tady mas trebas podle mne pekne ukazanou techniku ... jak rikam ten "martin" mozna by mohl ject jeste kousek niz, nicmene si nemyslim, ze by to delal spatne nebo dokonce mozna ani niz uz ani jet nemuze (navic vaha vid, ikdyz to neni omluva pro kurveni techniky).
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
moze byt.i ked ja chodim o kusok hlbsie.ale pri takej vahe...akurat sa mi zda ze mu ku koncu "utekaju" kolena k sebe.ale to je bud unavou alebo sa mi to fakt len zda.ale inak OK
U tohoto k technice asi tolik. Mohl by jet nize? no podle me dost tezko, uz tak se skoro zapiral o bricho ve spodni poloze :-) Ale jedna vec co jsem si vsiml, je ze ten lepress je docela strmy. obvykle mivaji stroje sklon cca 45 stupnu, tady mi prijde az moc prudky a mozna ma i moc zvednutou operku na zada. Ale co uz aspon ma spravne nalozeno ikdyz
Guru: Není to náhodou ten borec, který v jednom ze svých videí zmínil tvoje jméno? Postoval jsi to asi 3 měsíce zpátky, ale už to nemůžu nikde najít..
Ano je
Jsem jeho "fan buddy", dost kecáme na facebooku a jako jeden z mála se mu tam snažím pomáhat. Bohužel Jason má svojí hlavu a ikdyž mu někdo radí, tak to často nepomáhá jako tady:
17:40 (ale vlastně celý video)
Každopádně za poslední 3, co cvičí a má youtube acc, tak udělal dost pokroků. Nabral na sebe odhadem tak 10kg svalů a zhubl u toho i něco. Na bench by byl schopnej dát určitě 130kg na mrtvolu 200kg a dřep no... možná 150kg. Hlavně je asi trošku nemocnej. Zaprvé je dislektik, proto ten projev a pak tam asi bude i něco ohledně té sebereflexe apod. Má trošku svůj svět.
Ty vole jak tam jel ty jednoručky na bicáky a pořad to mrvil tak být Skip tak si vezmu osu odvedle a asi ji o něj ohnu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
1. klasickej shout-out
2. že chci vidět čelní dřepy, tak pro mě udělá sérii čelních dřepů a pak pro mě a pro fandy ještě výpady v chůzi, který ještě Andrew (kameraman) taky nenatáčel
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru