|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Uff, tak na podobné miesto by ma ťažko niekto dostal, obdiv, že nemáš strach z takej výšky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
kde si ty vidime, ale kde to visi chudak fotograf?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | seeya napsal: | | kde si ty vidime, ale kde to visi chudak fotograf? |
Vidíš nahoře na té první fotce tu malinkou plošinku se satelitem? Tak tam |
mne to nepride ako plosinka ale iba ako take kovove u-cko :) Ked mu to ale stacilo tak fajn :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne květen 27, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
Naposledy upravil Tracey dne út květen 29, 2012 4:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: po květen 28, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Dnes volno a od zítra nový trénink. Teď jsem si ho poněkolikáté přečetla a už začínám věřit tomu, že to není vtip  Takže se bude zkvalitňovat, trénink 4+1, z toho 2* nohy, takže budou 3* týdně  No co jsem si vybrala, to mám, teď už to jen těch pár týdnů přežít _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út květen 29, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
29.5. B1F Mendlák
Břicho
Přítahy j. č. v předklonu 4*8 + shodit 50% a dojet max
---ss---
Přítahy v. č. v předklonu (podhmat) 4*10-12
Stahování kladky na hrudník 3*8-10
---ss---
Pullower s j. č. 3*15
Veslování 4*8 + shodit o 50% a dojet max
Tlaky s j. č. na rovné lavici 3*12
---ss---
Pec-deck 3*12
Stahování protisměrných kladek 3*15
Chůze na páse 20 minut.
Tak první trénink z nového rozpisu, nevím, zda to bylo tím horkem, ale už u druhé SS na záda jsem uvažovala, zda obsah žaludku zůstane na svém místě  Ale trénink super
A k suplementaci: C4 před trénink nahradil NO extreme zero carb od Cellucoru, po tréninku BCAA a na noc Milk Protein Smooth od Myprotein. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st květen 30, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
30.5 B1F Mendlák
Přednožování ve visu 4*25
Housenky na fitballu 4*20
Předkopávání 4*25
Výstupy na lavici 3*50 na každou nohu
---ss---
Čelní dřepy na multipressu 3*20 (až na paty)
Výpady za chůze 3*50
---ss---
Zanožování na stroji 3*50 na každou nohu
Leg-press 4*20
Když jsem na dnešní trénink koukala, tak mi toho přišlo nějak málo. Když jsem dodělávala ty výstupy, u kterých jsem myslela, že už ani neudržím 5kg JČ v rukou, a už jsem cvičila 45 minut, změnila jsem názor.
Po tréninku jsem šla na 10 minut na schody, napsala trenérovi, že ho teď tak trochu nesnáším, na což mi odepsal, že jsem ho teď tak trochu potěšila  Pak jsem to završila 10 minutami na páse a odplazila se do sprchy... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|