, blbá škola :/
 • (odpoledne) ani v klidu sem se najíst nemohl - do školy - ze školy - do kauflandu - z kauflandu - do školy ... blázinec, jídlo nic moc, chtěl sem si dát dneska kuřecí, ale tak aspoň něco :) Koupil jsem si na víkend žraločí stejky a lososí stejky, tak uvidím, nejspíš budu mít každý týden nějakou tučnější rybu, tak se těším vcelku :) Zvlášť na žraloka jak bude chutnat.
(jo taky jsem si koupil pár věcí jako žitný chléb, těstoviny semolinový, kuskus ... tak snad bude trošku změna v jídeláku)
 • (podvečer) Na trénink jsem se těšil, ikdyž jsem se bál abych to dal.
 • (večer) Trénink dneska super, jsem spokojenej, břicho mám samou modřinu :D a to jsem si říkal, že mně to nebolí a je to v pohodě, zvláštní :D Chození po břiše, až na některé týpky, co vážili trošku víc, docela pohoda, ale hlavně to byla sranda :D
Budu muset na to břicho začít trošku víc posilovat, ty svaly tam jsou hodně znát, přijde mi, že mám silnej vršek, spodek, ale prostředek trošku vázne, což je zajímavý. Skusím si navrhnout každodenní ranní tréninky, takže až budu trošku v cajku, tak věnuju každý ráno těch 8 minut nějakýmu posilování, hlavně tedy budu dávat důraz na břišáky a ostatnímu se budu věnovat při tréninkách normálně :)

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
Krom velkého nákupu za 1500,- v kauflandu snad nic, ... možná jen to, že tento týden bych měl mít pár neofiko tréninků allkampfu s klukama od nas, tak sem zvedav jak se sejdeme, sere mne to pocasi a to bylo tak krasne uz :/
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

09. Březen (PA) [26]

AKTIVITY
  Allkampf-Jitsu 90 min. [16.00 - 17.30]
  (opakovani starych technik, zkouska novych asi 10ti technik, trosku otloukavaci sparing)

JÍDELÁK
  1.: 4x kovarsky chleba (zitno-psenicny), maslo, eidam 100g, ½ jablka
  2.: 5x ryzovy chleba, maslo, cottage, ½ jablka
  3.: 100g semolinovych testovin, sledi v oleji (olej komplet vylity)
  4.: 4x kovarsky chleba (zitno-psenicny), maslo, eidam 100g, 200ml dzus (CAPRIO multivitamin)
  5.: ½ PTN (20s:10b)
  6.: 100g semolinovych testovin, kecup, sledi v oleji (olej komplet vylity)
  7.: 5x ryzovy chleba, maslo, 90g tofu, ledovy salat, 2x rajce

ZRANĚNÍ
(nic noveho)
(nic noveho)
(dal bych tomu dneska uz tak 0.5 ctverecku, ale zaokrouhlim to porad na jeden...)

SPÁNEK
  Kdy 01,30 - 09,00
  Kolik 7.5 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
(ráno) -
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) Přemýšlel jsem, že bych to udělal podle plánu a šel na bouldering, ale bohužel, ta stržená kůže se mi rozervala a mám to trošku poškozený, takže mi to neumožní lézt.
Na druhou stranu nakonec dobře, trénink allkampfu byl lepší:)
 • (podvečer) -
 • (večer) Zítra trénink Allkampf zase cca 14,00 do nevim kdy, takze se tesim, v nedeli mne pak ceka taky trenink :)

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
Koupil jsem si med a burakove maslo, tak se docela tesim az to otevru:)
Merrao

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jak ostatním, ale jídelníček už mi přijde barevnější :)
Jenom je škoda, že v této době je dle mne menší rozsah výběru zeleniny, protože jediné co je dobré jsou snad papriky a okurky (ty chutnají pořád stejně) a saláty. Jenže jsou drahé. A zbytek většina lidí nejí (mrkve, brokolice, květák...)...
Zbytek zeleniny bývá shnilé již na pultech, a když ne tam, shnijou ti doma.

Jíst zeleninu a ovoce vyjde na vitaminy snad dráž jak koupit si ty kapsle.
Možná bych zkusila oživit zase jídelníček kukuřicí nebo k masu čínskou směsí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. Březen (SO) [27]

AKTIVITY
  Allkampf-Jitsu 120 min. [14.00 - 16.00]
  (lehke rozehřátí, "plácaná", sparing a pár technik, dneska taková pohoda v krásný den :))

JÍDELÁK
  1.: 200ml mlecna ryze, 1/2 davky proteinu
  2.: 4x kovarsky chleba, maslo, 100g eidam
  3.: PTN (40S:20B)
  4.: 125g kuskus, 160g kureci
  5.: 4x kovarsky chleba, burakove maslo, jablko
  6.: 4ryzovy chleby, cottage
  7.: 100g ovesna kase, 1/2 davky proteinu

ZRANĚNÍ
(nic noveho)
(nic noveho)
(nic noveho)

SPÁNEK
  Kdy 00,00 - 08,00
  Kolik 8 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
(ráno) -
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) -
 • (podvečer) -
 • (večer) -

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
-

Naposledy upravil Prasopes. dne st březen 14, 2012 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. Březen (NE) [28]

AKTIVITY
  Allkampf-Jitsu 120 min. [15.00 - 17.00]
  (trénink technik a úderů)

JÍDELÁK
  1.: 200g méčná rýže, 1/2 protein
  2.: 4x rýžový chlebíček, 110g sýr, 1 jablko
  3.: Králičí hřbet (na másle a mouka možná trošičku) (175+- 30g masa), 1x rýže (120g), kyselá okurka
  4.: Rýžový chléb 4x, eidam 50g, camembert 30g, máslo
  5.: 100g ovesna kase

ZRANĚNÍ
(nic noveho)
(nic noveho)
(nic noveho)

SPÁNEK
  Kdy 00,00 - 08,00
  Kolik 8 hod.
  Hodnocení ■■■■■

KECÁNÍ
(ráno) -
 • (dopoledne) -
 • (odpoledne) -
 • (podvečer) -
 • (večer) -

ZAJÍMAVOSTI PRO DNEŠEK
Shrnutí týdne:
PO bouldering
UT rano posilovani | vecer allkampf
ST bouldering
CT allkampf
PA allkampf
SO allkampf
NE allkampf

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Prasopsova chlívkobouda | Od sportu všehochuť Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: