kdybych tohle udělal, první věc, která by mi praskla, by byla kolena a potom chrbát nebo ramena...
Jj ty kolena v okamziku, jak na ne pada, toho jsem si ani nevsiml
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
kdybych tohle udělal, první věc, která by mi praskla, by byla kolena a potom chrbát nebo ramena...
Jj ty kolena v okamziku, jak na ne pada, toho jsem si ani nevsiml
jj, to jsem myslel, ale osobně bych se bál i o jedno z kolen při pohybu z kleku nahoru (jak si chce stoupnout a jednu nohu dá před sebe do pravýho úhlu)...
Nechápu, že mu nikdo nepomohl, já bych tam hned běžel.
proč by mu někdo měl pomáhat, je to blb, který měl tu činku hned při problémech odhodit za sebe, tak jak to vzpěrači dělají, hrál si akorát na hrdinu, snad se nezranil a bude si to pamatovat, nedodržel základní bezpečnost při tréninku...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
takze az se nekdo pred tebou vytriska v aute do sloupu ale mohl si za to sam protoze moc rezal zatacku tak mu taky nepomuzes ? nazor hodny totalniho debílka
takze az se nekdo pred tebou vytriska v aute do sloupu ale mohl si za to sam protoze moc rezal zatacku tak mu taky nepomuzes ? nazor hodny totalniho debílka
ty šulinku nesrovnávej nesrovnatelné, on tam trénoval, toto nikdo netrénuje nehodu, co říkáš ty, vzpamatuje se blbe!!! takových pokusů uděalal během své kariéry třeba 10 000, chápeš to vole? on měl tu činku bezpečně při problémech odhodit za sebe, tak jak to stejně udělal na konci, magore!!!
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
On s tím jen dlouho bojoval, ale udělal to nejlíp, jak mohl. Kdyby to pustil hned dozadu po pádu na kolena, byl by to velký risk, že si hodi činku na paty a nebo na kotníky. Takhle to udělal ještě hodně dobře a bezpečně a spíš než mu nadávat bychom ho měli obdivovat.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
On s tím jen dlouho bojoval, ale udělal to nejlíp, jak mohl. Kdyby to pustil hned dozadu po pádu na kolena, byl by to velký risk, že si hodi činku na paty a nebo na kotníky. Takhle to udělal ještě hodně dobře a bezpečně a spíš než mu nadávat bychom ho měli obdivovat.
na paty alebo kotniky by si to nehodil, polomer kotuca je dost velky na to aby tycka bola v bezpecnej vyske nad patami. Psychika ale nepusti...
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru