| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 9:13 am Předmět: Re: Royal Mass |
|
|
premyslim o sacharidaku, nasel jsem si v akci nejaky od aminostaru, 15b/70s a vcelku vysoky obsak aminokyselin
jde mi o vas nazor na znacku
(tady ten me oslovil kvuli cene 4,5kg + 2,5kg GRATIS za 830Kc) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
Zdravím,
Jaký máte názor na gainer Jumbo od scitech nutrition? popř.jakou příchuť vzít? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Zdravím,
Jaký máte názor na gainer Jumbo od scitech nutrition? popř.jakou příchuť vzít? |
:D esteticky mají velmi povedenej obal... kamarád měl ten zelenej (příchuť se liší barvou obalu???) čoko a nechutnal mu. Takže to byl první člověk, kterýmu něchutnalo něco od scitecu.
|
|
| nahoru |
|
 |
alik.jes
|
Zaslal: út květen 15, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
Co doporučujete začátečníkovi? Cvičím asi 2 měsíce a chci pořídit nějaký gainer. Moc se v tom neumím zorientovat. Poradí někdo co do začátku?
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: út květen 15, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
Do začátku by jsi se měl hlavně naučit správně jíst a až pak uvažovat o suplementech _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
alik.jes
|
Zaslal: út květen 15, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
Tak s tím jídlem to není nejjednodušší. Chodím na 3 směny a někdy je to boj. Ale jinak se snažím dodržovat co se dá.
Vločky k snídani, kuřecí s rýží, tvaroh na večer atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: st květen 16, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Archi
|
Zaslal: so květen 19, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | zdravim mel tenhle gainer nekdy nekdo z vas? rad bych cetl nejakou nezavislou zkusenost nez ho koupim
|
Taky jsem se chtěl zeptat.Už se tu na to nanobeast ptal, ale odpověď sem v topicu nenašel.Rozhoduji se právě mezi Massive 1100 a Mutant Mass.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
Ja ho mel, prichut cokolada. Davam ho teda jen po treninku, behem dne ne.
Jako nahrada jidla bych ho nedaval, ma hodne jednoduchych sacharidu.
Jinak mel jsem i mutanta. Oba se obesly bez travicich obtizi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Archi
|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Právě se nemůžu rozhodnout.
Mutant Mass mi přijde kvalitnější a neobsahuje kreatin.Je ale dražší a v příchutích co mě moc nelákají.
Massive 1100 je zase pro mě jako studenta výhodnější a příchutě přijatelnější.Ovšem nechce se mi na úkor ceny přijít o kvalitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Opravdu nevim ktery je kvalitnejsi. Ani po jednom jsem nemel travici obtize...
Jestli ho chces pouzivat jen po treninku tak myslim ze mega pro staci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ladinek
|
Zaslal: so květen 19, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Archi napsal: | Právě se nemůžu rozhodnout.
Mutant Mass mi přijde kvalitnější a neobsahuje kreatin.Je ale dražší a v příchutích co mě moc nelákají.
Massive 1100 je zase pro mě jako studenta výhodnější a příchutě přijatelnější.Ovšem nechce se mi na úkor ceny přijít o kvalitu. |
Mám doma Massive 1100 banán, chuť dost mizerná, chemická, tak akorát aby se to dalo ještě vypít. Chuťově horší gainer jsem ještě nepil. Na etiketě ve složení je na prvním místě "sušený syrovátkový prášek", podle toho a ceny gainery hádám, že ho tam bude hodně a ani kvalita nebude zrovna špičková. Znovu bych ho nekoupil ani náhodou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Archi
|
Zaslal: ne květen 20, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
Znovu jsem si prošel složení a rozhodl jsem si připlatit za Mutanta.
Díky za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: so květen 26, 2012 8:57 am Předmět: Gainerator |
|
|
Zdravím všechny. Máte někdo zkušenosti s Gaineratorem? Podle složení se mi líbí, ale nejlepší jsou stejně postřehy od uživatelů :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: út červen 12, 2012 11:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |