Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemístění
3x 60kg
2x 80kg
1x 90kg
1x 95kg
0x 100kg
1x 100kg PR + 10kg
3x 0x 102,5kg

100ka špatná, ale padla
102,5kg bez šance...

radost z rekordu, ale bez dynamiky

Čelní dřep
5x 60kg
3x 100kg
2x 120kg
1x 140kg easy
1x 150kg PR
1x 155kg PR + 15kg

155ka největší ass to grass (s opaskem od 140kg+), které sem kdy udělal a přesto jsem to držel naprosto v pohodě... těžký jak kráva, ale i tak dynamický. Jen bylo těžký odlepit to "od země"
Víc by nemělo smysl asi, protože už když jsem si to vzal na klíční kosti, tak jsem věděl, že to bude maximum

Shyby
Spodní kladka
Předkopávání
Zakopávání + Rumuny s JC
Biceps s eZ + biceps s JC v předklonu

extrémně unavující tréning ... CNS bude pár dnů asi mimo, ale svaly z toho snad bolet nebudou
=) z přemístění jsem ... no spokojenej, 100ka tam je... a čelní dřep naprosto skvělý, protože to držel střed těla líp, než třeba 150kg zadní dřep...
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru, klobúk dole, robíš míľové pokroky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole dobrý, jen tak dál

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Rachela

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ah, ten celny drep! Džízs! gratz
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky.

(slohovka pro lidi, aby mi nemuseli psát PM =) dostal jsem teď pár PMek s dotazy na tréning :D )
Udělal jsem vlastně větší pokrok, než za "celej rok 2011".
Svaly mi sice díky tomuhle tréningu nerostou jako kulturistům (asi to bude i proto, že se ve stravě moc nevyznám), ale mám určitě lepší formu s 92-94kg teď, než třeba loni na ronnie training day, kde jsem měl 89-90kg. Pokrok byl ale určitě v síle. A je to jen díky 2 věcem, které jsem změnil:
1) začal sem jezdit rutiny (bear, fomin), které vždy splnily to, co měly
2) nebojím se velkých vah... loni jsem se bál na dřepy jezdit s víc, než s 140kg a u benche vlastně to samé. S 100kg + jsem necvičil.

No a díky tomu, že jedu těch 1-5 opakování a snažím se to jezdit dynamicky (docela se snažím dodržovat některé principy Christiana Thibaudeaua), tak ta síla jde prostě nahoru.

Teď půjde o to, abych v dietě tu sílu neztratil - hlavně ta tlaková bude v ohrožení. A příští podzim útok na 200kg dřep a další silová zlepšení =)

Formu sem zkusím dát už v pátek, protože mě nějako začíná víc a víc zajímat :D
grogy

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Díky.

(slohovka pro lidi, aby mi nemuseli psát PM =) dostal jsem teď pár PMek s dotazy na tréning :D )
Svaly mi sice díky tomuhle tréningu nerostou jako kulturistům (asi to bude i proto, že se ve stravě moc nevyznám), ale mám určitě lepší formu s 92-94kg teď, než třeba loni na ronnie training day, kde jsem měl 89-90kg. Pokrok byl ale určitě v síle. A je to jen díky 2 věcem, které jsem změnil:
2) nebojím se velkých vah... loni jsem se bál na dřepy jezdit s víc, než s 140kg a u benche vlastně to samé. S 100kg + jsem necvičil.

No a díky tomu, že jedu těch 1-5 opakování a snažím se to jezdit dynamicky (docela se snažím dodržovat některé principy Christiana Thibaudeaua), tak ta síla jde prostě nahoru.

Teď půjde o to, abych v dietě tu sílu neztratil - hlavně ta tlaková bude v ohrožení. A příští podzim útok na 200kg dřep a další silová zlepšení =)

Proč příští podzim? já bych to viděl na tohle léto
nebo dobře, tenhle pozim, ale příští rok je ještě daleko....

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
madball

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
guruhonza napsal:
Díky.

Proč příští podzim? já bych to viděl na tohle léto
nebo dobře, tenhle pozim, ale příští rok je ještě daleko....

Řekl bych, že to guru jen špatně napsal a měl na mysli tento podzim, což je podle reálnej a rozumnej cíl vzhledem k tomu, že mu začíná fotbalová sezóna a nohy dostanou solidní záhul a do posilky už nebude zbývat tolik energie.

edit: Jinak pěknej čelňák. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball: dík ;)
jinak ano - příští podzim = 1.9. 2012 => ... letošní podzim = 1.9. 2011-31.3.2012 :D

Dnešní tréning se povedl =)

Bench Press
10x 20kg
8x 60kg
5x 80kg
3x 90kg
2x 100kg
1x 110kg
1x 120kg - super easy
1x 130kg - PR + 10kg

.... 120 vážně hrozně snadný =) takže mi řekli, že 125 nebude, ale půjde se rovnou na 130

130kg těžký... hodně těžký, ale dotlaky asi pomohly... video bude snad tak za hodinku

Mrtvý tah
5x 60kg
5x 110kg
3x 140kg
2x 170kg
1x 200kg
1x 220kg PR + 10kg
0x 230kg - sice dotáhnuto, ale osa nebyla rovnoběžně se zemí... v levačce sem to držel pevně a v pravačce na koncích prstů, takže to počítám jako NO LIFT...

... no.. vzhledem k tomu, že jsem byl z toho podělanej a že nejsem zregenerovanej, tak to je supr =) 230kg tam skoro bylo, ale skoro mě nezajímá... na podzim to padne úplně v pohodě, pokud teda budu pořád zvedat i egem :-/ hlavně musím zapracovat na technice, ikdyž dnes byla lepší, než kdy jindy...

videa taky budou

Bench press s JC
10x 20kg
10x 35kg
5x 45kg
4x 50kg - s dopomocí všechny... šlo mi o negativku

Rozpažky hlavou nahoru
15x 10kg
12x 15kg
2x 12x 20kg

... nádhera

aktuálně total 530kg (130 BP, 220 DL, 180 SQ) a dřep pojedu příští týden.... což je od podzimu pokrok 45kg a bylo to zvednutý pokusama, který měly "větší rezervu" než ty na podzim... takže díky apofisovi za tréning ;) fungoval skvěle

Naposledy upravil guruhonza dne pá březen 23, 2012 10:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teším sa na videá, ale inak si ma pekne zdemotivoval , o rok nechcem vidieť, čo bude z teba za monštrum.
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To cvicis porad v BlueGymu ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

turakam: dík =) tobě by pomohlo přibrat, to víš... já taky musel přibrat, abych to dal

petr: ne, tam bych asi maxko nepočítal... je to s odváženýma osama i závažím.. a s volnou vahou...

jinak budou i fotky snad, pokud na nich nebudu vypadat moc tragicky, což asi budu, protože sem po tréningu nedokázal zatnout svaly
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

petr: ne, tam bych asi maxko nepočítal... je to s odváženýma osama i závažím.. a s volnou vahou...

No ja jsem si prave rikal, to by bylo celkem o nicem.

Tak to je super vykon! Ja teda moc maxko jako takovy nezkousim, spis v serich 5 x 5, kde jsem dal nejvic 5 x 5 x 117,5kg. Asi bych se mel taky nasrat a zkusit maximalky, hlavne u drepu a benche, ale ted na to neni spravna doba.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petre, jasné skús, ale nie na multipresse a s dotykom o hrudník, dik.
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
petre, jasné skús, ale nie na multipresse a s dotykom o hrudník, dik.

Dobry napad, ze bych po dvou letech cviceni na MP sel zkouset maximalky s volnou vahou, dik za radu
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kde se v tobe vzal ten bench, to nechapu jinak celkove super vahy a zlepseni

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: