Ano nabral jsem, nedělám blbosti, i když třeba ty moje fullbody treninky jsou na hovno nabírám a o to mi šlo. Ale mám 80 kilo a vypadám na 65, takže to chce alespon tech 90-95....řekl bych.....ale jde to i bez gaineru a proteinu, dřív jsem na tom hodně lpěl...zbytečně, ted mi doma stojí Pharma whey banán, Myofusion jahoda a čoko, a compress big....zbytečně, jediné co využívám je Assault
Tak pořád lepší než dřív ne? :) Když to neuspěcháš, bude výsledek stát za to.
Věřím v to, i když si uvědomuju, že objem toho cvičení je hrozně moc, kolikrát dávám i dvě fáze a kardio. Ale jak řekl nějaký chytrý člověk, když si to chceš posrat tak si to poser podle svého...
Nechapu, proc alespon nepridas vahu a nesnizis pocet opakovani nebo to alespon nestridas. Uvidis, jak by na to telo krasne reagovalo. Dej si 2-3 serie zakladniho cviku tezce a pak se klidne dojizdej tady tema high reps.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nechapu, proc alespon nepridas vahu a nesnizis pocet opakovani nebo to alespon nestridas. Uvidis, jak by na to telo krasne reagovalo. Dej si 2-3 serie zakladniho cviku tezce a pak se klidne dojizdej tady tema high reps.
Já teď začínám dělat to, že pokud u toho cviku zvládnu 3x12 opakování tak to zvýším a jedu 3xMAX a takhle dokola no
Snídaně medové kroužky 100g s jogurtem 200g
Faze 1: Klasický fullbody trenink - při něm odměrka Assaultu a 100g rozinek
Po treninku balení Racio chlebíčků a mléko
Oběd: Rýže Kuřecí Brokolice Rajčata Kečup
Fáze 2: Nácvik shybů 5x5, ABS by Ulisses Jr.
a poté zubař: dnes už mám mít klid...po dlouhé době bude regenerační odpoledne
Dotaz: kde by se dalo sehnat toto nebo nějaký nápad jak to vyrobit??
hned první cvik
_________________ Ať to roste
Naposledy upravil Pavelito dne st duben 18, 2012 1:05 pm, celkově upraveno 1 krát
pořád jedu svůj klasicky nepochopitelný fullbody trénink
ručička na váze ( i když mám digitální ) zase trošku výše....tzn 81,7
jinak nadšení z Assaultu nepolevilo, lepší výsledky více síly, lepší regenerace, ale možná je to tím, že me to donutí pít, nma což jsem kolikrát zapomínal při treninku, tudíž jsem víc hydratován...a tímpádem se mí lépe trenuje....
poslední dobou jsem si navykl i na Racio chlebíčky dávám si je mezi svačinou a větším jídlem.
Noční svačinka : 500g tvarohu, brokolice, rajčátka, 5 toustů
Snídaně : 2 krajíce moskevského chleba, Omeleta ze 7 vajec, kečup, Káva
Trénink : Před a při treninku Assault
Klasické nobrain fullbody, které jsem psal minule plus jsem jel tam a nazpátek na kole cca 22km
Po treninku : Puding kokosový opět celé balení, jahodová dřeň 300ml
Oběd: 150kuřecí 120těstoviny 100 brokolice
Svačinka: 130g ryzove chlebicky, pul litru mléka
Bazén: 20 bazénů a výřivka
Večeře: Na rychlovku jen 100g kureci sunky a 2 housky
Chill u kamaráda: Trošku kuřete z ohně a balení Racií s čokoládou, bez alkoholo, dělám šoféra :D
okolo třetí ráno: Tvaroh a během noci 2x240g piškot
Po 2hodinách spánku a chroupání piškot s mlékem
Snídaně : Houska a 300ml 3%bílého jogurtu
10km na kole do posilovny
Fullbody trénink - Odměrka Assaultu
10km zpět
Oběd: Kuřecí, rýže, brokolice, rajčátka, kukuřice, kečup
50km na kole
Svačinka: Balení Racio kukuřice s medem a mlékem
Asi by to zase chtělo začít se věnovat logu.
Od příštího týdne mám napsaný nov trénink...zase podle sebe...zase celé tělo. Baví mě to a nechci od toho upouštět.
Váhu už zvedat moc nechci 85kg stačí i pro fotbal i na posilovnu...teda pro mě..., teď ubírám počty opaování a zvyšuji váhy.
Zdar, tak tohle už konečně nevypadá tak hrozně, jako všechny předchozí fotky..:-) Jinak 23.4. jsi psal, že vážíš 81,7kg a teď 17.5. máš 85kg? To je slušnej pokrok, když uvážim, jak jsi na začátku furt nemoh přibrat... Ale gratulace, už to na tý fotce vypadá fajn.
_________________ you don´t need muscles to be great...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru