|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út duben 24, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | 3 verze životopisů a na každým jediná shoda jméno a adresa? |
To si nedělej prdel. On je průšivh že když zalžeš v životopise, musíš si docela dlouho hlídat komu jsi poslal jakou verzi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 24, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Jeden česky, jeden anglicky, jeden na jobs.cz
Všechno to samý a přece jen pokaždý jinak. Grr!
Ale tři druhy masa a kuskus mi zlepší náladu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Být tebou tak si připravím i europass životopis když už se tím zabýváš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Co je europass?
Mám ještě profil na LinkedIn, ale to je vcelku k ničemu.
Pavel: fakoff!!
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 24, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | http://www.hledampraci.cz/poradna-zamestnani/zivotopis-europass.php
někteří šašci to chtějí, tak je fajn to mít připravené a když už nad tím sedíš, je lehké to nabouchat |
Podle mé zkušenosti je dobré rozumně zaujmout, tj. předpřipravené životopisy jsou v tomto spíše mínusem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Upřímně řečeno o firmu co propadlo módním pracovním trendům bych zájem stejně neměl. Bohatě mi stačí ty píče (jinak se to napsat nedá) v agenturách, a to jejich výrazivo (nejvíc mě dojalo, když mi onehdá řekli, že klient chtěl někoho "seniorštějšího").
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | mandor napsal: | http://www.hledampraci.cz/poradna-zamestnani/zivotopis-europass.php
někteří šašci to chtějí, tak je fajn to mít připravené a když už nad tím sedíš, je lehké to nabouchat |
Podle mé zkušenosti je dobré rozumně zaujmout, tj. předpřipravené životopisy jsou v tomto spíše mínusem. |
Já se s tímhle setkal když jsem psal do větších společností, v mém případě advokátních kanceláří, zvláště proto, že tento formát má dost propracované možnosti hodnocení jazykových znalostí v životopisu...
Octopuss: Njn, HR princezny jsou nej
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 24, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Mablung napsal: | | mandor napsal: | http://www.hledampraci.cz/poradna-zamestnani/zivotopis-europass.php
Podle mé zkušenosti je dobré rozumně zaujmout, tj. předpřipravené životopisy jsou v tomto spíše mínusem. |
Já se s tímhle setkal když jsem psal do větších společností, v mém případě advokátních kanceláří, zvláště proto, že tento formát má dost propracované možnosti hodnocení jazykových znalostí v životopisu...
Octopuss: Njn, HR princezny jsou nej |
Já měl docela problémy jak v životopisech popsat svou znalost jazyka. Nicméně, o počítačových znalostech a jazycích lžou všichni kdo je moc neovládají, takže jediná možnost pro personalisty je jednoduše si ty lidi vyzkoušet. Ani certifikáty nejsou zárukou že ten člověk jazyk umí. Obvzláště pokud je certifikát už postaršího data.
Já mám v životopisu že jsem žil rok v Anglii, což mojí znalost jazyka definuje docela slušně
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 25, 2012 4:42 am Předmět: |
|
|
aaaaa vstávání v pět neeeeee!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|