|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
23.3. B1F Mendlák
Stahování kladky za hlavu 1*25*15,1*30*12,1*35*10, 2*40*8
Veslování 1*12*30, 1*10*35, 1*10*40, 1*8*45
Stahování kladky na hrudník 4*12*30
Přítahyjč v předklonu 4*8*20
Rozpažování s j. č. v předklonu 4*12*5
Upažování s j. č. ve stoje 4* 8* 6 + 4* do max*3
Svíčka na šikmé lavici 4*20
Předklony na stroji 4*20*40
Chůze do kopce na páse 20 minut _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so březen 24, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
24.3. B1F Mendlák
Pullower 2*15*16
Peck-deck 3*15*15
Tlaky s j. č. na šikmé lavici 4*8*16
Stahování protisměrných kladek 4*12*25
Tlaky na MP 3*10*15 (celá opakování) + 5 op. spodní fáze
Bic. zdvih s EZ 4*6-8*20
Bic. zdvih s j. č. v sedě 4* 8 *8 + 4*5 na každou ruku střídavě
Dneska ten hrudník šel cítit už od první série, u peck-decku už bolest pořádná a u tlaků už mi začala odcházet ramena, takže malé váhy, ale po dlouhé době jsem měla pocit, že ten hrudník opravdu pracuje. Biceps parádní jako vždy, celkově super trénink _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út březen 27, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
26.3. Ramena, triceps, břicho, pás 20 minut
27.3. Nohy, břicho
Dneska teda hnus fialovej, naproti čekaly ženský na sálovku a koukaly na mě jak na mimozemšťana a na mého trenéra jako na tyrana nevinných zvířátek  Měla jsem co dělat, abych v pauzách došla k baru se napít  I pan doktor cvičící vedle mě politoval se slovy: "Ten se s Vámi nesere." _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 27, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
Takovy treninky musi mit krasnej after burn effect.
Bez nekoho, kdo te pohani, by ses k tomu asi nedonutila co? I kdyz ty si vzdy cvicila v hroznym tempu a to rikas, ze jeste nic nebylo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út březen 27, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
Tak svalovka ještě větší než jsem čekala, i z pohledu na židli na mě jdou mdloby  V práci se mi naštěstí podařilo odchytit si masérku, tak mi ty nohy hezky projela  a doporučila pořádně prokrvit, takže jsem si dala pár lehkých dynamických sériií hackenů, dřepů, zákopů a předkopů, strečink a snad to trochu pomůže _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
zasnu sadistum prodavat listky na tvoje treningy, budou slintat blahem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
Včera neplánovaně den volna navíc, ráno jsem se vzbudila úplně bez energie na cokoli, akorát bych se tam trápila, tak jsem dala raději ještě odpočinek. Zato dnešní trénink parádní
30.3. B1F Mendlák
mix cviků na břicho
Stahování kladky za hlavu 1*25*15,1*30*12,1*35*10, 1*40*9, 1*45*8
Veslování 1*12*30, 1*10*35, 1*10*40, 1*8*45
Stahování kladky na hrudník 4*12*30
Přítahy vč v předklonu 1*12*25, 3*12*30
Rozpažování s j. č. v předklonu 4*12*5
Upažování s j. č. ve stoje 4* 8* 6 + 4* do max*3 _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:31 pm Předmět: |
|
|
Necitis tady po tech intenzivnich trenincich, kde jsou navic i vynucena opakovani, vetsi rozbitost? Nemyslim tim ani tak bolest svalu dalsi den / dny, ta predpokladam ze asi je urcite, ale unavu CNS mimo trenink v beznem zivote pri beznych cinnostech?
Ja kdyz mam obdobi, kdy mam narocnejsi treninky a je jich treba i hodne v kuse bez pauzy, tak ta unava je trochu znat, ovsem do doby nez zacnu cvicit nebo byt nejak fyzicky aktivni, to pak vetsinou odezni velmi rychle a take pokud cvicim moc intenzive, tak se to projevuje i na spanku (hure spim). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Necitis tady po tech intenzivnich trenincich, kde jsou navic i vynucena opakovani, vetsi rozbitost? Nemyslim tim ani tak bolest svalu dalsi den / dny, ta predpokladam ze asi je urcite, ale unavu CNS mimo trenink v beznem zivote pri beznych cinnostech?
Ja kdyz mam obdobi, kdy mam narocnejsi treninky a je jich treba i hodne v kuse bez pauzy, tak ta unava je trochu znat, ovsem do doby nez zacnu cvicit nebo byt nejak fyzicky aktivni, to pak vetsinou odezni velmi rychle a take pokud cvicim moc intenzive, tak se to projevuje i na spanku (hure spim). |
Viz příspěvek nad Tebou, ve čtvrtek jsem nebyla schopná vstát z postele, teda vstala jsem, udělala snídani, u které už jsem zase usínala. Nakonec jsem to zalomila ještě do půl 10 a to normálně vstávám v 5, o víkendu v 6 a už nemůžu spát...
31.3. B1F Mendlák
Pullower 2*15*16
Tlaky s j. č. na šikmé lavici 1*12*12, 1*10*16, 1*10*20, 1*8*22, 1*6*22
Peck-deck 3*15*15
Tlaky na MP 3*10*15 (celá opakování) + 5 op. spodní fáze
Stahování protisměrných kladek 4*12*25
Bic. zdvih s EZ 1*10*20, 3*6-8*25
Bic. zdvih s j. č. v sedě 4* 8 *8 + 4*5 na každou ruku střídavě
Bic. zdvih na spodní kladce o kolena 3*12*20
chůze do kopce na páse 15 minut
Super trénink, jelikož byl peck-deck obsazený, dala jsem tlaky jako druhý cvik a ejhle co to udělá s váhama _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Dnes volno, tak aspoň srovnání inbody z ledna a dnes.
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
To jsou krásný výsledky. Kam se chodíš měřit? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
A kolik to u vas stoji pro verejnost? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|