Na to že to jedeš nadhmatem tak to je hodně slušný výkon.Jinak bych se ještě soustředil to tahat po stehnách v horní fázy pohybu.Maxko vidim tak ke 150kg.Tak hodně štěstí.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
jo magnézko jsem si dával , nadhmatem je to bez něj celkem těžký
Včera večer jsem byl po dlouhé době si zahrát hazard v hospodě s kamarády. Bohužel všechno jsem prohrál :D (kostky a voko). Ještě podotknu, co mě trochu zděsilo. Asi to nebude pro nikoho novinka, ale snad všichni chlapy, co tam byli, tak jsou strašně tlustý prasata a je mi z nich na blití. Opravdu takto nechci dopadnout. Jen sedět po večerech u piva a po deseti schodech dostávat infarkt.
Dneska se konal u nás ve městě běžecký závod "Pečecká desítka", tak jsem šel s bratrem něco nafotit a natočit. Tady je start závodů (něco přes 700 závodníků) : .
Škoda, že je ten závod takhle debilně brzo, kdy je ještě zima. Být to třeba na podzim, tak si taky zkusím zaběhnout :) .
Po obědě jsem si dal šlofíčka a na večer nějaké ty burpees.
Domácí trénink kondice
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Burpees sestupný žebřík:
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
cca 2 minuty pauza
10-8-6-4-2
COOL DOWN
5 minut strečink
Jel jsem celkem v přiměřeném tempu, takže jsem ani neumíral, ale ani se neflákal.
Dneska celkem svalovka na zádech z těch mrtvol. K večeru opět trénink doma.
Doma
Cizo full body
trénink 25
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Kliky na bradlech 15,7,7,6,5,5
Shyby podhmatem 6,6,5,3,3
Přední dřepy s jednoručkami 5x8 - 20kg+20kg JČ
Výpony 4x20 - 11,18,18,18 kg
Úchop - mačkání novin ?Xx?
Kolečko z kolen 4x6
TIME: 75 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- u kliků jsem chtěl zkusit jak jsem na tom. Doufal jsem tak v 16-17 opak. Dal jsem, ale jen 15 (16. opak. jsem zkusil, ale marně). Zbytek už byl těžkej, protože kozy a triceps byl KO.
- u shybů jsem chtěl dát 4x6, bohužel moje představy byly poněkud přemrštěné. Nakonec jsem byl rád, když jsem dokončil celkem 25 shybů.
- dřepy šly dobře. Hlavně velká zabíračka na core.
- výpony jsem dal se závažím v batohu, na pohodu
- mačkání novin se nezdá, ale je to fakt skvělej a zábavnej cvik na úchop. Ani nevím kolik jsem toho zmačkal, ale bylo toho dost. Na konci už byl úchop i předloktí mrtvý.
- kolečko OK
Dneska sice skoro všechno těžké, ale bavilo mě to, takže dobrý trénink. Čekal jsem víc u cviků s vlastní vahou, ale bohužel.
Zítra tělocvik ve škole, jinak volno.
Tak to je skoro historicky okamzik, Reiben jede neco do selhani
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru