|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
fotky nekam pod heslem ulozim, jen je problem s velikosti a mym uploadem, ktery je silene pomaly, takze to nebude hned. Vyberu par fotek a udelam tedy report, pokud by to bylo spatne, Day a Tracey at klidne opravi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Díky za dnešní spoluúčast :) Byť jsem se nemohla zúčastnit odpolední části, ale tak příště :) _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
BTW. Litujte, že jste nešli lozit se mnou Kdyby si to někdo rozmyslel, stačí napsat |
prej je to dobré jako na fyzičku...ale ja bych to bral spiše jako zkoušku odvahy :)...adrenalinovka...jinak...mrkni na tohle :)
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=13500
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Smile04 napsal: | | jo a toho spoluobčana co tam jel ten bench press asi s 200+kg rozsahu 2 cm na balon vyhodte nebo se vam tam zabije brzo :) |
Zkoušel to pak bez jištění a taky na něm pak na bosu zůstala činka ležet a já to ani s ním málem nedal zpátky do stojanu.
Mě nejvíc uchvátila vynilová podlaha v šatně.
Zóna pro volnou váhu taky není špatná a podlaha pokrytá gumou je super. |
tý podlahy sem si taky všiml...a temu typkovi si to měl nechat at ho to pěkně podusí :) takovy idioty miluju :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so červen 02, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so červen 02, 2012 10:37 pm Předmět: sraz |
|
|
Přátelé, děkuji Vám všem, že jste přišli a sešli jsme se v krásné okdyž neklimatizované posilovně a užili sme si to všichni společně dohromady. Moc rád sem poznal nové lidi a staré známé rád opět viděl, bylo mi ctí, že můžu své tělo potrápit vedle těch Vašich. Nezapomenutelný zážitek byly sprchy, ikdyž jen pánské. Návštěva restaurace a několik hodin s Vámi strávených uběhlo moc rychle, člověk se nestačil skoro ani zasmát. Slibuju, že další tréninkový sraz bude určitě brzy.Ještě sem Vám nestihl všechno říct a ukázat :-) _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 4:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
Tohle jsou blázni, kteří si neváží života, jak jsem říkala, já z toho mám pořád respekt a doufám, že ještě dlouho mít budu... Na fyzičku to je, hlavně teda převisy a nástupy, ty jsou obvykle ve výšce kolem tří metrů... Ale já nepochybuju, že Tobě jsem toho broučka do hlavy nasadila |
mno...mohl bych zkjusit vylézt komín... :) , ale za prvé lezeš první a za druhý by me zajimalo jestli bych se vlezl do tech okruží
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | Tracey napsal: |
Tohle jsou blázni, kteří si neváží života, jak jsem říkala, já z toho mám pořád respekt a doufám, že ještě dlouho mít budu... Na fyzičku to je, hlavně teda převisy a nástupy, ty jsou obvykle ve výšce kolem tří metrů... Ale já nepochybuju, že Tobě jsem toho broučka do hlavy nasadila |
mno...mohl bych zkjusit vylézt komín... :) , ale za prvé lezeš první a za druhý by me zajimalo jestli bych se vlezl do tech okruží |
První polezu bez problému, já lezu raději první A můžeme třeba na tu chladící věž, kde jsem byla včera (viz můj log), tam žádné nejsou... Na většině komínů jsou jen ta oka co deset metrů, kde se můžeš v případě potřeby opřít a trochu odpočinout, ještě jsem vlastně nelezla na žádný, kde by byla ochranná klec... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|