Já si vyjela nějaké náhodné video na youtube, a ten člověk se tam tváří fakt divně :D
Kdybych někoho takového viděla a nevěděla že to existuje tak si myslím že
a) si chce vyvolat nějaký davicí reflex
b) prostě si naložil že to nezvedne :D
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- kotníčky, sprinty 10-20-30m, starty z polo, padavé starty, starty z poloh, "tahání saní před sebou - 3 úrovně ", plyo kliky, indiáni, sprinty s odskokem dozadu...
- výklus
- dobrý trénink, natočili jsme plno videí, no jdu se tím prohrabat
- dnes jídelák psát fakt nebudu, radši , byli jsme v bráchové kavárně no a padlo toho dost, nedalo se odolat
- zítra posilka, chci podrtit MT, dám asi i trhy (HROZNĚ mě baví)
Johoo, je to tam!!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Trh ze země:
20kg - rozcvičení
40kg - rozcvičení
50kg - 3-3-2-2-2-2-2-2-2
5 kol (min. pauzy) 8x cvik na zadní delty
8x veslování
biceps, předloktí
- MT celkem spokojenost, měl jsem u těch 160kg rezervu (rád bych zatáhl 200 při bw 81,5kg, no uvidím)
- trhy dnes nešly, mám pár videí kvůli kontrole techniky, ale nebylo to tak dynamický, zřejmě za to může MT, takže příště cviky přehodím
- dal jsem něco na mezilopatkoéý svaly a zadní delty, je to fakt potřeba a patrik-dundych měl asi pravdu (ohledně přetížený přední části oproti zadní)
Přemístění + přední dřep + pushpress + zadní dřep + výraz: 10x5x55kg
5 kol (min. pauzy) 4x dynamický bench (70kg)
8x angličák
- obrovský zlepšení na BEAR COMPLEX, mám radost, přidal jsem váhu na 55kg a dal 10 kol, ke konci to bylo o vůli, teklo ze mně neskutečně
- jsem KO, dnes si pořádně užiju overfeeding fázi
Dnes jsem si tu večeři fakt užil, květákové pyré je LUXUSNÍ!!!!
- po včerejšku se cítím celkem fajn, ramena to odnesly nejhůř, dostávaj prostě záhul, potřebuju najít nějaké cvičení na rehab (poraďte)
- celkově trénink v tempu, triko bylo jako bych se koupal v bazénu
- ten bulga.split squat je fakt jeden z nejtěžších cviků, s dřepama to vůbec nemůžu srovnat (je to ale jen můj názor samozřejmě)
Děkuju, určitě něco z toho zařadím, i když i tak těm ramenům dávám v protahování velkou péči, je to, zdá se mi, pořád málo, nechci si je doj*bat.
pro mobilitu a stabilitu ramen je vybornej cvik s kettlebell a to kb armbar, jestli to budes zkouset, tak urcite ze zacatku s hodne lehkou kb a s nekym, kdo ti pomuze, aby ti to nespadlo na hlavu (my to delame jako jeden ze cviku rozcvicky a "docvicky")
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Dnešní část večeře (bylo toho kotel):
- 2x tortilla, červené fazole, kuřecí maso, porek, cibulka, žampiony, mozzarella
Dneska cca 4 hodiny práce na kámošově autě, chtěl ho dát do pucu, docela jsem se zapotil (v odrazu je můj prcek ):
Dnes k večeři celozrnné těstoviny, kuřecí maso, žampiony, mix zeleniny, konzerva sledě, burákové máslo, 200g bílá student. pečeť (), tvaroh s proteinem.
...já jsem si ji dnes prostě musel koupit .
dnes MT 1x170kg, už se to zase vrací. Očekávám útok na 200, což by bylo 2,5x BW.
Dnes si dělám přeluxusní večeři:
kuřecí stripsy naložené v jogurtu obalené v tortilla chipsech + tortilla placky plněné špenátem s vajíčkem a s mozzarelou. Snad se mi to povede!!
Naposledy upravil Frozz. dne pá květen 18, 2012 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Zatím asi můj top výkon v kuchyni, bylo to docela pracný :
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru