Ja jsem to zkousel. A tak to taky skoncilo :) nejak nikde nesnesu tu kreslenou grafiku. Ale rozhodne je to nejlepsi hra co se DotA stylu tyce. Vice se mi zamlouva DOTA 2, mozna to zkusim az to vyjde.
lolko je určitě nejlehčí, ale když se měříš s ostatníma, je jedno, jak je to lehký - musíš bejt lepší než oni...ale je fakt, že když jsem začínal, tak mi zkušenosti z doty stačily na pořádný nářezy soupeřů na podobnejch levelech
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Nejvetsi chyba vetsiny lidi je,ze si mysli ze LOL je jednoduchy .
Podle meho nazoru je v lol asi nejvic hernich mechanismu z tech 3 zminovanejch her . Zacinal sem jako zarytej dotak asi po 5 letech sem proti vsem svejm zasadam vyzkousel LOL a zustal sem u nej do ted . Nejvetsi variabilita itemu,ktera ma velkou budoucnost .
Neni nad to si parenim Diabla privydelat (18 euro )
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
zase jsem začal hrát wowko, kámoš mi dal acc s 85 dk a 76 druidem ale asi budu hrát za druida a stáhl jsem si ještě LOTR: War in the north, tak to odpoledne vyzkouším, protože LOTRa žeru jinak lolko jsem taky hrával ale už mě to moc nebaví, pořád dokola ty samé problémy
Tak já jsem celkem blázen do zaklínače, takže gamesky určitě Witcher a Witcher 2. Prošel jsem si 2 ročním obdobím wowka, asi ročním obdobím lolka. Nelituju, že jsem přestal. Teď už jen singleplayerovky! A o hodně míň, není tolik času.
Amnesia, Slender - jak tohle můžete hrát? Já bych se u toho asi posral . Mám rád Resident Evil, Silent Hill, rád koukám na hororový filmy, ale tohle teda ne, to mi stačilo vidět na youtube. Nejhorší je právě to, že nemáš žádnou zbraň a konfrontace s nepřítelem znamená hned, že chcípneš, pokud nestačíš utíct. I když na druhou stranu si říkám, že bych to možná z prdele zkusil... Ale ne, ať mě to ani nenapadne!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru