Kameraman si z něj dělá sice taky prdel, stejně jako všichni ostatní a to pouze v tom smyslu, že si každej uvědomuje, jak to je, kromě Jasona.
Každopádně ten kameraman patří mezi asi 10 lidí, kteří se Jasonovi snaží pomáhat (třeba i v tom, že mu natáčí a stříhá videa) + je asi v okruhu 5 obětí, kterým Jason celej den volá a stěžuje si na různý věci :D
Jinak ten kameraman - Andrew Fiedelman - je asi to nejlepší, co mohlo Jasona potkat, protože předešlí kameramani chtěli, aby vypadal Jason co nejhůř. Andrew se Jasonovi i při videích občas snaží poradit a nepodporovat ho v blbostech. Ale taky už přišel na to, že cvičit biceps ho nenaučí :D
dneska to byl zvláštní den.... chodím cvičit v mikině a šortkách velikostí XL (bohatě by mi stačilo L :)), a když jsem přišel do místnosti s činkami, cítil jsem se jaksi nesvůj mezi ostatníma... hned naproti mně cvičil mrtvej tah jeden démon, kterej byl oblečenej typu: dneska jdeme na modní přehlídku (o technice radši nemluvě)... na sobě lakýrky, kalhoty texasky, tričko lacoste (zastrčený) - navíc měl slušnýho Milana (pivní stolek)... měl jsem tu smůlu, že jsem skončil zároveň s ním, bál jsem se jít do sprch... ale on si jen sundal triko jakoby nic, prošel kolem nevěřícný vrátný a vyšel ven... :) během cvičení jsem dnes tahal slušný váhy, občas jsem si zavrčel... po několikátém vrčení se na mě jeden z úpláků obrátil, přiložil si prst k ústům a řekl: Pššš... a ukázal na televizi, kde bězela nějáká telenovelavská sra*ka... podíval jsem na druhýho, který na mě svraštil obočí, třetí jen nevěřícně kroutil hlavou... fakt jsem se dneska cejtil divně, ale vys*al jsem se na ně a trénink nakonec dobrej :)
Jason je i osobni trener? To mne rekni, jestli ma i nejakou klientelu, kdyz sam neumi cvicit.
Cim se vlastne proslavil? Nechce se mne to hledat
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Octo: na posledním videu se meřil - biceps 16,5 inche, tzn 41cm
sleduju jeho videa a tam se vlastně skoro vše z toho, co píšu, řeklo + na facebooku taky kupa info
draper: jo, je osobní trenér... respektive má kurz, ale neznám nikoho, koho by trénoval, ikdyž říkal, že klienty má :D
Proslavil se tímhle videem = na bodybuilding.com, MD, RX muscle apod vznikly prakticky hned topicy, kde si z něj lidi dělali srandu :D Od té doby je to internetová celebrita :D
Pouze na vlastní nebezpečí!
btw - nadruhou stranu doporučuju, protože jeho posing je ještě neskutečně RAW a je to totálně komický a vysvětluje tam dost věcí, jakože je v různejch věcech semi-pro, kdo je jeho oblíbenej kultík apod + mluví o doplncich
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Čo dodať no, ale toto ma rozsekalo hneď na začiatko, nohy má slušné, aj keď je slabý, vršok genetická katastrofa...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru