Brněnský minisraz na počest Arnie One

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Brněnský minisraz na počest Arnie One  Úvodní stránka -> Ostatní -> Brněnský minisraz na počest Arnie One
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Enn napsal:
Ja jen taky potvrzuji ucast, minimalne v posilovne, obed asi budu nucen vynechat:)

Kua dnes jsem si te spletl s jednim klukem v BG. Porad se na me tak zvlastne dival a nasmival se, byl mne strasne povedomej, tak jsem si rikal, ze to asi budes ty. Prisel jsem k nemu, on mne podal ruku, zacal jsem na nej mluvit, o foru, o srazu atd, ale nic nerikal, jen vydaval nejake zvlastni zvuky :) , ja porad mluvim asi 2 minuty, on mne ale zjevne nerozumnel, coz mne pak doslo. Tak jsem ztichl a a zeptal se, jestli je to Enn z fora a on zacal neco gavariť pa rúsky , coz uz jsem identifikoval oproti tem zvukum z uvodu naseho "rozhovoru" s tim, ze se mu tam obcas zatoulalo nejake ceske slovo :) Pak mne to doslo, ze to asi ty nebudes a ze je to vlastne jeden kluk, co jsem se tam s nim drive obcas stridal u nejakych cviku a tak nejak jsme se znali

Pardon za OT
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mamut rezervován pro 15-20 lidí, příchod mezi 12:30 a 13:30. Salónek to nebude, ten už je dávno obsazen ale budou to stoly v lokále se samovýčepem.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm 12:30 to sem zvedavej jak si za hodinku odjedem trenink, 16lidi + nasrany mistni, ze se jim tam serem.

Drapere o tom, ze s nama nepujdes na jidlo ani neuvazuj
Tracey

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
hmm 12:30 to sem zvedavej jak si za hodinku odjedem trenink, 16lidi + nasrany mistni, ze se jim tam serem.

Drapere o tom, ze s nama nepujdes na jidlo ani neuvazuj

Oficiálně je sraz 10:30, když 13:20 vypadneme z fitka, tak tam do 13:30 jsme

edit: A místní jsou velmi milí, vstřícní a pohostinní lidé
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 3:42 pm    Předmět: sraz Odpovědět s citátem

no to jste to teda vymysleli prátelé....nic proti jako jo ale udělat sraz pro lidi i mimo brno v nově přestěhovanym (a kurevsky schovanym) B1F...ja ho našel uplnou nahodou nedavno...navic sem se tam byl podivat a krome hormady strojů sem tam nic zajimaveho nevidel maj tam prťavou jakože crossfit sekci, ale místo nemaj tam ani power rack ani poradny gumovy kotouče a misto kde by se dalo vzpirat alespon me to tak neprislo...a taky me prekvapil zákaz konzumace vlastních nápojů apod chutovky (o magnezku nic nepsali ale nikde jsem ho tam neviděl)...B1F co sem viděl bylo jedno velký zklamání...nechodil bych tam ani kdyby mi za to platili...

jednou tam svama klidne pudu...snad tam neni jednorazovka za 150...už si cenik nepamatuju ale myslim ze to bylo nejak kolem kila...nedivim se když tam maj tolik předraženych mašinek (podle me vyhazovani penez) ja tam videl jen nejaky baby cvičit a jednoho jakysiho vetsiho chapika jinak slabčák :D...

už se těším na sraz a URČITĚ PŘIJDU kamkoliv je mi to jedno lidi fakt :) těšim se na vás prasátka :) ale chci slyšet...PIČO BUD V 10 U B1F...A BUDU TAM :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie, máš častěji problémy s pochopením psaného textu?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tracey

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 3:57 pm    Předmět: Re: sraz Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
snad tam neni jednorazovka za 150...už si cenik nepamatuju ale myslim ze to bylo nejak kolem kila...

už se těším na sraz a URČITĚ PŘIJDU kamkoliv je mi to jedno lidi fakt :) těšim se na vás prasátka :) ale chci slyšet...PIČO BUD V 10 U B1F...A BUDU TAM :)

Už jsem tu někde psala, že v sobotu je jednorázový vstup za 65, ale za tu kritiku mého druhého domova Ti zařídím speciální taxu
Smile04

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 4:01 pm    Předmět: Re: sraz Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Smile04 napsal:
snad tam neni jednorazovka za 150...už si cenik nepamatuju ale myslim ze to bylo nejak kolem kila...

Už jsem tu někde psala, že v sobotu je jednorázový vstup za 65, ale za tu kritiku mého druhého domova Ti zařídím speciální taxu

jéjda :D tak to mám radost moc...pokud dostanu kartičku VIP tak to bude stát zato :D...

takže sobotka 10:30 ok tak budu tam :P ... ale myslim ze nebude šance se dostat k ose a závaží když jsme všichni lidi z hardcore kraje :) tak nevím jestli vůbec budu cvičit...kdyžtak jenom nějáký exhibiční pozvedy jinak na to kašlu...uvidim jestli se necham hecnout :D, stejne mam rozbitou nohu :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michale, jestli se chces dozit sobotniho odpoledne, tak bych radeji nedrazdil jedovateho hada bosou nohou. Sice je to takovy neskodne vypadajici maly hadek (ted uz nam teda trochu povyrostl ), ale kdyz se nasere, tak kousat umi pekne a jed pusobi okamzite
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Arnie, máš častěji problémy s pochopením psaného textu?

Jen premyslim nahlas. Nevsimnul jsem si, ze maji otevreno i pres poledne. Driv, jak v 11 nezacnem cvicit, pokud je to jinak klidne me Daymoone oprav. Pokud zacinas byt na me alergický už ted, klidne to verejne napis, nemusim Vam kazit, zajimavy kuturni zažitek.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když nebudeš zevšeho dělat problém a vymýšlet si, budu nejspokojenější ze všech :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz drzim hubu, delej, jako ze jsi nic necetl.
e-witch

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... bežte někam, kde je webkamera
Judson

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 6:13 pm    Předmět: Re: sraz Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
zákaz konzumace vlastních nápojů apod chutovky

To jako fakt ?
Draper

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... bežte někam, kde je webkamera

Dobrej napad, to bych mozna i zustal doma

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Brněnský minisraz na počest Arnie One Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: