|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Michoo
|
Zaslal: st červen 13, 2012 11:49 am Předmět: |
|
|
Sehnat se da v teto gramazi jinde co jsem rychle zadal o par korun levneji. Jestli ti jde o cenu tak ekonomicteji te vyjde vetsi baleni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st červen 13, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
jestli ti de v prvni rade o cenu, tak si kup maltu a pocukruj si ji proteinem a mas skoro to samy za par supu..
jinak za "jednicku" mezi sacharidakama (ikdyz tady se hodi spis oznaceni post-workout suplement) bych povazoval napr. Recon od MP _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr20
|
Zaslal: ne červen 17, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Zdravím má někdo zkušenosti s Xtreme Mass Effect (Fitness Authority) nebo Gain Fast (Universal) ? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 19, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
Ja uz z tvych neustalych dotazu na ruzne suplementy vazne rostu. Stejne ti to nepomuze, protoze typuji, ze nemas ok stravu a jen hledas zazracne doplnky. Objednal sis to, tak si to vyzkousej sam. Chut je individualni, co chutna nekomu, nemusi chutnat tobe, stejne tak obracene. Co se tyka vysledku, tak je to JEN gainer, nic vic, takze nevim, co od toho cekas. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červen 20, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Ja uz z tvych neustalych dotazu na ruzne suplementy vazne rostu. Stejne ti to nepomuze, protoze typuji, ze nemas ok stravu a jen hledas zazracne doplnky. Objednal sis to, tak si to vyzkousej sam. Chut je individualni, co chutna nekomu, nemusi chutnat tobe, stejne tak obracene. Co se tyka vysledku, tak je to JEN gainer, nic vic, takze nevim, co od toho cekas. | kdyz myslis :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si koupil One stop extreme, tak jsem zvědavej, jak bude chutnat.
Dávám na doporučení Rostislawa
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červenec 02, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | John Chipsa napsal: | Dneska jsem si koupil One stop extreme, tak jsem zvědavej, jak bude chutnat.
Dávám na doporučení Rostislawa |
mel sem uz vsechny 3 druhy a ja bych hodnotil
1. Coko - ta je superm ani neomrzi po mesici ale stejne tady o chut nejde
2. Jahoda - trosku umely ale da se
3. Banofee - prvni 2 dny super pak uz sem se trapil |
U banofee - jsem se smal tomu názvu a myslel jsem si, že tak nějak by to mohlo bejt. Díky...
Kvalita Reflexu se mě už osvědčila u one stop......
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: út červenec 03, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
Banoffee = Banánovo-karamelový koláč _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út červenec 10, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
Ahoj, mám teď trošku problémy s regenerací, tak jsem zauvažoval o PTN. Co je lepší míchat do proteinu, glukopur, nebo maltu? A nebo je to úplně jedno? :D
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 6:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Shalke
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 7:29 am Předmět: |
|
|
To Hlavicze: Ano, mám s ním zkušenost. Rozpustnost dobrá, trávení bezproblému. Mám příchuť jahoda, ta mi dost chutná, a myslím, že ostatní budou taktéž dobré, je to přece sacharidák. Gain jsem dával vždy po tréninku. Na snídani si dej raději pořádné jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
Už mi pomalu dochází sachariďák (klasickej od Aminostaru) tak jsem se tak poohlížel a celkem teď přemýšlím nad nějakým od Extrifitu, ohlasy jsem tu nějake viděl, ale nevím který z nich si vybrat. Nějaké tipy?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|