|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
Real Player? Proboha! To nemyslíš vážně!! NIKDO si tohle NIKDY nestahujte, nedělám si prdel. Radši bych si komp nechal zavirovat než si ho zasrat tímhle.
Pavel: zkus http://saveyoutube.com/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | owar napsal: | | osobne bych nevidel problem, kdyby smajdalf nasel upne ty samy 2 gigovy pameti co ma ted v kompu, tak je tam prdnout navic..ale jiny bych tam taky nemixoval..je to velkej risk..takze protrepat, nemichat.. |
Na konec jsem se na to stejně vys*al. Comp přeinstaluju, tak by se to mohlo, taky o trošičku zrychlit. Už to nemá asi cenu do mojeho pc investovat, kdy bych dokoupil ty ram, tak by mi to zase nemosel utáhnut zdroj, takže jsem se na to vykašlal. Časem ho ,,abgrejdnu´´ a bude. Nejlepší by bylo koupit celý nový, ale na to buhužel nemám |
to je myslim nejlepsi reseni..i kdyz ten reinstall ti ve hrach vicemene nepomuze, je lepsi setri na novej, nez cpat prachy do 5 let staryho..
ted, kdyz mas 1700,-, tak si muzes koupit 8GB ddr3 2000 _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | 01Smajdalf napsal: | | owar napsal: | | osobne bych nevidel problem, kdyby smajdalf nasel upne ty samy 2 gigovy pameti co ma ted v kompu, tak je tam prdnout navic..ale jiny bych tam taky nemixoval..je to velkej risk..takze protrepat, nemichat.. |
Na konec jsem se na to stejně vys*al. Comp přeinstaluju, tak by se to mohlo, taky o trošičku zrychlit. Už to nemá asi cenu do mojeho pc investovat, kdy bych dokoupil ty ram, tak by mi to zase nemosel utáhnut zdroj, takže jsem se na to vykašlal. Časem ho ,,abgrejdnu´´ a bude. Nejlepší by bylo koupit celý nový, ale na to buhužel nemám |
to je myslim nejlepsi reseni..i kdyz ten reinstall ti ve hrach vicemene nepomuze, je lepsi setri na novej, nez cpat prachy do 5 let staryho..
ted, kdyz mas 1700,-, tak si muzes koupit 8GB ddr3 2000 |
To vím, ale když nemám ddr 3, tak mi to je k ... Ale už jsem si za ty keše nakoupil matroš, takže... _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
tim jsem chtel rict, ze misto ddr2 800 si za stejny prachy koupis nejnovejsi ramky..i kdyz fakticky jsou jeste nevyuzitelny..ale to je jedno..
tak pozor s tim matrosem, at se neprehulis.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:39 pm Předmět: |
|
|
Až tak mi starý stejně nepříjde, ty komponenty co mám v pc se pohybují pořád dost vysoko  MW 2 v poho na dost slušné detaily, Assasins Revo, taky v poho, jenom ty ramky no  ale to už teď jedno  a dík za rady _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Real Player? Proboha! To nemyslíš vážně!! NIKDO si tohle NIKDY nestahujte, nedělám si prdel. Radši bych si komp nechal zavirovat než si ho zasrat tímhle.
Pavel: zkus http://saveyoutube.com/ |
Jo? a to jako proč? já ho mám už docela dlouho, ale jsem s ním spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
Nepředpokládám, že se ten program za těch pár let nějak zásadně změnil, takže to bude pořád ta samá příšerná patlanina co zasere půl kompu nějakým bordelem, je pomalá jako svině, a prakticky nic neumí (krom otevírání odkazů, padání, mrznutí, atd.)
Jedinej důvod proč si kdy lidi instalovali Real Player je přehrávání .rm souborů, a ani na to už není potřeba :P
Když už bych sháněl přehrávač, stáhnul bych si VLC.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | tim jsem chtel rict, ze misto ddr2 800 si za stejny prachy koupis nejnovejsi ramky..i kdyz fakticky jsou jeste nevyuzitelny..ale to je jedno..
tak pozor s tim matrosem, at se neprehulis.. |
Kdyby za stejný prachy. Nedávno jsem chtěl dokoupit RAM a skoro jsem vyskočil z kůže když jsem viděl že DDR2 jsou dvakrát dražší než DDR3 ..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Nepředpokládám, že se ten program za těch pár let nějak zásadně změnil, takže to bude pořád ta samá příšerná patlanina co zasere půl kompu nějakým bordelem, je pomalá jako svině, a prakticky nic neumí (krom otevírání odkazů, padání, mrznutí, atd.)
Jedinej důvod proč si kdy lidi instalovali Real Player je přehrávání .rm souborů, a ani na to už není potřeba :P
Když už bych sháněl přehrávač, stáhnul bych si VLC. |
Tak nevím co jsi kdy zkoušel před rokama, ale já jsem nepocítil nějaký rozpoznatelný zpomalení počítače, ani ty další negativa, co píšeš.
Jako přehrávač to taky nepoužívám ale fakt se tím parádně stahujou videa. Jednak to stáhne video z téměř každé stránky (což u jiných programů mnohdy není) a potom, pro mě to nejdůležitější, nemusíš ten program ani spouštět, někam kopírovat adresy, nebo něco podobnýho, prostě jen klikneš na vyskakovací ikonku vedle videa (přímo v prohlížeči) a video se začne automaticky stahovat.
Už jsem vystřídal fakt dost programů na stahování videí, ale za mě je tenhle jednoznačně nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:53 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | a potom, pro mě to nejdůležitější, nemusíš ten program ani spouštět, někam kopírovat adresy, nebo něco podobnýho, prostě jen klikneš na vyskakovací ikonku vedle videa (přímo v prohlížeči) a video se začne automaticky stahovat |
A to si jako myslíš, že ten program není spuštěnej?
Ale když ti to vyhovuje, proč ne. Já bych si to nenainstaloval :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | grogy napsal: | | a potom, pro mě to nejdůležitější, nemusíš ten program ani spouštět, někam kopírovat adresy, nebo něco podobnýho, prostě jen klikneš na vyskakovací ikonku vedle videa (přímo v prohlížeči) a video se začne automaticky stahovat |
A to si jako myslíš, že ten program není spuštěnej?
Ale když ti to vyhovuje, proč ne. Já bych si to nenainstaloval :) |
Ale tak jsem to nemyslel, samozřejmě že je spuštěnej. Spíš jsem mluvil o konfortu (jednoduchosti) stahování videí....
Však já to taky nikomu nevnucuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|