|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út červen 12, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Já mám momentálně na koleji hladký Skippy, dávám na ovesný palačinky, racia, nebo samotný ke kafi :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út červen 12, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
Dá se to arašídové máslo skippy koupit aji v albertu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajvo
|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Dá se to arašídové máslo skippy koupit aji v albertu ? |
Ja jsem to nikde jinde neviděl, než v Albertu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Ajvo napsal: | | TheGhost napsal: | | Dá se to arašídové máslo skippy koupit aji v albertu ? |
Ja jsem to nikde jinde neviděl, než v Albertu :-) |
Musím počkat než pojedu do Brna :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
A nemáte něaký tip na arašídové máslo z Lidlu , nebo Kaufu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 12, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út červen 12, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | A nemáte něaký tip na arašídové máslo z Lidlu , nebo Kaufu? |
v kaufu maj pokud vim jen jedno arasidove maslo, takove cervene a modre s kousky ... to cervene mi docela chutna ... kousky sem nemel nikdy rad :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cerfik

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 13, 2012 6:19 am Předmět: |
|
|
| Ajvo napsal: | | Ja jsem to nikde jinde neviděl, než v Albertu :-) |
Je i v Tescu.
Luster, Grimley - prasata , půl sklenky. Já dávám vždy 3-4 lžičky a pak STOP (i když někdy je to těžký, ale mám disciplínu a přestanu ).
Mě už moje burákový z Marks&Spencer došlo, takže si koupím a vyzkouším poprvé Skippyho, alespoň je můžu porovnat.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 13, 2012 6:48 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ajvo napsal: | | Ja jsem to nikde jinde neviděl, než v Albertu :-) |
Je i v Tescu.
Luster, Grimley - prasata , půl sklenky. Já dávám vždy 3-4 lžičky a pak STOP (i když někdy je to těžký, ale mám disciplínu a přestanu ).
Mě už moje burákový z Marks&Spencer došlo, takže si koupím a vyzkouším poprvé Skippyho, alespoň je můžu porovnat.. |
Já takovou disciplínu nemám :D ... už zmizela druhá půlka (jeslti nebudu línej, skočím si dneska pro další sklenku .... za tejden mi tímhle tempem dojde vejplata a budu jíst suchý rohlíky ¨.... je to jak droga :D ... stejně tak když si koupím čokoládu jakože třeba na dva tejdny... každej den když mě bude honit mlsná, si dám kostičku, jenže rozbalím čokoládu, dám si kostičku, pak si dám ještě jednu... postupně luxuju a zjistím, že celá čokoláda zmizela) ... no a jestli je ještě nějaký lepší burákový máslo než Skippy, tak sem s ním _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červen 13, 2012 7:59 am Předmět: |
|
|
vcera pul sklenky masla a dneska nejnizsi vaha za poslednich par let
Grimley: zkus urcite ty z M&S _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|