|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Jn celkove páky v techle pripadech bych vubec nepouzival, nikdy nevis, kde stoji jeho kamaradicek kterej ti ukopne hlavu. A davat paku nekomu nalitymu se taky muze pekne minout ucinkem.
Sam bych proti takovym dvema taky nesel, pokud by neutocili na nekoho mne blizkyho. A i tak by to byla vpodstate sebevrazda bez slusnyho fighterskyho backgroundu, sila je na dve veci. |
Tvoje možná. Ne nic ve zlým, ale síla je vždycky plus, ať fightuješ, nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že takový Savickas, by tam byl kurva platný, ikdyby neměl kvalitní background.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Hele pořád mám dojem, že si tu část lidí zase nějak moc vymýšlí "zdrojovej kód" bitky. Udělám to, to nebo to, a když on to, tak já tamto. Takhle to nefunguje ani omylem.
S trochou smůly se ten papírově pefektně zmáklej fight může otočit o 180 stupňů. Já se před pár lety dostal do mírnýho konfliktu s párečkem nějakejch dredatejch smažek, a trvalo mi snad minutu než jsem se zbavil cca 45kilový HOLKY. Nějak jsme se tam přetahovali, a ona mě zničehonic chytla za vlasy (mít pravicovej sestřih, nestalo by se to  ) a stáhla hlavu dozadu, a neudělal jsem ani hovno. Člověk nemusí umět vůbec nic aby vám zatopil. Nakonec jsem jí musel přiškrtit o nějakej blbej sloupek, jinak by mi na palici visela ještě večer. A krom toho se blbě něco dělá s hystericky nasraným ječičím individuem, kterýmu (doslova) jde pěna od huby, smrdí, a máva okolo sebe rychlostí točícího se mixéru.
Moc si to idealizujete a plánujete...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
Tak jinak - podle mě je ti síla k ničemu pokud protivník je fighter a ty ne. Pokud toho oba umíte stejně, tak pak se síla projeví.
A vím, že jsem super slabej, díky za připomenutí _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
Síla má skvělé využití ve sportu a ještě víc v realu. Někdy je lepší než technika, protože málokdo má techniku jako světovej šampion.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Lunreal: Rozumím ti, ale úplně bych nesouhlasil. Souhlasil bych s Guruhonzou. 80kg Kickboxer, či boxer není automatickým vítězem v hospodské rvačce proti 120kg+ chlápkovi s dvojnásobnou tělesnou sílou, zvlášť pokud taky umí dát ránu. Samozřejmě metr devadesát vysokej ultimátník či zápasník, s váhou přes metrák...to už je jiná kapitola.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Běž do hajzlu cipínku.  Nedávno si tu chtěl, aby ti lidi zaplatili výcvik na mučení zlejch záporáků, a teď tu budeš dělat borce, ty kreténe?
Naposledy upravil Johncreasy dne po květen 28, 2012 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Tak Grimley ma musado v ramci voj. vycviku pokud vim, nema to urceny pro civilni pouziti nebo alespon si to myslim :) |
tak tak :)) ono to ani nikde nepoužívám, spíš nám instruktor tu a tam ukáže nějakou vychytávku co jde použít když je někde průser a člověk nestihne utýct... ostatně, nejlepší obranou je útěk nebo slzák a útěk :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Sakra hnus video. Od PC se dá fakt souhlasit s Grimleym ale na místě by v tom byli emoce jak hrom. Jako i tak bych se do toho asi pustil byť by to mohlo dopadnout jak chtělo, záleží jak rychle by přispěchal kamarád tlusťoch v teplákovce  mám zkušenost se třema po sobě jdoucíma a to se docela dá, ale když na člověka vyběhnou dva protivníci naráz tak je to vabank. Každopádně to akorát člověka naštve takovýhle video a jinak mam pár zkušeností z diskoték aj. a opravdu to, že je někdo fajter zvlášť boxer leckdy neznamená vůbec nic, protože třeba strhnutím na zem ho dost často vyvedete z míry. Když je to 100kg + boxer jak už to padlo, velký rozdíl oproti 80kg, takže i na kilech a síle záleží. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
A já zase slyšel historku o 180cm+ borci co jako junior závodně boxoval, pak se dal na kulturistiku, byl 120kg hovado, a dostal brutálně přes držku od nějakýho skrčka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
Ono se to stejně nevyplatí se do ničeho extrémě pouštět, jeden týpek od nás byl na akci, asi nalitej jak zvíře, dostal jednu ranu pěstí - bězvědomí - otok mozku - funus... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po květen 28, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
Njn nevyplatí, jde o to, jestli teda necháš někoho kopat holku do hlavy nebo ne. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|