Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Real Player? Proboha! To nemyslíš vážně!! NIKDO si tohle NIKDY nestahujte, nedělám si prdel. Radši bych si komp nechal zavirovat než si ho zasrat tímhle.

Pavel: zkus http://saveyoutube.com/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
owar napsal:
osobne bych nevidel problem, kdyby smajdalf nasel upne ty samy 2 gigovy pameti co ma ted v kompu, tak je tam prdnout navic..ale jiny bych tam taky nemixoval..je to velkej risk..takze protrepat, nemichat..

Na konec jsem se na to stejně vys*al. Comp přeinstaluju, tak by se to mohlo, taky o trošičku zrychlit. Už to nemá asi cenu do mojeho pc investovat, kdy bych dokoupil ty ram, tak by mi to zase nemosel utáhnut zdroj, takže jsem se na to vykašlal. Časem ho ,,abgrejdnu´´ a bude. Nejlepší by bylo koupit celý nový, ale na to buhužel nemám

to je myslim nejlepsi reseni..i kdyz ten reinstall ti ve hrach vicemene nepomuze, je lepsi setri na novej, nez cpat prachy do 5 let staryho..
ted, kdyz mas 1700,-, tak si muzes koupit 8GB ddr3 2000
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
01Smajdalf napsal:
owar napsal:
osobne bych nevidel problem, kdyby smajdalf nasel upne ty samy 2 gigovy pameti co ma ted v kompu, tak je tam prdnout navic..ale jiny bych tam taky nemixoval..je to velkej risk..takze protrepat, nemichat..

Na konec jsem se na to stejně vys*al. Comp přeinstaluju, tak by se to mohlo, taky o trošičku zrychlit. Už to nemá asi cenu do mojeho pc investovat, kdy bych dokoupil ty ram, tak by mi to zase nemosel utáhnut zdroj, takže jsem se na to vykašlal. Časem ho ,,abgrejdnu´´ a bude. Nejlepší by bylo koupit celý nový, ale na to buhužel nemám

to je myslim nejlepsi reseni..i kdyz ten reinstall ti ve hrach vicemene nepomuze, je lepsi setri na novej, nez cpat prachy do 5 let staryho..
ted, kdyz mas 1700,-, tak si muzes koupit 8GB ddr3 2000

To vím, ale když nemám ddr 3, tak mi to je k ... Ale už jsem si za ty keše nakoupil matroš, takže...
owar

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tim jsem chtel rict, ze misto ddr2 800 si za stejny prachy koupis nejnovejsi ramky..i kdyz fakticky jsou jeste nevyuzitelny..ale to je jedno..

tak pozor s tim matrosem, at se neprehulis..
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až tak mi starý stejně nepříjde, ty komponenty co mám v pc se pohybují pořád dost vysoko MW 2 v poho na dost slušné detaily, Assasins Revo, taky v poho, jenom ty ramky no ale to už teď jedno a dík za rady
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
tim jsem chtel rict, ze misto ddr2 800 si za stejny prachy koupis nejnovejsi ramky..i kdyz fakticky jsou jeste nevyuzitelny..ale to je jedno..

Tým jsem nemyslel matroš jako marihuanu... Jsem sy k tym penězím co jsem měl na ram ještě něco přihodil a nakoupil věci do objemovky, proťák,maltu,multyvitamín a mnoho dalších
owar

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
owar napsal:

Tým jsem nemyslel matroš jako marihuanu... Jsem sy k tym penězím co jsem měl na ram ještě něco přihodil a nakoupil věci do objemovky, proťák,maltu,multyvitamín a mnoho dalších

kdo mluvil o marihuane
jinak verim, ze 3 roky stary hry to da v pohode, ale novejsi uz jen tezko..
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

[/quote]

Jo táák Já žes mě špatně pochopil omg
grogy

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Real Player? Proboha! To nemyslíš vážně!! NIKDO si tohle NIKDY nestahujte, nedělám si prdel. Radši bych si komp nechal zavirovat než si ho zasrat tímhle.

Pavel: zkus http://saveyoutube.com/

Jo? a to jako proč? já ho mám už docela dlouho, ale jsem s ním spokojenej.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepředpokládám, že se ten program za těch pár let nějak zásadně změnil, takže to bude pořád ta samá příšerná patlanina co zasere půl kompu nějakým bordelem, je pomalá jako svině, a prakticky nic neumí (krom otevírání odkazů, padání, mrznutí, atd.)

Jedinej důvod proč si kdy lidi instalovali Real Player je přehrávání .rm souborů, a ani na to už není potřeba :P

Když už bych sháněl přehrávač, stáhnul bych si VLC.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

Kdyby za stejný prachy. Nedávno jsem chtěl dokoupit RAM a skoro jsem vyskočil z kůže když jsem viděl že DDR2 jsou dvakrát dražší než DDR3 ..
owar

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
owar napsal:

Kdyby za stejný prachy. Nedávno jsem chtěl dokoupit RAM a skoro jsem vyskočil z kůže když jsem viděl že DDR2 jsou dvakrát dražší než DDR3 ..

nejsou ddr3 jako ddr3..takze ano, obecne jsou ddr3 urcite levnejsi, hlavne co se tyce cena/vykon/spotreba oproti ddr2 je to uplne nekde jinde..
grogy

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Nepředpokládám, že se ten program za těch pár let nějak zásadně změnil, takže to bude pořád ta samá příšerná patlanina co zasere půl kompu nějakým bordelem, je pomalá jako svině, a prakticky nic neumí (krom otevírání odkazů, padání, mrznutí, atd.)

Jedinej důvod proč si kdy lidi instalovali Real Player je přehrávání .rm souborů, a ani na to už není potřeba :P

Když už bych sháněl přehrávač, stáhnul bych si VLC.

Tak nevím co jsi kdy zkoušel před rokama, ale já jsem nepocítil nějaký rozpoznatelný zpomalení počítače, ani ty další negativa, co píšeš.

Jako přehrávač to taky nepoužívám ale fakt se tím parádně stahujou videa. Jednak to stáhne video z téměř každé stránky (což u jiných programů mnohdy není) a potom, pro mě to nejdůležitější, nemusíš ten program ani spouštět, někam kopírovat adresy, nebo něco podobnýho, prostě jen klikneš na vyskakovací ikonku vedle videa (přímo v prohlížeči) a video se začne automaticky stahovat.
Už jsem vystřídal fakt dost programů na stahování videí, ale za mě je tenhle jednoznačně nejlepší.

"Vždyť je to jen bolest"

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
a potom, pro mě to nejdůležitější, nemusíš ten program ani spouštět, někam kopírovat adresy, nebo něco podobnýho, prostě jen klikneš na vyskakovací ikonku vedle videa (přímo v prohlížeči) a video se začne automaticky stahovat

A to si jako myslíš, že ten program není spuštěnej?

Ale když ti to vyhovuje, proč ne. Já bych si to nenainstaloval :)
grogy

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
grogy napsal:
a potom, pro mě to nejdůležitější, nemusíš ten program ani spouštět, někam kopírovat adresy, nebo něco podobnýho, prostě jen klikneš na vyskakovací ikonku vedle videa (přímo v prohlížeči) a video se začne automaticky stahovat

A to si jako myslíš, že ten program není spuštěnej?

Ale když ti to vyhovuje, proč ne. Já bych si to nenainstaloval :)

Ale tak jsem to nemyslel, samozřejmě že je spuštěnej. Spíš jsem mluvil o konfortu (jednoduchosti) stahování videí....

Však já to taky nikomu nevnucuju

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: