Do fitka chodí maník, co tvrdí, že se mu tam ztratilo skoro 40tis. všechny tam s tim votravuje a už nás pěkně sere, protože se tam jakživo nic neztratilo a hlavně je kokot, že po kapse tahá takovou vatu. Nejlepší na tom je, že budu půl dne lítat po pojebaným výslechu, protože jsem jeden z podezřelejch
Váhovka:81kg (nechápu, co s tou vahou dělam)
21min orb.
rozpažky JČ
Upažování JČ
stahování KL, veslovej úchop
stahování KL před kozy
provaz na bicák
zdvihy nohou
Vytáčení s olympiádou
hyp.
6min veslování
_________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
taky by sis mohl před lafetkama naložit na nějakej pořádní základní cvik ne? =) je fajn, když koukáš ty na ně, ale když pak ony budou koukat na tebe, tak to bude ještě lepší
Dneska jsem jel bomby, protože jsem pár dní nebyl a v práci jsem měl volno. Bylo to na pohodu - i energie ňáká byla.. Teď už jsem ale totálně v kundě a nechce se mi vůbec nic. Ještě, že mam zítra poslední šichtu (ranní )
33min orbitrack
pullover EZ
kundostroj tlaky na rameno
kickback
T osa
JČ soupaž. ve stoje
kundostroj rovný břicho
kosa
Hyp.
13min vesla
Tak ještě jednou celý znova.. Jezdim tak jak jezdim, protože seru na nohy (dokurvený kolena z časů, kdy jsem myslel, že za pár let vyhraju K-1 ) a vynahrazuju to kardiem. Asi jste si všimly, že pod 15min nechodim nikdy a jedu to v tempu, pro nevěřící Tomáše možná postnu i video . Co se základních cviků týká, tak mam pocit, že např. bench, tlaky na cokoliv, kliky na bradlech, shyby, přítahy OL osy, atd. základní cviky jsou a opravte mě, jestli se pletu.. Jinak ještě předejdu jednomu dotazu a ten je ohledně uspořádání trenálů. Nejedu split, protože mě vždycky sral a hlavně jsem začal na karate a thaiboxu, takže jsem přirozeně jel kruháče po tréningu jako posilovačku, takže dyž už nefightuju, tak mi zůstaly jenom ty kruháče (moderně fullbody ) Jo a lafetky mě baví a když se mrknu do zrcadla, tak mam pocit, že by se nedívaly ani kdybych měl 2metráky na benchy (možná, až by mě to rozmačkalo )
Sice sem dorazil ve 4 ráno, ale nezaváhal jsem a šel jsem na klasickej trenál.. Včera jsem taky byl, ale zapomněl jsem to napsat.. Lafetky nebyly, ale koupil jsem si kolo a za těch včerejších cca 15km pussy vyjížďky jich bylo až až
Váhovka: cca80kg
22min orb.
Rozpažky JČ, protisměrné KL (ňákej maníkl se tam pořád motal
)
upažování KL za zády
stahování KL tricák
veslování spodní KL
KL ve stoje
sklapky
vytáčení s OL osou
Hyp.
5min vesla
Dneska jsem dal takovej lehčí, protože jsem moc nespal a navíc jdu zase na kolesko..
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru