POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining)  Úvodní stránka -> Trénink -> POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cmtr2©® napsal:
RANDO napsal:
cmtr2©® napsal:
RANDO napsal:
Hej VY, čo denne jete 7 krát... Alebo hoci aj 6....
Ak máte poobede voľno, sú dve hodiny poobede, a príde ku vám čaja... chcete erotiku, a chcete si spolu ležať v posteli hoci aj do 19-tej, čiže takých 5 hodiniek.... AKO RIEŠITE STRAVU ? ... Jete v posteli ? Alebo sa najete, a potom si s poloplným žalúdkom ľahnete a venujete sa "maznaniu" a erotike ? ...
Ja sa len preto pýtam, lebo si to neviem predstaviť... MNE VEĽMI VYHOVUJÚ TRI JEDLÁ DENNE, a tým, akú mám skladbu S B T, tým si zabepečujem už celé mesiace to, že medzi tými troma jedlami denne NIKDY nepociťujem hlad. A to mi SILNE vyhovuje.... A keď sa naobedujem o druhej, tak sa navečerať môžem KĽUDNE bez toho aby som cítil hlad, o 20-tej, a dovtedy môžem robiť čo chcem a nestarať sa o jedlo, akurát tak o tekutiny...
NIE JE TO VÝHODA ? ...
Ale má to nevýhodu... jednu.... nie sú z toho také objemy ako by niekto chcel.... Ale mne to nevadí...

Co ty jsi za člověka Ty ležíš s někým 5 hodin v posteli a provozuješ "erotiku"? Jsem myslel, že se dneska už tím dnem pronudím, ale tenhle příspěvek mi zvedl náladu Jinak k věci. Všichni kdo jí 6 a více krát denně, jsou panicové, to je hold daň za časté jezení.

Áno, ak mám čas, bežne ležím 5 hodín so slečnou v posteli, a venujeme sa jeden druhému, praktizujeme čokoľvek od výmyslu sveta (lebo som natrafil na "poklad..."), a dokonca pri tom ani nemusím zažiť orgazmus, lebo ja ho často nechcem, je to preceňovaná vec (stačí mi tak raz za mesiac)....

Jediné co mě uklidňuje je, že si děláš celou dobu ze všech dobrý den.

Ak máš zo mňa taký dojem, tak som pre teba asi skutočný exot... Lebo ja som si ANI JEDEN KRÁT tu na fóre z nikoho neurobil dobrý deň. Za to ti ručím.
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Dám ti tu rozpis, který se mi hodně líbí a se kterým jsem měl dobré zkušenosti:

Pondělí
dřepy 5x5
bench press 4x8
shyby širokým úchopem 5x5
millitary press 4x8
francouzské tlaky 3x5
bicepsové zdvihy 3x5

Středa
mrtvý tah 5x5
bench press hlavou nahoru 4x8
přítahy velké činky 5x5
bicepsové zdvihy 2x8
tricepsové extenze s jednoručkou 2x8

Pátek
dřepy 4x8
bench press 5x5
kliky na bradlech se zátěží 4x8
shyby podhmatem 3x6
výpony na lýtka 5x15

Jinak Rando, pokud rad menis pocty opakovani tak urcite zkus HST, ten mi prinesl taky vyborne vysledky a jede se tam 15,10,5 opak., vzdy 2 pracovni serie.
Osobne teda uz cvicim spis jen to co me bavi, a zjistil jsem, ze napr. kozy mi reagujou dobre na reps v rozmezi 8-15, ale MT max 5 opak. Doplnkove cviky, kladky apod davam 10-15 reps.
Takze klidne experimentuj, ale 20+ reps mi prijde jako blbost u komplexnejsich cviku.

Chlape, ty žartuješ ? ... veď ja za týždeň nohy precvičím 3 krát viac, než sú tvoje odporúčania v tomto tréningovom programe... Hmmm.....
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
cmtr2©® napsal:
RANDO napsal:
cmtr2©® napsal:
RANDO napsal:
Hej VY, čo denne jete 7 krát... Alebo hoci aj 6....
Ak máte poobede voľno, sú dve hodiny poobede, a príde ku vám čaja... chcete erotiku, a chcete si spolu ležať v posteli hoci aj do 19-tej, čiže takých 5 hodiniek.... AKO RIEŠITE STRAVU ? ... Jete v posteli ? Alebo sa najete, a potom si s poloplným žalúdkom ľahnete a venujete sa "maznaniu" a erotike ? ...
Ja sa len preto pýtam, lebo si to neviem predstaviť... MNE VEĽMI VYHOVUJÚ TRI JEDLÁ DENNE, a tým, akú mám skladbu S B T, tým si zabepečujem už celé mesiace to, že medzi tými troma jedlami denne NIKDY nepociťujem hlad. A to mi SILNE vyhovuje.... A keď sa naobedujem o druhej, tak sa navečerať môžem KĽUDNE bez toho aby som cítil hlad, o 20-tej, a dovtedy môžem robiť čo chcem a nestarať sa o jedlo, akurát tak o tekutiny...
NIE JE TO VÝHODA ? ...
Ale má to nevýhodu... jednu.... nie sú z toho také objemy ako by niekto chcel.... Ale mne to nevadí...

Co ty jsi za člověka Ty ležíš s někým 5 hodin v posteli a provozuješ "erotiku"? Jsem myslel, že se dneska už tím dnem pronudím, ale tenhle příspěvek mi zvedl náladu Jinak k věci. Všichni kdo jí 6 a více krát denně, jsou panicové, to je hold daň za časté jezení.

Áno, ak mám čas, bežne ležím 5 hodín so slečnou v posteli, a venujeme sa jeden druhému, praktizujeme čokoľvek od výmyslu sveta (lebo som natrafil na "poklad..."), a dokonca pri tom ani nemusím zažiť orgazmus, lebo ja ho často nechcem, je to preceňovaná vec (stačí mi tak raz za mesiac)....

Jediné co mě uklidňuje je, že si děláš celou dobu ze všech dobrý den.

Ak máš zo mňa taký dojem, tak som pre teba asi skutočný exot... Lebo ja som si ANI JEDEN KRÁT tu na fóre z nikoho neurobil dobrý deň. Za to ti ručím.

Dan Nekonečný bledne závistí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ten myslím frčí na koksu a heráku...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando.... procvičit víc = procvičit líp? ty je procvičíš tak, že nemají šanci růst a sílit. To je prostě fakt. Btw, už má rambo kapky? Přestal sem psát
Vidlák

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
Chlape, ty žartuješ ? ... veď ja za týždeň nohy precvičím 3 krát viac, než sú tvoje odporúčania v tomto tréningovom programe... Hmmm.....

Někdy méně znamená více. Kdyby sis to na měsíc zkusil a se slečnou si hrál 5-6x denně na vaření místo na hledání pokladu v jeskyňce, tak bys udělal lépe.
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A čo tak toto ?

P : TLAKY NA PRSIA ........ 6x 10 opakovaní
PRÍŤAHY NA CHRBÁT....6x 10 opakovaní
TLAKY NA RAMENÁ.......6x 10 opakovaní
DREP...........................6x 10 opakovaní
MŔTVY ŤAH .................6x 10 opakovaní
BRUCHO .....................5x 12 opakovaní

S : TLAKY NA PRSIA ........ 10x 5 opakovaní
PRÍŤAHY NA CHRBÁT....10x 5 opakovaní
TLAKY NA RAMENÁ........10x 5 opakovaní
DREP...........................10x 5 opakovaní
MŔTVY ŤAH .................10x 5 opakovaní
BRUCHO .....................4x 15 opakovaní

Pi : TLAKY NA PRSIA ........ 4x 18 opakovaní
PRÍŤAHY NA CHRBÁT....4x 18 opakovaní
TLAKY NA RAMENÁ........4x 18 opakovaní
DREP...........................4x 18 opakovaní
MŔTVY ŤAH .................4x 18 opakovaní
BRUCHO .....................4x 25 opakovaní

ČO VY NA TO ? ...

Naposledy upravil RANDO dne út květen 08, 2012 9:49 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO napsal:
Lunreal napsal:

Pondělí
dřepy 5x5
bench press 4x8
millitary press 4x8
francouzské tlaky 3x5
bicepsové zdvihy 3x5

Středa
mrtvý tah 5x5
přítahy velké činky 5x5
bicepsové zdvihy 2x8

Pátek
dřepy 4x8
bench press 5x5
shyby podhmatem 3x6
výpony na lýtka 5x15

Jinak Rando, pokud rad menis pocty opakovani tak urcite zkus HST, ten mi prinesl taky vyborne vysledky a jede se tam 15,10,5 opak., vzdy 2 pracovni serie.
Osobne teda uz cvicim spis jen to co me bavi, a zjistil jsem, ze napr. kozy mi reagujou dobre na reps v rozmezi 8-15, ale MT max 5 opak. Doplnkove cviky, kladky apod davam 10-15 reps.
Takze klidne experimentuj, ale 20+ reps mi prijde jako blbost u komplexnejsich cviku.

A tím říkáš co? Že máš při tréninku menší intenzitu, než by měla být nebo že jseš věčně přetrénovanej nebo že jseš další Draper?
Kvalita vs kvantita?
Za 3 roky cvičení dávat 5ky se 120 na MT je hodně špatnej výsledek, navíc když je to tvůj oblíbenej cvik. Možná by stálo zapřemýšlet nad tímto.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vidím, tak Rando si přečetl něco o tantře a teď se jeho fantazie upírají tímto směrem
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
RANDO napsal:
Lunreal napsal:

Pondělí
dřepy 5x5
bench press 4x8
millitary press 4x8
francouzské tlaky 3x5
bicepsové zdvihy 3x5

Středa
mrtvý tah 5x5
přítahy velké činky 5x5
bicepsové zdvihy 2x8

Pátek
dřepy 4x8
bench press 5x5
shyby podhmatem 3x6
výpony na lýtka 5x15

A tím říkáš co? Že máš při tréninku menší intenzitu, než by měla být nebo že jseš věčně přetrénovanej nebo že jseš další Draper?
Kvalita vs kvantita?
Za 3 roky cvičení dávat 5ky se 120 na MT je hodně špatnej výsledek, navíc když je to tvůj oblíbenej cvik. Možná by stálo zapřemýšlet nad tímto.

Nie 3 roky... skoro 5 rokov bude v auguste....
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rando, podle me neuregenerovatelne tak, aby jsi z toho mohl jeste i rust. MT 3x tydne je proste dlouhodobe nesmysl a ty tam napalis jeste 3x tydne pritahy a drep. Tohle by neslozilo leda tak Drapera .

Da se odjet hodne rozpisu, i tenhle, ale v tom pripade si budes muset sakra dobre hrat s intenzitou...
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chalani, ja som skúšal cvičiť s menšou intenzitou.... ALE SVALY "PADALI"... napríklad som znížil série pri cvičení nôh o 30%, a ... nohy "spadli"... Tak som znova tých odobratých 30% pridal, a znova sa to vrátilo na úroveň na akej som ich mal pred znížením...
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Jak vidím, tak Rando si přečetl něco o tantře a teď se jeho fantazie upírají tímto směrem

Ja tantrou žijem už dva roky prakticky. Ale žiaľ len na sexuálnej úrovni... zatiaľ.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik máš cm přes biceps, stehno a hrudník?
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čo vám budem hovoriť, som zmätený..... Odporúčate mi tu znížiť intenzitu, ale keď som ju pred troma mesiacmi na mesiac znížil u cvikoch na nohy o 30% (o 30% menej sérií na nohy), tak sa mi objem nôh zmenšil...

TAKŽE AKO ???? ČO ROBIŤ ???? ... Je pravda, že najviac spotený a najviac zničený počas tréningu v celej posilňovni som ja... Lebo asi fakt dávam najväčšiu intenzitu...ALE SILA NERASTIE. No do kelu....

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - POPREHADZOVANÉ OPAKOVANIA A SÉRIE U TBT (TotalBodyTraining) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: