oddo: jsem hold klasik. Jinak sestřih mi vyhovuje, člověk se o to aspoň nemusí starat.
8shade, diamond123: techniku se snažím dodržovat, ale maximální vaha jednoruček to nebyla. Mám doma 2x20 kg .
Dnes ráno byl tedy ten tělocvik, 2 hodiny. Učitel řekl, že si můžeme dělat, co chceme. Někdo šel hrát fotbálek a zbytek lidí zůstali v posilovně a pumpovali bicák a kozy na peckedecku .
Nic se mi cvičit nechtělo, protože trénink jsem měl včera, tak jsem si dal kolo 20 minut. Až jsem se divil, jak jsem byl mokrej, že ze mě kapal pot. Druhou hodinu jsem si šel dát na chvíli s klukama fotbálek, ale jinak flákačka.
Zbytek dne odpočinek a zítra volno.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Když už tady mám ten log, tak se pochlubím s tím, jak poslední dobou strašně ojebávám jídlo .
Začátkem minulého týdne jsem měl wrap s grilovaným kuřetem z mcdonalds. V sobotu jsem měl šunkovou pizzu a před malou chviličkou jsem měl nálož nudlí s gyrosem od ťamanů. Stálo to 49 kč, bylo to dobrý a byl toho kotel, takže jsem se nažral k prasknutí, ale radši ani nechci vědět jak moc nezdravý to je .
Paradox je, že ještě před pár měsícema bych nic podobnýho nestrčil do huby. Až poslední dobou jsem se strašně rozežral a občas (někdy celkem často) takto ulítnu.
To mě vede k tomu, že s tím jídlem budu muset něco dělat. Na léto už plánuju nějakou dietku. Přemýšlel jsem o paleu, warrior diet a leangains, tak ještě uvidím pro co se rozhodnu.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
WD jedu já, LG magumi a Paleo Cocman (teda myslím že to furt jede), tak uvidíš sám, co se ti bude nejvíce líbit, dost záleží i na denním režimu, čas tréninků atd. Modifikovaná WD je hodně podobná LG.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Být tebou tak se na nějakou dietu vyprdnu, pokračuj v tom jak jíš doteď, jen se snaž jíst čistě a tyhle úlety si vyhraď třeba na 1 den v týdnu, 1x za 14 dní apod.
Já myslím, že změna tělu jen prospěje a navíc jednou za čas to chce zbavit se trochu loje.
Shodit tak na těch 75-80 kg. Tím půjdou i cviky s BW nahoru. Silově půjdu samozřejmě dolů, ale z toho si nic nedělám. Každopádně nějakou tu dietku plánuju až na letní prázdniny, kdy budu mít čas na dodržování nějakýho pevnýho režimu... to tý doby chci přibrat tak na těch 85 kg. Aktuálně mám těch necelých 82 kg ráno nalačno.
Po prázdninách zase nasadím nějakej trénink v LA a upravím stravu a váha půjde znovu nahoru a tentokrát forma bude v lepší kvalitě a i silově na tom snad budu líp. Tož nějak moje představy do budoucna. Skutečnost může být samozřejmě jiná, ale snad se to takto povede.
Včera kompletně volno. Dnes jsem přijel celkem ze školy, takže pohodička. K večeru trénink.
Doma
Cizo full body
trénink 23
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Výpady 4x10 (na každou nohu) - 15kg + 15kg JČ
Přemístění + tlak s JČ 4x6 (na každou ruku) - 20 kg JČ
Přítahy jednoručky 4x8 (na každou ruku) - 27 kg JČ
Supersérie: bic. zdvihy 3x10 (12 kg JČ) + kliky na bradlech 3x8 (důraz na triceps)
Zkracovačky (ruce nad hlavou) 3x15
Russian twist 2x20 - 5 kg
finišer:
5x burpees
10x výpady (na každou nohu)
20x skákání panáků
5x
pauzy 30-45 sekund
TIME: 75 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- výpady šly v pohodě
- přemístění a tlak jsem nedělal dlouho, tak jsem si je dneska dal. Celkem dobrý.
- přítahy OK
- supersérie byla super. Bicák a tricák napumpovaný jak sviňe :-) .
- zkracovačky OK, pěkné procítění břicha
- twisty OK
- finišer byl lehčí než jsem čekal, ale i tak dobré zakončení tréninku
Trénink super, spokojenost. Jen mám skříplej nějakej sval na zádech , vůbec nevím proč. Snad to bude OK.
Zítra možná nějaké burpees.
Skříplej sval jsem měl už asi 2x není to moc příjemný.Citil jsem to hlavně při nádechu a když jsem se ohnul.Ale vždy to do 2-3 dnů zmizelo.To se jen trošku blbě hneš a máš to hned.Z toho si nic nedělej.Tak přeju rychlé uzdravení.
Díky kluci, snad to bude, co nejdřív OK. V tréninku mě to ale neomezuje, spíš je to takový nepříjemný.
Včera jsem si dal nakonec volno, protože domů jsem přijel celkem pozdě a měl jsem ještě nějaký povinnosti, takže jsem nestíhal.
Dneska konečně pátek. Ve škole jen do 12:05, takže potom hned směr LA.
LA.GYM
Cizo full body
trénink 24
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Mrtvý tah 3x3 - 115 kg PR (nadhmat, magnézko, bez pásu)
Bench s jednoručkami 5x10 - 17,5kg+17,5kg
Shyby nadhmatem s dopomocí (blue band) 2x6
Shyby nadhmatem s dopomocí (red band) 4x4
Shyby nadhmatem s dopomocí (pink band) 2x4
Plank na 1 ruce (každá ruka) 1x30 sec.
Plank 1x60 sec.
Plank v pozici kliku 1x90 sec.
+ švihadlo
TIME: 75 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- na doporučení odkládám zkoušku maxka a teď pojedu 2-3 tréninky těžký trojky, potom deload a až následně zkouška maxka. Dneska teda 3x3 115 kg. Sice to bylo těžké, ale díky zredukovaným sériím a větším pauzám (180 sec.) to bylo OK.
- bench na pohodu
- Shyby šly krásně. Postupně jsem přešel až k nejtenčímu bandu (růžovej), kterej už dává dopomoc minimální.
- u planku jsem zkusil nějaký variace. Na tý 1 ruce je to celkem solidní zabijárna. Plank v pozici kliku se sice nezdá, ale core taky zabírá solidně.
- švihadlo jsem jel podle chuti cca 5 minut
Dneska pohodový trénink, vše šlo dobře, takže z mé strany spokojenost. Zítra si dám nějaké burpees.
mrtvola - ani jsem nechtěl nic natáčet, takže jsem si z domova ani nebral foťák. Nakonec jsem si natočil mrtvolu na mobil víceméně pro osobní kontrolu, ale když už to mám zdokumentovaný, tak je mi líto to sem nedat :D
btw. ten skříplej sval už je OK, zmizelo to samo od sebe
Jak padá z rukou ? Myslíš jak to rychle pokládám?... To je naschvál. Negativní fáze musí být rychlá, žádný brzdění pohybu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru