Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narcooo napsal:
Vzdycky to jde nak vyresit nbo obejit :D BTW Diablo 3 te nelaka ? :D

Slyším na něj samou chválu né, já zůstanu věrný.. D2 je prostě srdcovka a já nic jiného než "hry z dětství" už nehraju..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Narcooo

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D:D::DUz citim opet svaly na prstech :D stary dobry Progame roky se vraci
Tyrael

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na normal dohráno. Bohužel je pravda, že nejlepší věci člověk sežene přes AH. A ty ceny jsou tam většinou dost ujetý. Uvidím jak mě to půjde s mým DH na Nightmare.
Mablung

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
Tak na normal dohráno. Bohužel je pravda, že nejlepší věci člověk sežene přes AH. A ty ceny jsou tam většinou dost ujetý. Uvidím jak mě to půjde s mým DH na Nightmare.

Tak nepoužívej AH a přitvrdí to ... (i když ne dostatečně)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduju fóra a 90% hráčů D3 co hráli D2 a jsou na trochu vyšší úrovni je pořádně nasranejch. Blizz vypustil betu, za kterou si nechal tučně zaplatit a z hráčů si udělal betatestery :) Hra se balancuje tak, aby to pro blizz byla dojná kráva po spuštění real money auction hall. Místo patchů nerfujou skilly bez jakýhokoliv ohlášení a nezmění ani popis skillu. Vidím to jako největší herní fail roku :)

Derek Poundstone
Moocha

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všichni děláte, jako by vám D2 nestačilo.. Já ho musel ráno odinstalovat, protože jsem se na něj zase nacucl a nevnímal okolní svět, hned je mi líp, ikdyž mám takové nutkání.. ne, neudělam to, cédéčka zůstanou pěkně v obalu
owar

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Všichni děláte, jako by vám D2 nestačilo.. Já ho musel ráno odinstalovat, protože jsem se na něj zase nacucl a nevnímal okolní svět, hned je mi líp, ikdyž mám takové nutkání.. ne, neudělam to, cédéčka zůstanou pěkně v obalu

tak to te obdivuju..vcera jsem sel spat az dnes v deset rano
Tyrael

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si počkám na patche a uvidím jak to bude dál. Asi zas na chvíli vrátím ke Skyrimu
xCROWx

PříspěvekZaslal: so květen 26, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna jsem si, v souvislosti s patchem, kterej přidává boj na koních, říkal, jestli někdo ještě Skyrim hraje
Tyrael

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
Vcera som ten TQ nahodil aj s datadiskom, cez vikend rozohram a uvidim.

cizo: D3 urcite nebolo vo vyvoji 10 rokov. Jedna vec je co tvrdia a druha vec je realita. Neaku funkcnu betu mohli mat 2 roky dozadu na ktorej pracoval neaky mini team, potom do toho stiahli ludi z WOW a na rychlo to dokoncili. Ked som cital ake to je nevybalancovane tak to inak ani nemohlo byt. Betatest sa pre nich totalne neoplati, kazdy co si to kupil v predpredaji je pre nich vdacny betatester. Treba pockat pol roka, vydaju patch a bude to ok.

Tak co Titan Quest, baví?
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
g_dgrim napsal:
Vcera som ten TQ nahodil aj s datadiskom, cez vikend rozohram a uvidim.

cizo: D3 urcite nebolo vo vyvoji 10 rokov. Jedna vec je co tvrdia a druha vec je realita. Neaku funkcnu betu mohli mat 2 roky dozadu na ktorej pracoval neaky mini team, potom do toho stiahli ludi z WOW a na rychlo to dokoncili. Ked som cital ake to je nevybalancovane tak to inak ani nemohlo byt. Betatest sa pre nich totalne neoplati, kazdy co si to kupil v predpredaji je pre nich vdacny betatester. Treba pockat pol roka, vydaju patch a bude to ok.

Tak co Titan Quest, baví?

Taky jsem ho rozjel a je to pro mě zatím docěla změt, mám dream + hunting a zatím se to dává v pohodě, ale počítám že stejně až budu hrát dýl tak si resetnu staty a skilly nějakým editorem ať to má hlavu a patu.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak TQ prekvapenie roka pre mna . Grafika super, herny mechanizmus tiez gut- neni to uplne diablo klon a niektore veci su tam lepsie premyslene. Som v druhom akte za Warriora - idem zatial cisto warfare skillset.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Spazik napsal:

10 let určitě ne, Jay Wilson říkal myslím 6,5roku celkem.
Diablo nikdy nebylo vybalancované a nikdy z principu nebude, to potvrdil a zdůraznil i Jay Wilson (hlavní game designer), je tam totiž šílené množství itemů, skilů a z toho jsou miliony možných kombinací statů a herních stylů, to se prostě nedá vybalancovat, bylo to i v D2, je to i v D3.
Aby si měl balancovanou hru, musel by si ořezat a unifikovat skily, gear atd. podobně jako WoW nebo SC2.

Dobrá, tak jinak, už se budu opakovat, ale variabilita D2 byla co se týče itemů několikanásobně větší. Ano, v D3 to možná spraví patch, ale podle mě to už mělo být vyřešené při vydání. Ale možná mám špatný úhel pohledu, je to prostě jiná hra a společný je jen příběh a tak je to asi nutný brát.

Hry na PC obecne NIKDY nejsou vyresene a dodelane uz pri vydani, to je proste proti etice
Narcooo

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Borec jak spamoval TP :D Chudak ale nakonec to umlatil . . . docela chapu jeho zdeseni

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: