|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... tak jsem včera, v nějakém náhlém rozmaru, rozeslala na místní lifterské oddíly pár e-mailů typu "čtyřicítka touží rozšířit vaše řady" ... ozvali se příznačně Sokoli
... tak nazdar bratři !, v pondělí :) |
Tak to je krok správným směrem
Akorát teď si zrovna nikde asi moc nezazávodíš...myslím že dřív jak v únoru pro tuto kategorii, nic moc není...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... tak jsem včera, v nějakém náhlém rozmaru, rozeslala na místní lifterské oddíly pár e-mailů typu "čtyřicítka touží rozšířit vaše řady" ... ozvali se příznačně Sokoli
... tak nazdar bratři !, v pondělí :) |
Mělas to doprovodit fotkama, hned by byla odezva lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
... jen ať se připraví na starou babu
asi jsem nečekala, že se vůbec někdo ozve, páč jsem celkem zaskočená, co jim tam předvedu :) ... a vy už mě cpete na závody
takže raději dnešní trénink:
(ani jsem dnes neměla odvahu se v posilovně "pochlubit" ... natož doma  )
benchpress
8x30
1x50
4x5x42,5kg
10x40kg
tlak na šikmé s j.č.
5x5x 15kg
dřep
4x5x55kg
5x60kg
předkopávání
4x6x30kg
hyperextenze
4x6x20kg
nohy na stroji abd + add
4x25x50kg
4x20x50kg
biceps
4x6x11kg j.č.
3x6x20 v.č.
břicho
přednosy ve visu
4x30
... nějak mi natekl loket, ale bolí mě kupodivu zápěstí, ... asi nějaký optický klam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 20, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 21, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
... tak už mám svou lifterskou skříňku ... pod vlivem mé mailové adresy čekali prý sice babu velikosti menší Gapy, ale nakonec mě chtějí i vzpěrači
... trénink Po,St,Pá, snad to sladím s rodinou i prací
tak ještě jeden ranní, kondiční :)
benchpress
1x50kg
5x5x42.5kg
mrtvý tah
5x80 kg
5x5x75 kg
legpress
5x5x 110kg + lýtka
předkop. na stroji
5x6x35kg
záda kladka
za hlavu
4x6x40kg
před
4x6x35kg
triceps
s EZ
5x8x16kg
bench - úzký úchop
4x6x35
břicho
zkracovačky
4x30
... dusno
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po květen 21, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
Panebože... To tady bude další žena co zvedá víc než já? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 21, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
nerada ruším, ale řekla bych, že máš trochu přemrštěné představy o tom, kdo všechno čte můj log
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
. .. tak dnes jsem předvedla kritickému oku trenéra nějaké ty svoje prostocviky, čekala jsem jako samouk kritiku techniky, ale kupodivu předvládalo mmmm, a hmmmm, v benči jsem dokonce omylem odjela 5x5x45, což normálně nedávám (mají širší lavku)... jediná výhrada byla při mrtvole k mým nohám od sebe, což mě trochu překvapilo, ale prosím :)
... příště bude pod drobnohledem dřep a budu už snad mít nachystaný nějaký konkrétní ténink
mé nové, roztomilé působiště
... tužme se, bratři :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
moc pekny pusobiste  daleko lepsi nez posilovny plny zbytecnyho strojovyho harampadi.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne st květen 23, 2012 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st květen 23, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
Tam asi metrousi moc nechodi ze ? _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
... aspoň se netlačíme ve sprše :o)
navíc, je to podzemní prostor -moje záliba ... bývalá výměníková stanice, půjdou tam přežít vedra
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st květen 23, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
Paradni posilka, lifterska old school.
Uz ses dostala k tomu v cem a kdy budes zavodit a v jake vahove kategorii ?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 5:29 am Předmět: |
|
|
"lifterka" jsem tu jediná, mezi vzpěrači :)... na závodění mám určitý názor, ale tady padly mnohem divočejší představy, nebo spíš fantazie :), tak to zatím moc neřeším ... chci se hlavně učit a zlepšovat
... nejen posilovna je old school, už se těším jak budu zdejší "milovníky" vlasteneckých názvů cviků oblažovat trenérovými výrazy jako choulení  (pullover), atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mandle

|
Zaslal: čt květen 24, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|