|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, na hrazdě je to těžší. Pěkně jedeš. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mr.Samorost

|
Zaslal: so květen 19, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
a muscle-up tak takto sa to volá ja sa práve snažím dať aspoň jeden ešte kúsok mi k tomu chýba :-)
mimochodom kam chodievaš von na hrazdu ak je to teda vonku ja viem len o jednej vo wilsonovom lese a pod v parku pod Špilberkem ale tie sú pre mňa trochu dosť z ruky.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 19, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
Na školní hřiště v žabinách _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 19, 2012 1:31 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:848 - 19.5.2012
CrossFit - hřiště
Warm-up
ROM
shyby 10x
plank
pozdrav slunci
strečink a zahřívání
WOD Hero - Murph
běh 1600m
shyby 100x = 10x10
kliky 200x = 10x20
dřepy 300x = 20x15
běh 1600m
56m30s
Cool-down
strečink
Dnes jsem to s rozcvičkou moc nepřeháněl, protože jsem věděl, že Murph bude minimálně na 45minut. Našel jsem si čas nějakého člověka na webu a měl to za 44 minut. Přišlo mi to jako normální čas, ale po 3. kole (šel jsem to shyby, kliky, dřepy, shyby...) jsem věděl, že ho nepřekonám. Nejhorší byl rozhodně druhý běh. Měl jsem tak neskutečně těžký nohy, že jsem myslel, že nejsou moje. Navíc mě první půlku běhu neskutečně píchalo v břiše. Pak se to dalo dohromady a trochu jsem zrychlil. Čas byl do hodiny a beru to jako solidní začátek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne so květen 19, 2012 2:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so květen 19, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
to je klasickej WOD sealfit (tuším, že takovej kandidátskej). už se na něj taky dlouho chystám, jen mě sere, že nemám nikde venku hrazdu, nechce se mi běhat na pásu..
viz http://www.sealfit.com/workouts/kokoro/
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 19, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
Je. I v tom campu to asi dávají pravidelně. Jestli jsi viděl ta videa z kola, kde byli crossfiťáci (Kristan Clever, Hackenbruch, Salo, Orlando...), právě kvůli tomu jsem to chtěl zkusit.
Obecně o kokoru. Když jsem se díval na požadavky, jsou úplně trapně jednoduchý, ale samotný kurz trvající 50 hodin, kde i crossfiťáci byli vyřízení je úplně o něčem jiným. Cena je vysoká, je to daleko, ale šel bych do toho hned.
A ještě něco. Je to vlastně jeden z benchmarkových wodů. Něco jako ladies wody, který jsou snadnější. Tyhle fallen hero wody jsou na počest padlých vojáků na misích ve světě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 21, 2012 3:48 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:849 - 21.5.2012
CrossFit - Sealfit
Warm-up
ROM
shyby 30x
toes to bar 30x
TRX kruháček
WOD
Dead by power clean, co minuta, to opakování +1
power clean 1+2+3+4+5+6+7+8+9=44x62kg
Strength
military press vestoje 7x5x53kg
Cool-down
X2 Ab ripper
Po dni pauzy byla energie, ale po obědě cestou z práce jsem ji zase nějak ztratil. Bylo vedro a nějak mě to vycuclo. Trénink byl nakonec hodně povedený.
Dnes zase mobilem
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 21, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
tak tohle uz vypada dost slusne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po květen 21, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Ty vole  mi prijde, ze takovouhle formu si ani nahodou nemel v dobe cos cvicil v posilovne nejakej "klasickej kulturistickej trenink" _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 21, 2012 4:03 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Břišáky lezou a to i ty šikmý, "ramenatíš" a parádní tvar rukou... hodně dobrý. měl jsi vůbec někdy takovou formu?
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po květen 21, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
Díky pánové, moc si toho cením.
Jde to všechno dolů, i hodně svalů, ale to je daň za to, že konečně trochu vypadám jako někdo, kdo občas cvičí. Teď je to na nějakých 85-86kg a i když nechci, asi to ještě dolů půjde. Já byl vždycky prasátko (Draper potvrdí) a tohle je poprvé, co vidím už náznaky kostek na břiše. Léto ještě není, musí to vylézt všechno :-)
Cratach: máš pravdu, pořádně funguje až tohle, minimální pauzy a smrt v očích
Guruhonza: nikdy neměl, vždycky to bylo hodně prorostlý _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po květen 21, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
Je vidět, že ten způsob cvičení a stravování ti prospívá  . Je to super. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|