|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
v.net

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bouchalec
|
Zaslal: st březen 04, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne út červenec 09, 2013 12:45 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st březen 04, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Bouchalec napsal: | | Nikdy! Z rukavic mám vyrážku a nemůžu nic uchopit, pak je nemůžu sundat a když už je sundám, tak shnijou, protože se nedaj prát.... |
Já je jednou za čas vyperu v umyvadle ručně a že by jim to nějak ublížilo jsem nepocítil. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:35 am Předmět: |
|
|
Tak to jsem rád, že tu nejsem jedinej, kdo je nepoužívá  . Cvičení v rukavicích je jako sex s gumou..  . Na stranu druhou mam ale občas malinko strach o zápěstí.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
Rukovice nepoužívám akorát u MT. To bych ty rukovice hodně brzo oddělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geodis1

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po březen 30, 2009 11:57 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | Tak to jsem rád, že tu nejsem jedinej, kdo je nepoužívá . Cvičení v rukavicích je jako sex s gumou.. . Na stranu druhou mam ale občas malinko strach o zápěstí.. | Stejne jako guma při sexu tak rukavice mají funkci chranit.......nechci mít zničeny ruce tak že rukavice používam..........nejsem žadnej metrouš ale mozolnaty,zničeny odřeny ruce mi nepřipadají moc v poho.......... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út březen 31, 2009 5:56 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Jarack napsal: | Tak to jsem rád, že tu nejsem jedinej, kdo je nepoužívá . Cvičení v rukavicích je jako sex s gumou.. . Na stranu druhou mam ale občas malinko strach o zápěstí.. | Stejne jako guma při sexu tak rukavice mají funkci chranit.......nechci mít zničeny ruce tak že rukavice používam..........nejsem žadnej metrouš ale mozolnaty,zničeny odřeny ruce mi nepřipadají moc v poho.......... |
To jsou povery. Ruce si cvicenim neznicis. Cvicim pres 20 let bez rukavic, ruce mam naprosto v pohode a mozoly prakticky zadny nemam. Snad jen tezky mrtvy tah dava rukam poradne zabrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út březen 31, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Psycho napsal: | | Jarack napsal: | Tak to jsem rád, že tu nejsem jedinej, kdo je nepoužívá . Cvičení v rukavicích je jako sex s gumou.. . Na stranu druhou mam ale občas malinko strach o zápěstí.. | Stejne jako guma při sexu tak rukavice mají funkci chranit.......nechci mít zničeny ruce tak že rukavice používam..........nejsem žadnej metrouš ale mozolnaty,zničeny odřeny ruce mi nepřipadají moc v poho.......... |
To jsou povery. Ruce si cvicenim neznicis. Cvicim pres 20 let bez rukavic, ruce mam naprosto v pohode a mozoly prakticky zadny nemam. Snad jen tezky mrtvy tah dava rukam poradne zabrat. | Nevim ja jsem proste na ručičky opatrnej,klouby mam zjizveny ale ty dlane musejí bejt heboučky. chirurg ze me nebude ale dlane musej byt jako mech aby se to tem kotatum líbilo když je pohladim po prcine:-) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:00 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | Nevim ja jsem proste na ručičky opatrnej,klouby mam zjizveny ale ty dlane musejí bejt heboučky. chirurg ze me nebude ale dlane musej byt jako mech aby se to tem kotatum líbilo když je pohladim po prcine:-) |
Tak to je asi jedinej uznatelnej duvod noseni rukavic
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ironman16
|
Zaslal: so duben 04, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
Kedysi ked som zacinal tak som pouzival rukavice ...,ale teraz cvicim bez nich maximalne s penami ...s rukavicami sa mi akurat pri MT smikala cinka a teraz holymi rukami bez problemov necelych 150 kg ...je to uplne o inom
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý, otázka je, jak dlouho ten grip vydrží a jak v tom bude činka ne-klouzat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|