|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
Pekny, vse )
Takze 1x50 uz bezne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
ala Erin Stern:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
... dík za ocenění kousku z mé sbírky přerostlých ponožek  ...
ta padesátka byla dnes těžce utrápená, nejede mi pravá ruka a kdybych byla rozumnější, nenechala bych se vyhecovat a nemusela teď mít, jak říkáte, dojebané rameno ... já vemeno
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
ta padesátka byla dnes těžce utrápená, nejede mi pravá ruka a kdybych byla rozumnější, nenechala bych se vyhecovat a nemusela teď mít, jak říkáte, dojebané rameno ... já vemeno |
jak to říkám každýmu vítej do klubu
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Doprčic, já ten tvůj log přestanu číst. Dostávám z něj depku. _________________ "Hubené holky vypadají dobře v šatech, fitness holky vypadají dobře svlečené."
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
... tak třeba vás potěší, že mi nějak tuhne i koleno a po těch jednoručkách mě tak zlobí zápěstí, že jsem teď odešla po jednom pivu z hospody, páč mě bolelo to zvedat a bryndala jsem
... přemýšlím, že začnu brát něco na klouby :)
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
premýšlaš dobre a ked už bude v lekárni, tak zober aj omega-3, fakt nie sú na škodu:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so duben 28, 2012 7:51 am Předmět: |
|
|
... dobře a trochu pozdě :) ... takže také něco na mozek ...
prostě klasický důchodcovský mix
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:55 am Předmět: |
|
|
ty mas teda haro _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
... nebuď drzý, bo tě naberu na rohy
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:56 am Předmět: |
|
|
proč si ženský nenechaj vysvětlit, že svaly dělaj ty tvary, který ony chtěj...
 nemám rád černou barvu, ale dost dobrý!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
... tak proč potom poslední měsíc slyším furt něco o velkém zadku (pro mé uši kupodivu rajská hudba) :) ... jj, v černé vypadá tak o 1/2menší
...a ty rohy jsou optimální na benč
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|