dnes opet navsteva blue gymu, bohuzel jsem nejak nevychytal cas a vstup me stal 90kc : ( Na druhou stranu fitko skoro prazdny, nikde jsem nemusel cekat
Tlaky JC rovna
up to 10x24kg
15x30kg
15x30kg
15x30kg
17x30kg :) zas o neco vys, ale rezerva jestli nejaka byla tak 1 rep v posledni serii
MT
up to 4x95kg
5x5x130kg
poucen z predchoziho vyvoje, vynuloval sem zaklon a zadny prepumpovani se nedostavilo. Navic to bylo docela lehky, core jsem aktivoval jen tak na 50%.
Deltdeck
12x10kg
3x12x12,5kg s podrzenim v kontrakci
super vec, skoda ze v olmiku skoro nikde nejsou ( nebo o tom nevim)
Triceps 2kladka
15x30kg
15x40kg
2x12x50kg
Biceps JC v sede
4x8x17,5kg
Pullover
15x17,5kg
3x15x22kg
Zkracovacky
3x20 s hodne procitenyma brisakama, takze to bolelo jak krava
Bomba trenink, dobre investovanych 90kc. Na to jak byl unavnej den, tak sila byla dostatecna. Jediny co me ted trapi,ze zacinam mit perma natazenej/unavenej nejakej upon pod pravou lopatkou. Pravdepodobne z mrtvoly a meho stridaveho uchopu, ktery zkusim opravdu stridat a ne delat porad na jednu stranu.
Cya
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
V BG je delt deck? To myslis tam to mezi peck deckem a predkopavacem?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jo, asi se to teda nejmenuje primo deltdeck, ale je to obraceny peck-deck, kde roztlacujes rukama takova obdelniky (misto valcu) a zepredu si prispendlis hrudnik dalsim obdelnikem :) Coz je pro me fajn, protoze aspon nemuzou tolik makat zada. Pokud vis lepsi nazev toho stroje tak napis...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Biceps rovna osa
10x10kg+osa
10x15kg+osa
10x15kg+osa
10x10kg+osa
pullover
15x14kg
3x12x27kg
Krceni ramen JC
2x12x30kg
jen mezi serkama pulloveru, spechal sem
celkove opet dobry trenink
Tlaky JC sikma
3x15x32kg
1x16x32kg rezerva max 1 rep
higher and higher...wojtkingsone, mas co delat :)
MT
up to 3x135kg
4x3x155kg PR
Az na to ze me kurevsky bolel muj alien ve stehnu, tak to slo fajn. Bohuzel jsem to musel tahat mnohem vic zadama a min nohama nez bych chtel. Ale pokud me noha pristi tyden nebude bolet, tak nevidim duvod proc nedat 4x3x160.
Triceps 1kladka
3x13x50kg
Biceps JC v sede
3x10x14kg
dnes nic omc
Pullover
3x12x24kg
Krceni ramen JC
3x12x28kg
Zkracovacky
3x18
Dobrej trenink, ale hrozne pomalej, mrtvoly a jendorucky sem delal snad hodinu :D Ale nebylo kam spechat. Zkousel jsem si extenze JC na triceps v sede, ale myslim ze se ozyva muj scheurmann, nejspis mi vapenati par obratlu na pateri : ( Radsi si necham v cervnu udelat rentgen. Ale dokud me to u jinych cviku neboli, tak se tim nenecham omezovat.
Tlaky JC rovna
4x14x32kg
mensi pauzy a u posledni serky to bylo uz dost na laktat
MT
4x5x135kg
plan byl 5x5, ale hned po prvni serce sem vedel ze dnes to bude spatny, nechutne prekrveny vzprimovace mi zkurvily cely zbytek treninku, jinak mrtvola byla lehka. V nedeli chci dat tech 4x3x160 a pak asi deload. V dalsim cyklu pojedu opacnej stridavej uchop.
Biceps scottovka
3x15x20kg asi
Triceps dips stroj
3x15x60kg
Zkracovacky
3x20
rychlej trenink a nahovno. Jen ty tlaky OK.
Když člověk jede pořád stejnej střídavej úchop a otočí to, tak tj jak za trest... Ikdyž jsem jezdil mrtvolu a střídal na každé sérce, tak mi jedno provedení bylo sympatičtější. Tak to teď pro jistotu zkouším nadhmatem
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
ja to pred cca 2 lety stridal taky, pak jsem se na to vysral, ze to nema vyznam. A ted mam porad natazenou pravou cast zad (kde to drzim nadhmatem) a kdyz jsem si zkusil vyfotit zada, tak jsem na prave strane zad mel svalovej blok, kterej na leve vubec nebyl videt Takze na case to trochu srovnat.
Hell-o,
dnes v BG (vcera me tam nechteli pustit a staly se tam fronty jak na banany)
Tlaky JC sikma
up to 6x27kg
4x12x34kg
akorat jsem si v prvni serii asi natahl levou kozu : (
deltdeck
4x13x12,5kg
hell
Triceps 2kladka
15x35kg
12x45kg
3x12x55kg
Pritahy na zada na stroji s oporou
4x8x40kg
jen na relax pred nedelnima mrtvolama
Biceps JC vsede
3x9x17,5kg
Zkracovacky
3x20
Rotana stroj
3x20x10kg
Dneska pohodicka, jen me mrzi ten natazenej sval, asi mensi rozehrati nebo zbytecna snaha o dynamiku uz v prvni serii. Tesim se na nedeli, ale protoze v sobotu vecer chci jit bruslit a behat (nejsem zvyklej moc), tak nevim jak budou nohy pripraveny na mrtvoly...
MT
up to 2x145kg
3x3x160kg PR
Bohuzel byl plan 4x3, ale treti serka uz byla na pokraji mych sil, i tak dobre zlepseni.
Biceps JC kladiva
3x10x16kg
Krceni ramen JC
3x10x28kg
Pullover
3x15x16kg
Triceps kladka
Asi od priste deload se zadama... jinak celkem spokojenost.
GHR
5x5xbw
hrozne mala draha pohybu, ale casem se pokusim zlepsit az na zem :)
AB roll
5x5xbw
Velmi oblíbený cvik na hamstringy (a samozřejmě prdel).
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru