|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
Celejdenme neskutecne boli hlava,takze i vykony tomu odpovidaly.
I.Faze
Squat clean plus jerk :5x60,5x70,3x75,3x80,2x90,1x95 a pak 3x miss na jerku se 100.
Shyby :40
TRX low row ze zeme :40
Spicky k tyci :4x7
II.Faze
21-15-9
Shyby
KTB swing
Box jump
a na zaver 50 sedlehu
Time :10 neco
Hrozne me bolely dlane. Nejel jsem to nadoraz a zjistil jsem, ze na shybech budu muset zapracovat. Horko tezko jsem jich dal 21 v kuse.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
Tak vcera melo byt volno, ale jelikoz jsem byl na Family Fitness Day na Zlicine (kde mimo jine budu mit od pristi nedele hodiny TRX, takze muzete prijit  ), tak volno nebylo. Vyzkousel sem si 2 lekce. TRX a Kruhovy trenink. TRX celkem uslo a byl jsem i znicenej, ale kruhac byl naprosta katastrofa. Jedinej cvik, co stal za zminku byly kliky na bosu. Protoze clunkovej beh mezi bodama, ktery jsou vzdaleny od sebe 2 metry a nebo drep s 7.5 kilovou cinkou na zadech nepovazuju za kruhac teda. A to tam bylo mnohem vic jeste blbejsich veci. No a instruktor u me skoncil ve chvili, kdy tvrdil, ze drepy se nemuseji delat na patach a ze se muzou delat na spicka, protoze to neni zadny rozdil a kolenoum to nevadi  . A hodina byla ukoncena "tvrdym" kruhacem: 20 vterin kliky, 20 vterin drepy na spickach a 20 vterin sedlehy. Ale zase je pravda, ze panicky z toho byly slusne v prdeli, ovsem ja ocekavval neco jinyho.
Mimo jine sem si zasel aspon na inbody a tady jsou vysledky (nevim, jestli dobry nebo spatny)
Hmotnost :92.8
Svalova tkan :47.8 (35.8-43.8)
Tukova tkan :9.8 (9.9-19.9)
Voda v tele :60.8 (46.6-56.9)
Telesny tuk :10.5%
Pomer boku a pasu :0.8 (0.8-0.9)
Bazalni metabolismus :2168
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:15 am Předmět: |
|
|
I. faze a II. faze to je v jednom tahu? Nebo je to pokaždé jiná treninková jednotka? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:29 am Předmět: |
|
|
Jina treninkova jednotka...vetsinou mam pauzu nekolik hodin mezi tim
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
TRX me nezajima, ale asi se zapisu k tomu trenerovi na kruhac _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
zase je jasny, ze musej ty treninky prizpusobit beznejm lidem s podprumernou fyzickou, tomu se ani tak nedivim, ale horsi je to s tou technikou drepu a urcite to tim nebude zdaleka koncit.. jenze tezko se v tom zorientuje nekdo, kdo nema se cvicenim moc zkusenosti a tak se bohuzel "uplatnej" i tihle super treneri _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Bench + kliky s tlesknutim :5x6x80 + 6
Predni drep : 5x5x105
Nacvik Muscle upu bez kippingu : 4x5 (sikovna vec...vezmu 2 zeleny bandy, coz jsou ty s nejvetsim odporem, zahaknu do nich kruhy a privazu k hrazde. Potom uz si jenom sednu na lavicku a ze sedu to taham. Je to pekne citit v miste, kde mam pri MU mrtvy bod, takze uvidim, jestli ho do 14 dnu dam.)
Nacvik Iron cross : 4x5 (opet na bandech)
WOD
20 shybu
40 burpees
60 box jumps
80 sedlehu
60 box jumps
40 burpees
20 shybu
Time:2505
Chtel sem rychleji, ale bohuzel to nevyslo. Kondicka je spatna, ale zase musim zaklepat, ze u anglicaku sem uz citil, ze mam jen 93 kilo, protoze sly celkem lehce.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
TRX chci vyzkouset, tak se mnou pristi nedeli pocitej _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:56 pm Předmět: |
|
|
A pro zajimavost hodim svoje dnesni potreninkovy jidlo
pul studentsky peceti, 1 a pul MCflurry, litr kefiru, 400 gramu masa, 2 tycinky de nuta a 1 rajce
Neni to moc ukazkovy, repsektive vubec, ale jednou za cas je to potreba. A dlasi jidlo zase zitra v 15:00
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po duben 16, 2012 6:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Celejdenme neskutecne boli hlava,takze i vykony tomu odpovidaly.
I.Faze
Squat clean plus jerk :5x60,5x70,3x75,3x80,2x90,1x95 a pak 3x miss na jerku se 100.
Shyby :40
TRX low row ze zeme :40
Spicky k tyci :4x7
II.Faze
21-15-9
Shyby
KTB swing
Box jump
a na zaver 50 sedlehu
Time :10 neco
Hrozne me bolely dlane. Nejel jsem to nadoraz a zjistil jsem, ze na shybech budu muset zapracovat. Horko tezko jsem jich dal 21 v kuse. |
cleany pěkně ... A nevymlouvej se na hlavu :-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 16, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola :5x5x130 (nejaky tezky sakra)
Pushpress :5x6x70 (nejaky lehky sakra)
WOD
10 min AMRAP
10 burpees
8 dips
6 pullups
4 Toes to bar
4 kola a 10 burpees
Hrozna slabota, ale kondicka se pomalu vraci zpatky. Ale chce to jeste cas
EDIT: Jo a jeste jidlo po treninku  . 3/4 z 2.5 kilovy kachny, pul litru kefiru, 2 maly bily jogurty, trocha 90ti% cokolady, 2 banany, 2 lzice arasidovyho masla, 150g rajcat a jablko a pul (chtel jsem dat i to druhy cely, ale uz nebylo misto proste)
Jinak zeleninu jim hlavne v prvnich 2 jidlech a vecer ji nedavam, pac zabira misto zbytecne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|