|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Unknown9547
|
Zaslal: út duben 10, 2012 10:42 pm Předmět: |
|
|
Plánujem zaradiť prvý kreatinový cyklus, mám zakúpený monohydrát od Reflexu. Mám sa držať odporúčaného dávkovania a udrživacu fázu mať až 6-8 týždňov?
Doporučené dávkování:
plnící fáze: jednu odměrku (cca 5 g) Creapure Creatine rozmíchejte v 500 ml roztoku vody s hroznovým cukrem (cca 20 g) nebo v jiném sacharidovém nápoji
dávkujte 4x denně po dobu 5 dnů
udržovací fáze: jednu odměrku (cca 5 g) Creapure Creatine rozmíchejte v 500 ml roztoku vody s hroznovým cukrem (cca 20 g) nebo v jiném sacharidovém nápoji
dávkujte 1x denně po dobu 6 - 8 týdnů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spek-oun

|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
zajímalo by mě jak jde kreatin a alkohol dohromady?? mám v plánu zařadit kreatin do své stravy a vím že alkohol není dobrý,ale jednou za čas 1-2 za měsíc se napiju (ozeru) tak by mě zajímalo, abych nedostal infarkt,nebo tak něco.. vím že alkohol není dobrý na cvičení,ale takhle jednou za čas to není zas takový hřích, zajít s kamarády na pokec, grilovacku nebo nakou narozeninovou akci...
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
| spek-oun napsal: | | zajímalo by mě jak jde kreatin a alkohol dohromady?? mám v plánu zařadit kreatin do své stravy a vím že alkohol není dobrý,ale jednou za čas 1-2 za měsíc se napiju (ozeru) tak by mě zajímalo, abych nedostal infarkt,nebo tak něco.. vím že alkohol není dobrý na cvičení,ale takhle jednou za čas to není zas takový hřích, zajít s kamarády na pokec, grilovacku nebo nakou narozeninovou akci... |
nestane se ti nic, to nejsou steroidy....jednou nebo dvakrát za měsíc klidně můžeš zhřešit. Je to jen doplněk stravy, stejně jako protein a podobné věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so duben 14, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem cetl, creatin by se mel brat s, nebo tesne po, prijmu sacharidu.
Takze je to ok po rekneme 100g vlocek, 200g testovin, atd ?
Vecinou se totis doporucuje gainer nebo glukoza, ani jedno z toho ale nechci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: so duben 14, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Jak jsem cetl, creatin by se mel brat s, nebo tesne po, prijmu sacharidu.
Takze je to ok po rekneme 100g vlocek, 200g testovin, atd ?
Vecinou se totis doporucuje gainer nebo glukoza, ani jedno z toho ale nechci. |
zkus rozmíchat v džusu to by taky ušlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
spek-oun

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 5:30 am Předmět: |
|
|
ja kdyz nemam pri ruce dzus, nebo podobne cukry v kterych to rozmichal, tak to rozmicham v ,, susenych syrovatkach,, preci maji na 100g 75g/S a 13g/B 0,5g/T. To by mohlo jit a nemusel by byt v tom problem,nee??
|
|
| nahoru |
|
 |
Dee17
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Potřeboval bych poradit.
Koupil jsem si tyto kreatiny edit, viz pravidla fóra!
A je tam maximální dávkovaní 10 tablet denně. Myslím si, že bych jich mohl brát více, ale spíše mě zajímá, v jakém časovém intervalu, nebo kolikkrát denně atd.? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Dee17
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Dee17 napsal: | Potřeboval bych poradit.
Koupil jsem si tyto kreatiny edit, viz pravidla fóra!
A je tam maximální dávkovaní 10 tablet denně. Myslím si, že bych jich mohl brát více, ale spíše mě zajímá, v jakém časovém intervalu, nebo kolikkrát denně atd.? Díky |
Omlouvám se za URL. Kreatiny se jmenují ATP Creatine Monohydrate 300 tablet
|
|
| nahoru |
|
 |
Lazy86
|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:06 pm Předmět: Crea Pure-Extrifit |
|
|
Dobréj ,měl bych dotaz.Máte někdo zkušenosti s Crea pure od extrifit? Co tak nějak vidím,je poměrně rozšířenej tak by mě zajímali vaše zkušenosti a nebo zda byste doporučovali nějakej jinej.Rozhodně chci čistý creatin nebo jeho formy,určitě né se sacharidy a podobně ...a lépe prášek než tablety ..:) Děkuji předem za odpovědi ...
_________________ Im Hello Kity :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Mě dobře fungoval kreatin od SCITEC NUTRITION.Koupil jsem pul kila za 250.Takze i dobra cena.Kup si kasickej monohydrat ty dnesni nove kreatiny jsou o nicem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lazy86
|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Hakymm napsal: | | Mě dobře fungoval kreatin od SCITEC NUTRITION.Koupil jsem pul kila za 250.Takze i dobra cena.Kup si kasickej monohydrat ty dnesni nove kreatiny jsou o nicem. |
Myslíš ? Já právě že když jsou různé nové asi to má svůj cíl..ta cena je opravdu pěkná za 300 .teď jsem na to koukal..Mě nejde ani tak moc o cenu jako o kvalitu.Teda alespoň u Creatinu ..:) Počkám na další názory a pak bych tedy možná uvažoval i o téhle značce.. _________________ Im Hello Kity :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Lazy86 napsal: | | Hakymm napsal: | | Mě dobře fungoval kreatin od SCITEC NUTRITION.Koupil jsem pul kila za 250.Takze i dobra cena.Kup si kasickej monohydrat ty dnesni nove kreatiny jsou o nicem. |
Myslíš ? Já právě že když jsou různé nové asi to má svůj cíl..ta cena je opravdu pěkná za 300 .teď jsem na to koukal..Mě nejde ani tak moc o cenu jako o kvalitu.Teda alespoň u Creatinu ..:) Počkám na další názory a pak bych tedy možná uvažoval i o téhle značce.. |
neexistuje pry zadna studie, ktera by ukazovala, ze nove kreatinove derivaty jsou nejak vyrazne lepsi, naopak existuji desitky studii na stary
a co se tyce kvality, je nejdulezitejsi, jak jemne je namlety
takze je vlastne jedno, od koho ho beres, pokud je jemny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Já jsem osobně vyzkoušel superalkalyn a bylo to bez efektu.Píšu vlastní zkušenost.Třeba u někoho jiného to fungovalo jinak ale mě zabírá klasickej monohyrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 15, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Hakymm napsal: | | Já jsem osobně vyzkoušel superalkalyn a bylo to bez efektu.Píšu vlastní zkušenost.Třeba u někoho jiného to fungovalo jinak ale mě zabírá klasickej monohyrát. |
souhlas
2x mono a dokonale vysledky
pak jednou CEE a nic
a zase mono a vysledky se dostavily
stve me to michani v dzusu, ale zase je to spolehlive _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|