|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | Chalani, ja som skúšal cvičiť s menšou intenzitou.... ALE SVALY "PADALI"... napríklad som znížil série pri cvičení nôh o 30%, a ... nohy "spadli"... Tak som znova tých odobratých 30% pridal, a znova sa to vrátilo na úroveň na akej som ich mal pred znížením... |
snížil si série/op a zvýšil si váhu ? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
intenzita = váha, se kterou cvičíš
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | kolik máš cm přes biceps, stehno a hrudník? |
Najprv mi povedz, ako sa meria obvod hrudníka.... Mám ho merať s napnutými plachtami, alebo len s nafúknutým hrudníkom bez zámerého aktivovania "plachiet" ? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | guruhonza napsal: | | kolik máš cm přes biceps, stehno a hrudník? |
Najprv mi povedz, ako sa meria obvod hrudníka.... Mám ho merať s napnutými plachtami, alebo len s nafúknutým hrudníkom bez zámerého aktivovania "plachiet" ? ... |
pro tvůj klid s aktivací plachet a pak i bez ní
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | RANDO napsal: | | Chalani, ja som skúšal cvičiť s menšou intenzitou.... ALE SVALY "PADALI"... napríklad som znížil série pri cvičení nôh o 30%, a ... nohy "spadli"... Tak som znova tých odobratých 30% pridal, a znova sa to vrátilo na úroveň na akej som ich mal pred znížením... |
snížil si série/op a zvýšil si váhu ? |
Váhu som nezvýšil...
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| RANDO napsal: | | Váhu som nezvýšil... |
aka vyziva taky trening _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | RANDO napsal: | | guruhonza napsal: | | kolik máš cm přes biceps, stehno a hrudník? |
Najprv mi povedz, ako sa meria obvod hrudníka.... Mám ho merať s napnutými plachtami, alebo len s nafúknutým hrudníkom bez zámerého aktivovania "plachiet" ? ... |
pro tvůj klid s aktivací plachet a pak i bez ní |
biceps : 39cm
stehno : 59cm
hrudník : 113cm (s aktiváciou plachiet aj bez.... rozdiel možno 2cm, lebo aktivované plachty pri ich "neaktivovaní" asi tiež majú svoj objem...ako zisťujem..... )
Pri výške 190cm, 3 jedlá denne.... (mám postavu s NÍZKYM percentom tuku)
Ale nie je to len o rozmeroch, ide aj o to, ako svaly vyzerajú (tým chcem povedať, že ak je to málo cm, tak aj tak to môže vyzerať celkom esteticky... )
Takže tak. CENTIMETRE SOM NEPRIDÁVAL....
|
|
| nahoru |
|
 |
Lumposlav

|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Rando má sen být uznávaný a vyjímečný, ale nemá na tomto fóru pochopení...
je to prostě ten typ člověka co má na všechno nějakou odpověď, takže slovíčkaření je zbytečný...
Zkus všechny ty tvoje treningy a jídelníčky co tady všichni tak kritizujou a udělej s něma super formu a pak ji ukaž... pak budeš vítěz !
Dokud si neukázal žádné výsledky, tak jsou to pořád jenom pohádky... _________________ TRY TO BE BETTER !
|
|
| nahoru |
|
 |
Lumposlav

|
|
|
Rando má sen být uznávaný a vyjímečný, ale nemá na tomto fóru pochopení...
je to prostě ten typ člověka co má na všechno nějakou odpověď, takže slovíčkaření je zbytečný...
Zkus všechny ty tvoje treningy a jídelníčky co tady všichni tak kritizujou a udělej s něma super formu a pak ji ukaž... pak budeš vítěz !
Dokud si neukázal žádné výsledky, tak jsou to pořád jenom pohádky... _________________ TRY TO BE BETTER !
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
|
zisti si najprv čo je intenzita
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Inak, dnes som skúsil ten svoj "FULLBODY TRÉNING SO ZMIXOVANÝMI SÉRIAMI A OPAKOVANIAMI ZOSTÁVAJÚCI Z 11-TICH CVIKOV".... skúsil som to prvý krát....
BOL TO HARDCORE......  ....Ako nie som unavený teraz, ale... dalo to riadne zabrať - možno preto, lebo nie som zvyknutý na taký "mišung"...
Guruhonza : Povedz, pred chvíľou som napísal ako si ja predstavujem tréning pozostávajúci zo 6tich cvikov... Vyjadríš sa k nemu ? ... Je asi na strane "6"...
Naposledy upravil RANDO dne út květen 08, 2012 10:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | zisti si najprv čo je intenzita |
No vidíš, ja som myslel, že to je vynásobenie sérií a opakovaní...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
LOL to tu este stale riesite? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
Zaslal: út květen 08, 2012 2:17 pm Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek
zaprvé - ramena to nevydrží
zadruhé - moc cviků
zatřetí - proti opakováním nic nemám, naopak... kombinování 1-6reps s 15+ opakování považuju za parádní věc k tomu, aby tréning bavil a co se týče spodku těla a zad, tak s tím mám objemově super výsledky - ale opakování u tvejch cviků jsou mimo
|
|
| nahoru |
|
 |
RANDO
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | LOL to tu este stale riesite? |
Majú ma radi, tak sa do toho nemiešaj, Arnie...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|