Jj, jezdím si tréninky podle pocitu (kromě MT a tlaků, kde to jedu podle svyho planu) a bavi me to tak :)
GHR jezdim spis takhle
ale jen do faze, kde jsem schopny se sam vratit zpet (takze tak 10-15cm pohybu, bez prdele)
Arnie- pamatujes jeste bazzyho pozdejsi zapisy z treninku?
To byly zapisy :
pushpress
shyby
ez
kladiva
bricho
na nohy sem se vysral
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Jo obcas tam chodi, ale nejak se mu ted bourijou hormony a premenuje se na holku
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ehm, Martas, jel jsem to poprve a jak rikam, z kolme pozice jsem se smerem k zemi pohnul tak max o 15cm...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Tak a protoze se mi moc ucit nechce, tak tu maji moji fanousci aktualni tlustoformu, protoze jsem nalezl dobre svetlo, ktere stinohrou vytvari svaly na me postave.
Cca 84kg.
Naposledy upravil Lunreal dne st květen 16, 2012 12:59 am, celkově upraveno 2 krát
Tak a protoze se mi moc ucit nechce, tak tu maji moji fanousci aktualni tlustoformu , protoze jsem nalezl dobre svetlo, ktere stinohrou vytvari svaly na me postave.
Cca 84kg.
Bohuzel mam debilni ukladani tuku, neuklada se mi tolik na brichu jako na bocich
Zapazovani na lavce
3x15x3kg
nasel sem skvelou techniku:)
Shyby
6x5
Biceps EZ scottovka
4x10x15kg+osa
Triceps francouz
4x15x5kg+osa
na ozkouseni tohohle cviku (vzdycky me u nej bolivaji lokty u vyssich vah)
Ale dnes docela ok.
ABRoll s JC
5x5
Arnold pressy JC
3x8x10kg
Pullover
3x15x16kg
No vetsinu treninku sem se pekne flakal, krome tlaku :D
Ale i tak prevladaji pozitivni dojmy, kdyz udrzim stravu, tak by ze me mohlo neco casem vyrust.
Dneska trénink nebyl, leda v jídle . Je na čase se pořádně opřít do cvičení, váha ukázala 85kg :)
Wojtki: tak kdyz vidim 2metrovyho kluka jak si misto masa da na obed jen testoviny, tak to proste vypada divne Tak me napada, nejsi vegetarian?:)
Today:
Tlaky JC sikma
up to 8x28kg
3x13x34,5kg
12x34,5kg Mala pauza
MT
up to 3x95kg
4x3x127,5kg
Rozjizdim novy cyklus, temer bez uprav, jen v lehci dny snizim vahu o 25kg proti tezkym. Cílem je dát alespon 4x3x167,5kg za 8 tydnu.
Jinak z AB rollu me docela bolely vzprimovace, tak jsem dal na 2 serie opasek dnes.
Rozpazky na balonu
4x10x10kg
Shyby
4x5xbw
na uvolneni
Biceps nadhmat EZ scottovka
10x5kg+osa
10x10kg+osa
2x12x10kg+osa
GHR
4x6xbw
Triceps 1kladka
15x20kg
12x25kg
8x30kg
8x30kg
Zapazovani JC na lavce
3x20x3kg
Pullover
4x15x16kg
Zkracovacky
3x20
Perfect trenink :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru