SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Beats napsal:
Je vhodné dávat gainer do diety ?

jak rekl cizo a nebo reflex nutrititon/aone nutrition vyrabi "gainery"
ktere obsahuji ovesne sacharidy s nizkym GI

osobne sem v predsoutezni diete a i presto pouzivam instant mass a one stop extreme

( uz sem s tou reklamou asi fakt trapnej ze )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kuše

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec, zajímal by mě váš názor... snažím shodit nějáký kg a chtěl bych se zeptat, zda-li má tento produkt https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html smysl dávat hned ráno po probuzení (jednu odměrku) + ovoce a zelenina a jít na dvě hoďky cvičit a po tréninku 2 odměrky toho samýho... dík
eckos33

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 5:02 pm    Předmět: Go pro 30 Odpovědět s citátem

Zdravím, co říkate na gainer go pro 30? Měl jsem mutanta, ale ten mi moc nezachutnal, tak chci sáhnou po něčem jiném ;-)
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 5:35 pm    Předmět: Re: Go pro 30 Odpovědět s citátem

eckos33 napsal:
Zdravím, co říkate na gainer go pro 30? Měl jsem mutanta, ale ten mi moc nezachutnal, tak chci sáhnou po něčem jiném ;-)

No vzhledem k tomu, že GO PRO má více bílkovin než mutant a ještě k tomu komplexnější složení sachrů tak si nejsem jistý zda ti chuť bude vyhovovat
eckos33

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 5:53 pm    Předmět: Re: Go pro 30 Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
eckos33 napsal:

No vzhledem k tomu, že GO PRO má více bílkovin než mutant a ještě k tomu komplexnější složení sachrů tak si nejsem jistý zda ti chuť bude vyhovovat

Co by jsi doporučil ?
Pavelito

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 6:04 pm    Předmět: Re: Go pro 30 Odpovědět s citátem

eckos33 napsal:
Pavelito napsal:
eckos33 napsal:

Co by jsi doporučil ?

Já nejsem z nejzkušenějších mám teprve svůj čtvrtý gainer (celkově jsem jich ochutnal 6-7) ale tady záleží na co ten gainer potřebuješ, jestli chceš komplexní sacharidy nebo spíš jednoduché, jestli ti záleží predevším na chuti nebo na kvalitě atd atd, když napíšeš k čemu ho potřebuješ a kolik do něj investuješ, rád ti dám svůj tip
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není rozumější ráno snídat opravdové potraviny, než si kazit start dne gainerem? Proč hledat gainer s ovsem, když si můžeš udělat za pár šupů ovesnou kaši? ( tedy pokud Ti jde vysloveně o sacharidy). Nebo kaši - ovesné palačinky a co já vím co ještě. Cena zlomek ceny gaineru a pocit, že něco žvýkáš je k nezaplacení:o)...teda v dietě.
eckos33

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 3:50 pm    Předmět: CFM gainer 30 Odpovědět s citátem

A co říkate na CFM gainer 30 ?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eckos, ty si zjavne neprecital prispevok nad tebou?
Pride mi to, ako hadzanie hrachu na stenu....
eckos33

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 8:54 am    Předmět: Mutant Mass Odpovědět s citátem

Nechcete někdo koupit gainer Mutant Mass ?? Je v něm odebráno 5 odměrek, chuť jahodová. Nějak mi chuťové nesedl. Pište PM na ceně se dohodném !
Georgo_K

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cus,

Mam dotazek ohledne GO PRO 30 od extrifidu, docela me ten sacharidak zaujal, ale nejak mi nesedi slozeni

energetická hodnota 1412 kJ/336 kcal
bílkoviny 28,2 g
sacharidy 50,9
tuky 2,2 g

Zajimalo by me co teda tvori tech zbyvajicich 20% hmotnosti, vim ze jsou tam nejake odchylky po suseni ( voda ) a zihani ( popel ) ale 20% asi tezko....

Jen by me teda zajimalo jestli to neni nejak nastaveny necim buh ví čim........

Diky
jir.ka

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Georgo_K napsal:

Jen by me teda zajimalo jestli to neni nejak nastaveny necim buh ví čim........

Aminokyseliny, vitaminy a mineraly + zahustovadla enzymy a podobne... dyt tam mas cely slozeni.
Georgo_K

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja myslim ze prave tohle je uz zapocitany v bilkovinach a sacharidech
Trooper

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,
Chci si koupit gainer ale moc se v tom nevyznám. Co jsem se díval na netu tady na Ronnie obchodu tak jsem našel třeba 4,5kg kolem 932,- (Actions Whey Gainer 14) (u mně ve fitku dokonce 780,-) ale někde chcou tuto cenu za dva kila. Nejsem žádný vrcholový kulturista posiluju asi rok a gainer jsem kupoval jednou na slepo z fitka 5 kg za 700. Stačí ten Actions Whey Gainer 14? nebo to je nějaký shit když je tak levný.
Děkuju
edit: jsem docela malého vzrůstu a važím 63kg takže bych rád něco přibral
TheCory

PříspěvekZaslal: so duben 21, 2012 8:43 pm    Předmět: Royal Mass Odpovědět s citátem

Je zde ještě někdo, kdo bere tento gainer? Já načal druhé balení, po čokoládě, která byla chuťově nic moc, přišla vanilka, která je přímo strašná.
Nejhorší na tom je, že na mne ten gainer funguje, takže tu chuť musím nějak přetrpět.
Uvažuji, že jej doplním ještě jiným gainerem, který budu pít ihned poté, abych si spravil chuť. Nějaké doporučení?
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: