Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Jn celkove páky v techle pripadech bych vubec nepouzival, nikdy nevis, kde stoji jeho kamaradicek kterej ti ukopne hlavu. A davat paku nekomu nalitymu se taky muze pekne minout ucinkem.
Sam bych proti takovym dvema taky nesel, pokud by neutocili na nekoho mne blizkyho. A i tak by to byla vpodstate sebevrazda bez slusnyho fighterskyho backgroundu, sila je na dve veci.

Tvoje možná. Ne nic ve zlým, ale síla je vždycky plus, ať fightuješ, nebo ne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že takový Savickas, by tam byl kurva platný, ikdyby neměl kvalitní background.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele pořád mám dojem, že si tu část lidí zase nějak moc vymýšlí "zdrojovej kód" bitky. Udělám to, to nebo to, a když on to, tak já tamto. Takhle to nefunguje ani omylem.
S trochou smůly se ten papírově pefektně zmáklej fight může otočit o 180 stupňů. Já se před pár lety dostal do mírnýho konfliktu s párečkem nějakejch dredatejch smažek, a trvalo mi snad minutu než jsem se zbavil cca 45kilový HOLKY. Nějak jsme se tam přetahovali, a ona mě zničehonic chytla za vlasy (mít pravicovej sestřih, nestalo by se to ) a stáhla hlavu dozadu, a neudělal jsem ani hovno. Člověk nemusí umět vůbec nic aby vám zatopil. Nakonec jsem jí musel přiškrtit o nějakej blbej sloupek, jinak by mi na palici visela ještě večer. A krom toho se blbě něco dělá s hystericky nasraným ječičím individuem, kterýmu (doslova) jde pěna od huby, smrdí, a máva okolo sebe rychlostí točícího se mixéru.

Moc si to idealizujete a plánujete...
Lunreal

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jinak - podle mě je ti síla k ničemu pokud protivník je fighter a ty ne. Pokud toho oba umíte stejně, tak pak se síla projeví.
A vím, že jsem super slabej, díky za připomenutí
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Síla má skvělé využití ve sportu a ještě víc v realu. Někdy je lepší než technika, protože málokdo má techniku jako světovej šampion.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal: Rozumím ti, ale úplně bych nesouhlasil. Souhlasil bych s Guruhonzou. 80kg Kickboxer, či boxer není automatickým vítězem v hospodské rvačce proti 120kg+ chlápkovi s dvojnásobnou tělesnou sílou, zvlášť pokud taky umí dát ránu. Samozřejmě metr devadesát vysokej ultimátník či zápasník, s váhou přes metrák...to už je jiná kapitola.
cipinek

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Lunreal: Rozumím ti, ale úplně bych nesouhlasil. Souhlasil bych s Guruhonzou. 80kg Kickboxer, či boxer není automatickým vítězem v hospodské rvačce proti 120kg+ chlápkovi s dvojnásobnou tělesnou sílou, zvlášť pokud taky umí dát ránu. Samozřejmě metr devadesát vysokej ultimátník či zápasník, s váhou přes metrák...to už je jiná kapitola.

už je to zase tady, panebože... , Johne běž si udělat nějaké přípravy do školy, to bude mít určitě větší význam...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běž do hajzlu cipínku. Nedávno si tu chtěl, aby ti lidi zaplatili výcvik na mučení zlejch záporáků, a teď tu budeš dělat borce, ty kreténe?

Naposledy upravil Johncreasy dne po květen 28, 2012 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Tak Grimley ma musado v ramci voj. vycviku pokud vim, nema to urceny pro civilni pouziti nebo alespon si to myslim :)

tak tak :)) ono to ani nikde nepoužívám, spíš nám instruktor tu a tam ukáže nějakou vychytávku co jde použít když je někde průser a člověk nestihne utýct... ostatně, nejlepší obranou je útěk nebo slzák a útěk :))
cipinek

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Běž do hajzlu cipínku. Nedávno si tu chtěl, aby ti lidi zaplatili výcvik na mučení zlejch záporáků, a teď tu budeš dělat borce, ty kreténe?

, zasloužil by sis ban Johne...
keba

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra hnus video. Od PC se dá fakt souhlasit s Grimleym ale na místě by v tom byli emoce jak hrom. Jako i tak bych se do toho asi pustil byť by to mohlo dopadnout jak chtělo, záleží jak rychle by přispěchal kamarád tlusťoch v teplákovce mám zkušenost se třema po sobě jdoucíma a to se docela dá, ale když na člověka vyběhnou dva protivníci naráz tak je to vabank. Každopádně to akorát člověka naštve takovýhle video a jinak mam pár zkušeností z diskoték aj. a opravdu to, že je někdo fajter zvlášť boxer leckdy neznamená vůbec nic, protože třeba strhnutím na zem ho dost často vyvedete z míry. Když je to 100kg + boxer jak už to padlo, velký rozdíl oproti 80kg, takže i na kilech a síle záleží.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplný souhlas s Kebou.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já zase slyšel historku o 180cm+ borci co jako junior závodně boxoval, pak se dal na kulturistiku, byl 120kg hovado, a dostal brutálně přes držku od nějakýho skrčka.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono se to stejně nevyplatí se do ničeho extrémě pouštět, jeden týpek od nás byl na akci, asi nalitej jak zvíře, dostal jednu ranu pěstí - bězvědomí - otok mozku - funus...
Lunreal

PříspěvekZaslal: po květen 28, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Njn nevyplatí, jde o to, jestli teda necháš někoho kopat holku do hlavy nebo ne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 549, 550, 551 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: