Seva - Crossfit, Paleo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 76, 77, 78  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Seva - Crossfit, Paleo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic priste to nebudu flakat a budu odpocivat s cinkou na zadech

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle planu mel byt WOD (M), ale uz od rana jsem mel chut si zkusit vylepsit maxko na C&J, tak jsem tam dal (W) a maxko se povedlo vylepsit, jsem stastny jako blecha . 90 kg jsem zkusil, ale nepovedlo se to uz vyrazit nad hlavu, ale zas tak moc nechybelo :-)

Bear complex jsem tentokrat zkusil s hang power cleanem a byla to dobra makacka a kdyz uz mobil neco tocil, tak jsem natocil i ten BCmplx, parkrat tam pustim cinku a necham ji odpocivat jen na zadech, uz me palely ramena jak jsem mel ruce nahore, tak jsem musel odpocinout, no a kdyz to jednou sklouzne, tak aspon mate nekoho do sbirky kretenu

Crossfit #117

WOD (W)

Clean & Jerk

20 kg x 10
42.5 kg x 5
67.5 kg x 3
75 kg x 1
80 kg x 1
85 kg x 1 PR !!!
90 kg x 0

Bear complex

50 kg x 8

Shoulder press 1.,3.,5., ... opak za pred hlavou 2.,4.,6.,... za hlavou

50 kg x 5+5, 3+2

Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo chlape...nechci být nějaký kritik, sám kritiku dostávám , ale ten Clean je teda hodně divnej. Když si to zastavíš v té první fázi, vypadá to, že děláš přítah v předklonu , činku vůbec nevytáhneš nahoru, snažíš se pod ní dostat hrozně brzo, navíc nejsi vůbec napřímený a trochu zakloněný, což by si měl být.
Podívej na pár videí cleanu ve slowmotion, je to tam krásně vidět.
Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me se to tez nelibi, mam strasne vysoko zadek, spis zacinam proste akorat z predklonu a pritom mam pocit, ze mam zadek snad co nejnize to jde, ze kdybych sel niz tak uz proste tu cinku nemam cim tahat, ono postupne to piluju, ale moc dolu to nejde jak se tak divam, musim vic trenovat a trenovat, at to vypada lepe

Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda na ten clean sem taky čuměl co to jako je, sem se na to díval asi 5x a přijde mi to že veškerá dynamika toho pohybu jde z rukou a práce těla, boků, je tam nulová, respekt před tou vahou, ale pokud to vypiluješ tu techniku tak budeš dávat mnohem víc, ta síla tam je
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Orbb

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 5:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musíš tu činku vyhodit nahoru trapézama. Ruce jen jako háky v kterých ji držíš a až bude letět, tak tam hodíš lokty. Mě to přijde že to máš jako cheatlej bicepsovej zdvih
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se zas nelíbí to vypouklé břicho, hlavně u clean and jerku. Připadá mi, jako bys špatně držel zatažený střed těla. Já to občas dělával u zadních dřepů, když jsem měl slabý střed těla.

P.S.: sám sebe jsem neviděl, ale dávám si na to pozor a zdá se mi, že to mám pod kontrolou.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To brucho bolo teda dosť divné, to je pravda, nato, že na sebe máš minimum tuku, tak brušná stena ala mini Kai:)
Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu brichu: jak jsem to dostal nahoru tak jsem to potřeboval rozdychat. Najednou jsem byl zadychany jak po 10 min běhu. Ale hlavně to dělalo i prohnuti v zadech, mam to i u mrtvoly a ostatních cviku, dokonce bych rekl, ze se mi to nějak zafixovalo tím, jak jsem vždy při mrtvolach v horni fázi zada prohl. Je docela extrémní vůči tomu jak zada prohybaji normální lidé. Ale jsem rad ze jsem se natočil a aspoň vim, kde dělám chybu. Musím se hlavně naučit kontrolovat ten střed těla pořádně a hlavně na to myslet. Diky za připomínky.

A squat clean to je snad ještě na delší povídáni. Tam proste musím techniku pilovat a pilovat, už i docela chápu proc vzperaci jezdi různe variace vzper.cviku furt a furt dokola. Je to strašně moc o technice.

Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jen 20ti minutova rychlovka, behat se mi jit vubec nechtelo, furt me nejak boli v oblasti lytek z toho badmintonu, ale zitra bych se uz mohl dokopat.

Nejvic me ve wodu zdrzely asi ty shyby a hspu v poslednich dvou kolech, jinak to silove vsechno slo dobre.

Crossfit #118

WOD (GM)

AMRAP 20 minute

10x Burpees
10x Ring pull up
10x Push up
10x Ve visu nohy do L, natazene
10x HSPU
10x Drep

6 rounds + 8 burpees

Seva98

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra ten beh, proste jsem ho zezacatku v tom kopci prepalil, co jsem vybehl nahoru tak uz sla vykonost dolu, stve me ze jsem musel posledni kilometr a pul proste vynechat, sice bolely jeste ty lytka, ale to na to nehralo roli, proste me zaclo pichat v boku, nechapu proc a to jsem byl rozehrati a protahnuti dal skoro pul hodinu.

A "Josh" byl dobry zabijak, OHSQ kupodivu sly pomerne snadno po tom behu, ale ty shyby byly silene, hlavne jsem je musel delat na kruhach, holt jsem je tam pak ke konci uz musel davat po jednom nebo dvou, ruce byly silene napumpovane z toho.

Crossfit #119

WOD (MWG)

Beh

Doklus + velmi kratky "sprint" ke konci

WOD "Josh"

21x OHSQ 42.5 kg
42x Ring pull up
15x OHSQ 42.5 kg
30x Ring pull up
9x OHSQ 42.5 kg
18x Ring pull up

Time: 9:11

Seva98

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj byvaly nejlepsi cas v 50tem treningu byl 3:38, takze rapidni zlepseni, ale abych pravdu rekl, uz se na 50 burpees neni kam zlepsovat, kdybych tam nemel ty 3 malinke vypadky tak to je takovych 2:20-22 , jedine uz zlepsit rychlost, ale to bych musel omezit vyskok apod. A doufam, ze jich bylo 50 a ze jsem se neprepocital jak mivam ve zvyku

Jinak to dneska bylo takove protahnuti jenom, ucim se na zkousku a na trening proste neni cas. Zitra si to vynahradim.

Crossfit #120

WOD (G)

50 Burpees

Time: 2:25

Bricho kratce.

Reiben

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si stroj . Já to měl za 3:55 a byl jsem rád ..
Jen tak dál.
Seva98

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky :-), ja si na tom chtel otestovat hlavne jednu vec, ze pri takovych kratsich treningach/lehcich vahach proste prestanu poslouchat telo a jen se soustredim na cil at to boli jak chce a hle ono to docela slo

Seva98

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diane je jedna z mojich nejoblibenejsich kvuli hi-reps na mrtvolach, udelal jsem si na ni aspon nove PR.

A k tomu druhemu WODu z regionalnich her, pouzil jsem zenskou verzi a jeste jsem 2000m veslovani vymenil za 1000 preskoku pres svihadlo, co jsem se dival 1000 preskoku me vyjde casove skoro stejne jako to veslovani (dival jsem se na vysledky lidi na youtube). Tak na to, ze jsem ten PC jel s vahama, ktera byla urcena pro baby tak jsem naprosto zniceny,, svihadlo jsem mel hotove kolem 11 minuty, drepy na jedne noze kolem 15te, takze ty hang power cleany mi zabraly cca 6 minut. Jsem spoceny vice, nez kdybych byl pod sprchou

Jinak na cviceni neni moc casu, kazdy tyden tedkom mam 2-3 zapocty/zkousky, vsechno jsem si prave natlacil at mam brzo klid. Plus nova prace do toho a vedle uceni budu muset jeste splnit limity a dokonce i chci splnit i ten horni limit at je vice penez, tak proto ted bude trening priblizne stylem 1+1 a mozna i mene, ale za to by mely byt delsi, protoze kdyz se prodlouzi doba na regenraci tak toho i vic uregeneruju.

Crossfit #121

WOD (WG) - Regional workout #1

porovnat s (tam to bylo na 90%, protoze jsem se necitil tehdy dobre) - https://forum.ronnie.cz/post931262.html#931262

"Diane"

21-15-9

Deadlift 100 kg
HSPU

Time: 3:22

Bricho 10 serii

WOD (MGW) - Regional workout #2

For time:

1000 x Rope jump
50 x One-legged squats, alternating
30 x Hang cleans (60 kg)

Time: 20:35

Naposledy upravil Seva98 dne po duben 30, 2012 6:52 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 76, 77, 78  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: