Tak na normal dohráno. Bohužel je pravda, že nejlepší věci člověk sežene přes AH. A ty ceny jsou tam většinou dost ujetý. Uvidím jak mě to půjde s mým DH na Nightmare.
_________________ There is no real life there is only AFK time
Tak na normal dohráno. Bohužel je pravda, že nejlepší věci člověk sežene přes AH. A ty ceny jsou tam většinou dost ujetý. Uvidím jak mě to půjde s mým DH na Nightmare.
Tak nepoužívej AH a přitvrdí to ... (i když ne dostatečně)
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Sleduju fóra a 90% hráčů D3 co hráli D2 a jsou na trochu vyšší úrovni je pořádně nasranejch. Blizz vypustil betu, za kterou si nechal tučně zaplatit a z hráčů si udělal betatestery :) Hra se balancuje tak, aby to pro blizz byla dojná kráva po spuštění real money auction hall. Místo patchů nerfujou skilly bez jakýhokoliv ohlášení a nezmění ani popis skillu. Vidím to jako největší herní fail roku :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Všichni děláte, jako by vám D2 nestačilo.. Já ho musel ráno odinstalovat, protože jsem se na něj zase nacucl a nevnímal okolní svět, hned je mi líp, ikdyž mám takové nutkání.. ne, neudělam to, cédéčka zůstanou pěkně v obalu
Všichni děláte, jako by vám D2 nestačilo.. Já ho musel ráno odinstalovat, protože jsem se na něj zase nacucl a nevnímal okolní svět, hned je mi líp, ikdyž mám takové nutkání.. ne, neudělam to, cédéčka zůstanou pěkně v obalu
tak to te obdivuju..vcera jsem sel spat az dnes v deset rano
Vcera som ten TQ nahodil aj s datadiskom, cez vikend rozohram a uvidim.
cizo: D3 urcite nebolo vo vyvoji 10 rokov. Jedna vec je co tvrdia a druha vec je realita. Neaku funkcnu betu mohli mat 2 roky dozadu na ktorej pracoval neaky mini team, potom do toho stiahli ludi z WOW a na rychlo to dokoncili. Ked som cital ake to je nevybalancovane tak to inak ani nemohlo byt. Betatest sa pre nich totalne neoplati, kazdy co si to kupil v predpredaji je pre nich vdacny betatester. Treba pockat pol roka, vydaju patch a bude to ok.
Tak co Titan Quest, baví?
_________________ There is no real life there is only AFK time
Vcera som ten TQ nahodil aj s datadiskom, cez vikend rozohram a uvidim.
cizo: D3 urcite nebolo vo vyvoji 10 rokov. Jedna vec je co tvrdia a druha vec je realita. Neaku funkcnu betu mohli mat 2 roky dozadu na ktorej pracoval neaky mini team, potom do toho stiahli ludi z WOW a na rychlo to dokoncili. Ked som cital ake to je nevybalancovane tak to inak ani nemohlo byt. Betatest sa pre nich totalne neoplati, kazdy co si to kupil v predpredaji je pre nich vdacny betatester. Treba pockat pol roka, vydaju patch a bude to ok.
Tak co Titan Quest, baví?
Taky jsem ho rozjel a je to pro mě zatím docěla změt, mám dream + hunting a zatím se to dává v pohodě, ale počítám že stejně až budu hrát dýl tak si resetnu staty a skilly nějakým editorem ať to má hlavu a patu.
Jo tak TQ prekvapenie roka pre mna . Grafika super, herny mechanizmus tiez gut- neni to uplne diablo klon a niektore veci su tam lepsie premyslene. Som v druhom akte za Warriora - idem zatial cisto warfare skillset.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
10 let určitě ne, Jay Wilson říkal myslím 6,5roku celkem.
Diablo nikdy nebylo vybalancované a nikdy z principu nebude, to potvrdil a zdůraznil i Jay Wilson (hlavní game designer), je tam totiž šílené množství itemů, skilů a z toho jsou miliony možných kombinací statů a herních stylů, to se prostě nedá vybalancovat, bylo to i v D2, je to i v D3.
Aby si měl balancovanou hru, musel by si ořezat a unifikovat skily, gear atd. podobně jako WoW nebo SC2.
Dobrá, tak jinak, už se budu opakovat, ale variabilita D2 byla co se týče itemů několikanásobně větší. Ano, v D3 to možná spraví patch, ale podle mě to už mělo být vyřešené při vydání. Ale možná mám špatný úhel pohledu, je to prostě jiná hra a společný je jen příběh a tak je to asi nutný brát.
Hry na PC obecne NIKDY nejsou vyresene a dodelane uz pri vydani, to je proste proti etice
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru