ako by si chcel pomoct blbovi,co ma nad hlavou cez a pokusa sa s tym vstat? dojdes k nemu a zoberes to na chrbat? odtlacis mu to?
Bylo to sto deset kilo; pomohl bych mu navést činku tak, aby ji mohl bezpečně odhodit a nic si přitom neudělal. Každý někdy udělá v posilovně blbost a dokážu se vžít do toho, jaký to je pocit být v takové situaci. Nedokázal bych jen tak nečinně stát.
Vcera pred mrtvolou me pobavilo, ze u stojanu stali 2 kluci a smrdlali tam bicak s prazdnou osou a pak si nalozili uctihodnejch 2,5kg na kazdou stranu a drtili to tam do selhani. Kdyz jsem se ptal na jak dlouho to vidi, tak jeste tak 2 serie, tj. tak 10 minut.. Tak jsem si trpelive pockal ale bylo to nepochopitelny z hlediska, ze posilovna byla uplne prazdna.
10 minut strečuju nohy a záda na dřepy, a minutu před tím než jsem skončil, přesně jak popisuješ, přišel cca 60kg týpek ke stojanu a začal taky šmrdlat bicák s prázdnou osou a pak si tam hodil taky 2,5kg, dělal asi 6 sérií, komplet co jsem okem koukal jel bicák celou hodinu co tam "cvičil", další cvik mě dostal, když se postavil ke kladce co se stahuje dolů na triceps,chytil ji, zaklonil se, a přitahoval tělo bicákem, málem mě mrdlo, mezi sériama vždycky tak 5 minut kecal s majitelem posilovny kterej mu říkal jak to parádně drtí (majitel cca 70kg, ženy co tam chodí a který tam vede cvičí úplně nesmyslně plán vymýšlí za pochodu skladbou kladek a 1kg činek, vyhozený prachy...), ezet osu a rovnou osu na bicák měl volný, šel jsem odjet raději bench a mrtvoly, posilka vybavením dobrý, ale ty lidi....
V zivote sa mi nestalo, zeby sa mi niekto okamzite neodpratal od drepovacieho stojana, ked tam robil co nemal...bez poziadania. Max. stacilo "dovolis"? a bolo to... Ale tak ja niekedy vyzeram ako hulvat
Vcera pred mrtvolou me pobavilo, ze u stojanu stali 2 kluci a smrdlali tam bicak s prazdnou osou a pak si nalozili uctihodnejch 2,5kg na kazdou stranu a drtili to tam do selhani. Kdyz jsem se ptal na jak dlouho to vidi, tak jeste tak 2 serie, tj. tak 10 minut.. Tak jsem si trpelive pockal ale bylo to nepochopitelny z hlediska, ze posilovna byla uplne prazdna.
10 minut strečuju nohy a záda na dřepy, a minutu před tím než jsem skončil, přesně jak popisuješ, přišel cca 60kg týpek ke stojanu a začal taky šmrdlat bicák s prázdnou osou a pak si tam hodil taky 2,5kg, dělal asi 6 sérií, komplet co jsem okem koukal jel bicák celou hodinu co tam "cvičil", další cvik mě dostal, když se postavil ke kladce co se stahuje dolů na triceps,chytil ji, zaklonil se, a přitahoval tělo bicákem, málem mě mrdlo, mezi sériama vždycky tak 5 minut kecal s majitelem posilovny kterej mu říkal jak to parádně drtí (majitel cca 70kg, ženy co tam chodí a který tam vede cvičí úplně nesmyslně plán vymýšlí za pochodu skladbou kladek a 1kg činek, vyhozený prachy...), ezet osu a rovnou osu na bicák měl volný, šel jsem odjet raději bench a mrtvoly, posilka vybavením dobrý, ale ty lidi....
když už vím, že tam pojedu, tak si tam při rozcvičování hodím ručník na osu, tvářím se při tom drsně a nekompromisně a to spolehlivě odradí týpky, kteří by si tam přišly šmrdlat svoje 35 cm bicepsy...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
ako by si chcel pomoct blbovi,co ma nad hlavou cez a pokusa sa s tym vstat? dojdes k nemu a zoberes to na chrbat? odtlacis mu to?
Bylo to sto deset kilo; pomohl bych mu navést činku tak, aby ji mohl bezpečně odhodit a nic si přitom neudělal. Každý někdy udělá v posilovně blbost a dokážu se vžít do toho, jaký to je pocit být v takové situaci. Nedokázal bych jen tak nečinně stát.
Tohle se stane snad každému, kdo vzpírá... nic strašného... to jsou podstatě horší nehody....
A nějak k němu přistupovat zezadu? Zepředu? Nesmysl... kdyby chtěl, tak to zahodil, ale evidentně se snažil to ještě postavit....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Tohle se stane snad každému, kdo vzpírá... nic strašného... to jsou podstatě horší nehody....
A nějak k němu přistupovat zezadu? Zepředu? Nesmysl... kdyby chtěl, tak to zahodil, ale evidentně se snažil to ještě postavit....
Hm, asi jsem příliš velká měkota.
Mimochodem, dneska jsem poprosil jednoho kolemjdoucího, aby si za mně při dřepech stoupnul, nepotřeboval jsem pomáhat, ale chtěl jsem mít jistější pocit, abych se nebál dřepnout až dolů. Při posledním opakování jsem šel nahoru pomaleji, než při prvních čtyřech a ten dobrák se natáhl, že mi pomůže, neudržel rovnováhu a opřel se o mně. Naštěstí jsem byl už za mrtvým bodem, takže jsem to vybral, ale nechybělo moc a vymlátil jsem si všechny zuby. Ani se neomluvil.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
netuším , ale mrkni se ještě na youtube, jsou tam ještě 2 crossfit kompilace failů. Něco stojí za shlédnutí .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
no spíš je to strašidelný než směšný.. třeba ty těhotný
ale tak jako prostě normální posilovací trénink půlka lidí cvičí blbou technikou, tak u crossfitu to bude ještě víc než půlka. A v USA díky popularitě a marketingu jsou crossfitu gymů mraky a přístup trenéru není vždy na 100%, hlavně že zaplatíš hodinu :)
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru