a vzpirani uz te ucej? Vas trener mi dnes ukazoval tvoji prukazku :D takze urcite budes i zavodit casem. U nas ji vedouci oddilu vystavuje novackum vzdycky az kdyz se chystaj na prvni zavody.
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
a sakra, kruh se uzavírá , ... nicméně jsem ráda, že má fotka neskončila nad jeho postelí, jak vyhrožoval :)
... a je mi jasné, že ze mně chce mít vzpěračku od prvního okamžiku, co má noha překročila práh vzpírárny ... zatím se nevzpírám a vzpírám
břicho šikmé
úklony bokem s j,č.
5x10 (10L, 10P)x9kg
břicho
zkracovačky
5x35
přednož.ve visu
5x15
... těšila jsem se, jak dám rukám klid v nových rukavicích, ale to co jsem na tréninku vybalila mě dost zaskočilo
po chvíli, kdy mi došlo, že chybu asi udělal někdo jiný, než mí rodiče, jsem si šla zas dřít mozoly motivována představou, jak si dotyčného při reklamaci vychutnám
... cca 45min, prsa ... netuším, jaký je to čas, nic jiného aerobního nedělám ... snažím se plavat relaxačně, ale v tempu
... kupředu mě žene zaplacených 60min na bazénu, což je zejména v zimním období pádný argument :)
Wojtkingson napsal:
Předpokládali, že jsi šikovná holka a že nemáš ani jednu ruku levou
... tak nevím, čím bys uklidnil majitelku druhého "páru"
Arnie_one napsal:
ad vířivka, řekl bych to jinak nez Judson. Ja bych si vymenil misto s obema, abych se tam vešel
Ten MT je peknej, zajimavy cislo v serii.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru