|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Enn

|
Zaslal: so květen 26, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | citace: | | Ty fotky jsou strasne zkreslujici, vypadam na kazde jinak a ve skutecnosti jeste jinak:) |
Tak to je pak těžký. :)
Přišel jsem cca v 1 a myslím si, že jsi byl zrovna na benchové lavici.
Já na sobě měl klasicky basketovej dres + boty a černý podkolenky.
edit: seznamka v akci. |
jop, to jsem byl ja. Tak to vim, kdo jsi :D Jednou jsi mi dokonce rikal, ze chces jistit na Bench :D No kazdopadne ty tvoje vahy jsou celkem dost obdivuhodny, tak po ocku sleduju vzdycky deni v posilovne:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: so květen 26, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
Dík, ale váhy stojí za houby, na to jsou tady a na jiných forech jiní experti.
Jinak jsem samozřejmě hlasoval pro BG, protože to mám časově nejblíž a Incore na mě působí dojmem, že by asi třísknutí činkou a magnézko nepřežili.
Ale původně to teda měli bejt snad jen cca 4 lidi, ne Drapere? :)
Krom toho nechci konfrontaci s nepodváženým vybavením. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
Jinak jsem samozřejmě hlasoval pro BG, protože to mám časově nejblíž a Incore na mě působí dojmem, že by asi třísknutí činkou a magnézko nepřežili.
|
Jo mel a jeste do predvcerejska jsem myslel, ze bude, ale nemuzu za to, ze tu z toho nekdo udelal mejdan roku (ne v poho Daymoone, delam si srandu, je mne to jedno ostatne sraz byl naposledy loni zacatkem roku )
Jinak ja bych samozrejme BG taky, protoze to mam par metru, ale o to se vubec netroufam bojovat :) a navic jak to tak vypada, ucast bude trochu vetsi a nevim, jestli bychom se tam vlezli, kdyz by byl normalni provoz. To bych ja nebo nekdo musel zaridit, aby na 2 hodky zavreli :) v B1F ani v Incore s timhle asi problem nebude, tam se vejdem ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: so květen 26, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: |
|
Jo mel a jeste do predvcerejska jsem myslel, ze bude, ale nemuzu za to, ze tu z toho nekdo udelal mejdan roku (ne v poho Daymoone, delam si srandu, je mne to jedno ostatne sraz byl naposledy loni zacatkem roku )
Jinak ja bych samozrejme BG taky, protoze to mam par metru, ale o to se vubec netroufam bojovat :) a navic jak to tak vypada, ucast bude trochu vetsi a nevim, jestli bychom se tam vlezli, kdyz by byl normalni provoz. To bych ja nebo nekdo musel zaridit, aby na 2 hodky zavreli :) v B1F ani v Incore s timhle asi problem nebude, tam se vejdem ne? |
tak tezko hodnotit jak je to obvykle, ale dnes tam nebylo moc lidi. Navic studenti jsou vetsinou doma a ted je navic zkouskove.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: so květen 26, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že bych mohla domluvit s panem majitelem Incoru aby se zavíralo třeba ve 13h. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so květen 26, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | | Myslím, že bych mohla domluvit s panem majitelem Incoru aby se zavíralo třeba ve 13h. |
No ja mam ten vikend smenu v praci ale pokud mi to bude nejak rozumne vychazet tak byhc se urco ukazal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 26, 2012 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: |
No ja mam ten vikend smenu v praci ale pokud mi to bude nejak rozumne vychazet tak byhc se urco ukazal :D |
Jo prijd, Tracey pry vypujci autobus a udela svoz po Brne a okoli, takze kdyztak rekni, kde te nalozit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 6:46 am Předmět: srazik |
|
|
každé tu pořád vymýšlá a nikde nevidím teda napsané konečné verdikt...asi teda sem pochopil incore dopoledne ... tož esli bude nejaka zmena dajte vedět...sem tam se sem mrknu...jinak nevidim problem se tam ukazat, alespon konečně uvidim nějaky namakany zviřatka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne květen 27, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Izman napsal: |
No ja mam ten vikend smenu v praci ale pokud mi to bude nejak rozumne vychazet tak byhc se urco ukazal :D |
Jo prijd, Tracey pry vypujci autobus a udela svoz po Brne a okoli, takze kdyztak rekni, kde te nalozit |
no jestli to bude v lisni tak bydlim na vinckach :D :D
jestli v B1F tak makam na holandske :D (u hornbachu) :D takze je mi to fuk :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
Tak kdo teda vi, ze se urcite dostavi, tak at to napise treba Daymoonovi do PM :) a nebo sem, zatim je v tom tak trochu zmatek. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Já určitě ano, jen teda řekněte to místo _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
Místo...
U hlasování došlo přesně k tomu, co jsem nechtěl, aby se stalo (a navíc mojí vinou). V průběhu hlasování došlo k přidání další možnosti a tak je to hodně těsné. Já osobně jsem hlasoval pro InCore ale z části taky proto, protože jsem B1F vůbec neuvažoval. Takže tady bych změnil na B1F, ale i tak to v rozhodování moc nepomůže.
Kod ještě nehlasoval, hlasujte, ať se to vykrystalizuje. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper napsal: | zatim je v tom tak trochu zmatek. | Když lidi píšou do topiku věty typu když se to povede tak určitě přijedu a na základě toho je v tom opravdu bordel. |
No jasny. Ono je to celkem na honem a puvodne to ani sraz byt nemel.
Jinak ono je asi vetsine lidem jedno, kde to bude, my jsme tak trochu organizatori, tak bychom to meli rozhodnout definitivne, takze to rohodni bud ty a nebo to klidne rozhodnu ja a to by byl tedy Big1 (nic proti InCore, ale tentokrat bych to dal do B1F) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
Já mám stejný názor...
Takže minisraz se uskuteční v sobotu 2.6. dopoledne v BigOne Fitness na Mendlově náměstí.
Hospoda s největší pravděpodobností Mamut Pub
další detaily budou upřesněny v nejbližších dnech. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|