|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Rando, ty si přesně ten typ člověka, co nechce radit nikdy a v ničem, všechno víš nejlíp sám a potřebuješ akorát slyšet "jo chlape, ten trénink je luxusní" nebo "jo chlape, to stravování co jedeš je nejlepší co může být!". Jenže ono to tak není a jestli nejsi schopnej akceptovat názory a rady ostatních, tak si zas můžeš zpátky odcupitat někam k fotkám Míši. |
Neviem či si kompletný, ale myslíš, že som si svoje vedomosti vycucal z prsta ? .... Myslíš, že moje vedomosti nepramenia z rád určitých autorít ? Jasné že áno... Ak by nepramenili, tak by som ostal na tej istej nevedomostnej úrovni, ako keď som cvičil jeden rok v mojich 15-tich rokoch (a potom pauza 4 roky...), kde keď som si sám písal tréningový plán bez nejakých vedomostí, ANI MI NENAPADLO, že existujú ramená a nohy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: |
CIZO : no a ? :-) Ja mu neradím, ja mu len oponujem, neoponoval by som, keby tu konečne zavítal niekto, kto môj tréning pochváli... |
Já bych ti ten trénink rád pochválil, kdyby to šlo. Bohužel to ale nejde. Je to naprostá hovadina, skladba cviků nemá absolutně žádnou logiku a vycházíš z naprosto nesmyslných předpokladů, viz:
| citace: | | Týmto tréningom čo som robieval, som precvičil každú motoricku svalovú jendotku (sú vraj tri) každý tréning... V pondelok jeden typ svalových vláken, stredu druhý, a v piatok tretí typ svalových vláken... | _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | RANDO napsal: | | Chcem mojich 11 cvikov (ktoré samozrejme obmieňam), v ktorých má každý svoje pevné miesto a zmysel, aby som nemal slabiny (úzky hrudný kôš z boku sa nepočíta, kosť ťažko zmením...). | až budeš cvičit déle, než pár měsíců (vím, že píšeš něco o letech, ale není to pravda), tak pochopíš, že takto to vůbec nefunguje. |
Daymoon : aký si ty "prechytralý"..... ... Cvičím od augusta 2007.
Prvých asi 8 mesiacov som cvičil splity, ale vôbec mi to nevyhovovalo, tak som prešiel na celé telo 3x týždenne, a držím sa toho do dnes.
A od toho augusta 2007 do teraz (máj 2012)... som mal spolu pauzu možno takých...7-8 mesiacov. Takže tvoje domnienky domnienkami aj ostali.
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | RANDO napsal: |
CIZO : no a ? :-) Ja mu neradím, ja mu len oponujem, neoponoval by som, keby tu konečne zavítal niekto, kto môj tréning pochváli... |
Já bych ti ten trénink rád pochválil, kdyby to šlo. Bohužel to ale nejde. Je to naprostá hovadina, skladba cviků nemá absolutně žádnou logiku a vycházíš z naprosto nesmyslných předpokladů, viz:
| citace: | | Týmto tréningom čo som robieval, som precvičil každú motoricku svalovú jendotku (sú vraj tri) každý tréning... V pondelok jeden typ svalových vláken, stredu druhý, a v piatok tretí typ svalových vláken... | |
Tak radí Chad Waterbury (rozdelenie na 3 rôzne varianty sérií a opakovaní v jednom týždni - ako som spomínal, až na ten "mix" - ktorý som si sám vymyslel a dnes prvý krát skúsim), tak ja neviem, prečo by to nemalo mať logiku... Za to že väčšine z vás sa to nemusí pozdávať, to je už druhá vec.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Chad Waterbury to měl ale "trošku" líp poskládané a rozhodně neměl v tréninku 11 cviků, takže vážně nechápu, proč ho tady zmiňuješ, protože ta tvoje matlanina s jeho tréninky má společné tak akorát to, že se trénuje celé tělo :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
CIZO : Dobre, o to viac som nakopnutý tu zverejniť o 10-14 dní fotky... na tej "matlanine", na ktorej som už tri roky...
A keď budem mať nejakú slabinu (viete ako to myslím...ak by niečo prevažovalo, alebo zaostávalo...), tak mi poviete... Ale nemyslím, že ju budem mať... na tej "matlanine"...
Veď práve v tej "matlanine" som si dal záležať tak, aby som sa rozvíjal pekne súmerne (nemyslím pravá polovica tela vs. ľavá...  )...svaly celého tela na rovnakej úrovni... A tak to aj je, splnilo účel.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Proč tě zajímá náš názor?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Jojo, za 10 - 14 dní bude stačit na to, aby se zhodnotily kvality daného tréninku.
Děkuji Rando za zpříjemnění dnů, ve kterých mám školy až nad hlavu, hned se mi pracuje lépe. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Nezapomeň těch posledních 14 dní dát 4 jídla denně místo tří, ať je to dotažené rozumíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
esko, cmtr2©® : Nie, za tých 10-14 dní nebude prakticky vidno prínos tej zmeny v cvičení, ale už je načase, aby som tu postol sľúbené fotky...
A nebudem jesť 4 krát denne, ale 3 krát, a k tomu proteín...
Môj organizmus ODMIETA viac než 3 živočíšne jedlá denne... Lebo proste na 4-té jedlo vôbec nemám chuť (ale o strave tu nechcem písať, preto to nechcem rozvíjať a poprosím, aby sme sa držali témy).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Na 4. jídlo nemáš chuť, protože konzumuješ tuků jak tři sumozápasníci dohromady. No nic, užij si zbytek tématu.
PS: nerozebírej ty sumozápasníky prosím tě, je to sarkasmus _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | preto to nechcem rozvíjať a poprosím, aby sme sa držali témy). |
OK. Ten trénink mi přijde hodně luxusní. Vůbec se tady s těmi hlupáky nebav. Pár jich sice cvičí už roky a má vysledky, někteří mají možná i přímo nějaké školy, jeden je snad dokonce i reprezentant a olympionik, ale jsou to všechno hňupi a ví o tom hovno. Jenom ti závidí tvůj geniální tréninkový plán.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út květen 08, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
| cmtr2©® napsal: | | OK. Ten trénink mi přijde hodně luxusní. Vůbec se tady s těmi hlupáky nebav. Pár jich sice cvičí už roky a má vysledky, někteří mají možná i přímo nějaké školy, jeden je snad dokonce i reprezentant a olympionik, ale jsou to všechno hňupi a ví o tom hovno. Jenom ti závidí tvůj geniální tréninkový plán. |
Můžeš prosím prásknout nick toho reprezentanta nebo dokonce olympionika? To abych věděl, že jeho názorům můžu dát nálepku "tady pozor". Díky :).
edit: už vím :X
Naposledy upravil Vidlák dne út květen 08, 2012 5:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|