|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Video by nebylo? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
Mám video 3x55kg, ale mam na něm hroznej pupek, páč jsem byl najezený, nevysraný a ještě nadmutý z čočky
to by byla moc velká ostuda :D
Příště ho sem dám, v týdnu bych rád ještě do fitka zašel..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
Datum:2.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
100 burpees
9:45
=======================
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: po duben 02, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
Tak to musiš mít velikou rezervu kdyz to cviciš nacpanej a negrcenš
U me mrtvola a premístení jsou blicí cviky i blbej gajner musim loknout nejmín hodinku pred :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 03, 2012 6:14 am Předmět: |
|
|
Já ti nevím, mrtvola mi přijde hrozně přirozená, prostě zvedam něco ze země  přemko už je horší no..
Pro mě je blicí cvik dřep, tomu se nic nevyrovná
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 03, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Datum:3.4.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"MRŤVÁK"
Plný pohyb
MT do 3x3 [130kg] + 5kg
Horní část pohybu
MT z kolen do 4x3 [120kg] dynamika, technika
Powerclean do 4x3 [55kg] dynamika, technika
=======================
Zítra nebo v pátek natočím to přemko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 04, 2012 6:40 am Předmět: |
|
|
Ještě doplním včerejší zápis.
Mrtvola už stála víceméně za prd, střílel mi při ní zadek do vzduchu, další 2 tréninky pojedu dynamiku a nevím, zda na třetím přidám 5 kilo (podle plánu), protože nechci zvedat velký váhy za cenu špatné techniky. Když jsem jel předminulý trénink 120, tak to myslím technicky vypadalo dost dobře :)
Mrtvola z kolen bomba - prostě jsem si k ní stoupl a rval to co nejrychleji nahoru, to mě hodně bavilo
Přemko šlo dobře, akorát zase ten můj zlozvyk, že si na jednu stranu osy naložím víc závaží než na druhou a pak když se snažím přemístit, tak to spíš vypadá, že se pokouším vztyčit vlajku USA
Aa nakonec jsem chtěl zauvažovat o zařazení pressu a push pressu a střídat je ob trénink, dost mě při tom pomohlo tohle vlákno
(BTW: rozhovor ciza s peterem mě rozsekal  )
https://forum.ronnie.cz/military-press-vs-push-press-t29725-45.html?
Ale zase mi to smrdí "návratem" do posilovny a nevím, jestli se mi tak úplně chce, takže to rozhodnutí ponechám na budoucím Moochovi, já se s tim teď trápit nebudu
Dneska půjdu (mimo plán) do posilky a zkusím 100 burpees na čas, za užití matematiky :D a pak můj nový vynález - cesta do pekla a zase zpět
uvedu příklad
Dřep 20x [0kg,20kg,40kg,60kg,80kg,60kg,40kg,20kg,0kg]
Minutové pauzy.. a asi budu rád, když dám těch 20x60, páč jsem nedřepoval už asi měsíc
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 04, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Dneska půjdu (mimo plán) do posilky a zkusím 100 burpees na čas, za užití matematiky :D
Dřep 20x [0kg,20kg,40kg,60kg,80kg,60kg,40kg,20kg,0kg]
Minutové pauzy.. |
Snad nechceš dát 50 burpees a pak čas vynásobit dvěma .
Jinak u těch dřepů počítám, že začneš mít problémy od 80kg a dál, no uvidíš jak to půjde. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
Né :D, jenom bych koukal na stopky a za předpokladu, že by mi jeden burpee zabral 3 sekundy, bych jel sety takhle
5 burpees, 7 sekund pauza, 5 burpees, 7 s pauza, 3 burpees, 7s pauza (13 burpees za minutu) a tak dál. Měl bych se dostat pod 8 minut. Žádný že dám ze začátku 25 a totálně se u toho zřídím.
A u dřepů opravdu nevím, dlouho jsem je nedělal a nemám ponětí, jak na tom budu.
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
Koukej zvedat železí,at nemusíš prejmenovat log Budu krosfiták :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
ty dřepy nedáš =) (ber to jako motivaci  )
jít 20ky od začátku po 20kg nahoru a dát 20reps s 80kg při minutových pauzách bude takový, že tě kyselina mléčná podle mě nepustí. Podle mě skončít u 11. opakování s 80kg.
Nadruhou stranu do těch maratonů klidně jdi. Ty brutality, který teď předvází cocman v logu by bez tohodle cvičení nešly  a neznám moc lidí, co by to udýchalo a zároveň zvládlo silově.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
To železo na mě mělo takový efekt, že jsem byl věčně nemocnej a rozlámanej a na tréninky už jsem se víceméně ani netěšil. Teď cvičim i 2x denně a dlouho jsem si cvičení víc neužíval. Takže za železem se jentak nevrátím :)
Mrvtoly se nevzdám, to ne. Ale jinak nějaké silové tréninky moc nebudou.
A Guru, hezkej odhad  naschvál se hecnu a dám 12 opáček 80 :D
Né, můj tip je takový, že dám 20op s 60kg a pak začnu snižovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: st duben 04, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Tak jasný chce to na chvili pauzu.
Močná bych na tvim míste volil cestu premístení+výraz
Já když jsem jel 5*5 s dejme tomu 50 kilama tak už jsem toho mel dost a cejtil jsem komplet celý telo.Já premejšlim že tim nahradim na mesíc mrtvolu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 04, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 04, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Datum:4.4.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73,5kg
"CROSSFIT"
CESTA DO PEKLA... A ZASE ZPĚT
dřepy
minuta pauza mezi sety
20x air squat
20x [20kg]
20x [40kg]
20x [60kg]
12x [80kg]
...
20x [60kg]
20x [40kg]
20x [20kg]
20x air squat
Press 4x6 [30kg]
Dragon flags 5x2
=======================
Cestičky - už nikdy takovou ptákovinu neudělam, pan bože.. utrpení, pot ze mě tekl proudy, 100x jsem to chtěl vzdát a kdyby mě Guru neprudil, tak zahodim u 80kg činku po 8 opáčkách..
cesta zpátky šla paradoxně docela dobře (teda až od čtyřicítky :D)
Pressy - vážně je musím začít cvičit, tohle je k pláči
Dragon flags - bez pokládání to až taková prča nejni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|