|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 22, 2012 12:55 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:827 - 22.4.2012
CrossFit - M
WOD
běh ~3km - 15 koleček na malém oválu
Cool-down
skákání přes švihadlo chvíli :-)
Nebylo dnes tak pěkně jako včera, ale nic hroznýho to není. Teplota celkem jde. Běhalo se krásně. Příště bych rád trochu víc, ale nechci to z kraje přehánět. Klouby a šlachy si musejí zvyknout na běhání. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 23, 2012 4:37 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:828 - 23.4.2012
CrossFit - W
Warm-up
foam roller
kliky 30x
dřepy 30x
shyby 30x
WOD
thruster 3x43kg, 3x46kg, 3x49kg, 3x52kg, 3x55kg
power clean 1x61kg, 1x64kg, 1x67kg, 1x70kg, 1x73kg
power clean and jerk 3x61kg, 3x61kg, 3x61kg
Cool-down
X2 Ab ripper
Dnes to byl parádní trénink. Trochu jsem si osahal mališko těžší činku. Šlo to dobře, posunuju se. Thruster byl sice s 55kg už těžší, ale nebylo to zdaleka žádná vražda. Přemístění bylo dobrý. Power clean a jerk bylo spíš přemístění a push-press. V práci dnes celý den školení, takže jsem usezenej a utahanější, než když normálně dělám. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po duben 23, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
pan opatrny.. nebo bylo p90x primarne zamereny na celkove zeslabnuti? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 23, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Vole já jsem naturál co má styl _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 24, 2012 5:38 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:829 - 24.4.2012
CrossFit - MG
Warm-up
jumping jack 30x
toes to bar 30x
TRX přítah 30x
TRX klik 30x
WOD - Wendy
10 kol:
swing s KB 30,27,24,21,18,15,12,9,6,3
burpees 3,6,9,12,15,18,21,24,27,30
Cool-down
plank MAX
superman MAX
Včera večer jsem si našel tento krásný WOD a připadal mi nádherný. I teď mi připadá nádherný. V průběhu posledních 4 sérií burpees mi tak nádherný nepřipadal. Ovšem před nějakým časem bych tohoto vůbec nebyl schopen a teď jo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 4:33 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:830 - 26.4.2012
CrossFit - WMG
Warm-up
2 kola:
klik 30x
TRX přítah 30x
TRX klik 30x
shyb 5x
split squat na gymballu 15L+15Px
WOD
5 kol:
klik 20x
zadní dřep 10x52kg
clean s KB 10L+10P
shyb 10x
sed-leh 10x
Cool-down
X2 Ab ripper
Dnes to bylo zase úžasný. Dopoledne na mě padla nějaká menší energetická krize, nevím čím to bylo. Pak to přešlo. Počasí je venku nádherné, kdyby mi nevyšel trénink s činkama, šel bych určitě ven. Ale ještě se ven nachodím, takže není čeho litovat. Už dnešní rozcvička byla docela pěkný kruháček. Hlavní část byla lahůdková. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 3:08 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:830 - 27.4.2012
CrossFit - MG
Warm-up
mountain climbers 20x
kliky 2x10x
dřepy 20x
shyb 10x
WOD
AMRAP v 12 minutách
sprint 50m
kliky 10x
dřepy 10x
burpee 10x
myslím 6 kol bylo
Cool-down
TRX kruháč přítah, tlaky, Y-press, tricepsové tlaky, bicepsový přítah, různé variace
švihadlo asi 10 minut
Parádní trénink dnes. Šel jsem ven na hřiště, kromě bandy dětí z mateřské školky tam nikdo nebyl :-) Zacvičil jsem si krásně, na sluníčku, to je nádhera. Budu to dělat často. Vezmu taky určitě někdy zase KB. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so duben 28, 2012 5:30 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:831 - 28.4.2012
CrossFit - WM
Warm-up
kliky 30x
dřepy 30x
swing s KB 30x
sed-leh 30x
kliky 20x
dřepy 20x
swing s KB 20x
sed-leh 20x
kliky 10x
dřepy 10x
swing s KB 10x
sed-leh 10x
WOD
5 kol:
thruster 5x52kg
trh s KB 5L+5P
Katherine lunges 10x
shyby 10x
Strength
military press 5x5x43kg
Cool-down
X2 Ab ripper
Super trénink dnes. Energie byla. Potěšilo mě, že i když jsem místama nemohl popadnout dech, tak po pár vteřinách se to zklidnilo a přičítám to vzrůstající fyzické kondici. WOD byl moc povedenej. Hlavně přechod z thrusterů na trhy byl náročnej. Lépe řečeno první trh ještě šel, ale přechod na druhou ruku byl o srdeční kolaps :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 28, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
Co znamena to WOD? Vidim to tu ted v kazdem druhem logu.
Jinak kdyz jedes treba ty trhy, tak mezi jednotlivyma rukama nedavas vubec pauzy? Ja chvili ano (ale zase ne zbytecne moc dlouho, at to ma trochu tempo), jednak bych se asi udusil, kdybych na tu druhou ruku vlitl hned bez prestavky, zvlast u vyssich poctu opakovani a jednak u te druhe ruky v poradi vzdy mnohem rychleji odejde sila stredu tela (protoze je unaveny po prvni ruce), pokud nedam alespon okolo te cca pul minuty pauzu, nekdy mene, nekdy vyjmecne i vice v zavislosti na aktualnim pocitu bliziciho se infarktu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so duben 28, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so duben 28, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
dovolím si odpovědět:
WOD znamená Workout Of the Day, v rámci CF tréninku označuje většinou hlavní část tréninku zaměřenou na dynamiku a kondici. Většinou se jede na čas (nebo na počet kol v rámci určitého časového intervalu), ale jak si rozložíš pauzy je na každém (pokud to není předepsáno jinak).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so duben 28, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Draper: snažím se do toho fakt bušit, takže v podstatě když jsem schopen pokračovat, jdu do toho. Jak jsem psal, po takových 5-10 vteřinách už to šlo, takže pauzy minimální. Mezi koly jsem dával kolem 30 sekund.
Elrubio: přesně jak píšeš o čase, to je fakt, ale já zatím neměřím. Dostávám se do toho a většinu věci cvičím poprvé. Až to pojedu podruhé, určitě se zlepším, ale nemělo by takové srovnání význam, protože jsem pořád srágora. Až se dostanu do kondice, budu se poměřovat benchmarkovýma wodama, teď si hraju na CF trénink :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 4:44 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:832 - 29.4.2012
Regenerace
X2 Yoga
Budu se opět opakovat. Nechtělo se mi, ale ten pocit poctivě udělané práce a protažení je k nezaplacení. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 01, 2012 3:43 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:833 - 1.5.2012
CrossFit - SealFit - May day
Warm-up
3 kola: 30-20-10
mountain climbers 4-count
swing s KB
WOD
Curtis P = clean+lunge+lunge+push-press 50x43kg
Cool-down
X2 Ab ripper
Protože si nechci vybírat WODy podle sebe, abych se nevyhýbal těžkým dnům, okoukal jsem u elrubia Sealfit. Bude to ale zase složitější, protože nemůžu dělat vše, co dělají oni (běh v kombinaci s činkami například), takže to musím kombinovat také podle WODů na crossfit.com, dále na gymjones.com, pokud bude uveřejněn, a pokud nedokážu nic použít jak je, pomůže mi wodshop.org.
Dnes mělo těch Curtis P komplexů být 100, ale protože se mi to časově hodně natahovalo, zkrátil jsem to na polovinu. Nemám z toho radost, ale nechci si hrát na hrdinu.
V záhlaví zápisu vždycky symbolicky uvedu, z čeho čerpám. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 02, 2012 3:46 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:834 - 2.5.2012
CrossFit - SealFit - Underground strength
Warm-up
BOM
10 min AMRAP:
shyb 6x
klik 6x
dřep 6x
dal jsem 11 kol
WOD - The Chief
3 minuty work, 1 minuta pauza, x5:
clean 3x63kg
klik 6x
dřep 9x
celkem jsem dal 15 kol, co minuta jedno kolo
Cool-down
plank nohama na MB MAX
superman MAX
Nazývám to honosně podle sealfitu, ale pravdou je, že jsem od nich vzal jen baseline. Na hlavní wod jsem neměl páru po včerejšku a hlavně jsem chtěl něco s vahou těla, takže jsem dnešní wod okoukal z crossfit.com. Nevím, zda to příliš nekomplikuju, ale pokud bych to každý den takto celkem solidně sestavil, nebyl bych proti. Gymjones asi ani uvažovat nebudu, protože to je hlavně pro členy a zadarmo toho moc nezveřejňují. Vím, je moře stránek, milióny, ale já jsem línej a chci mít jedno nebo maximálně několik míst, kde najdu to, co hledám. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|