Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Balbi, tak nejaky fotky a prekvapeni od teb, ja dolu ty nahoru

Tobe se vlastne celkem uspesne dari to, co je cilem mnoha lidi a co si mnozi mysli, ze je nerealne - hubnes a zaroven nabiras hmotu (respektive premenujes tuk na svaly). A zvlast s tvym endomorfnim telesnym typem je to jednou takovej uspech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až teď jsem si všiml těch fotek, seš neskutečná hromada svalů, abych byl upřímnej, tak jsem čekal, že budeš mít místo těhlech parádních bicáků, dvě rosolovité trubky a bez tvaru.

Jinak jsem si všimnul, že máš oblíbené bandy na zápěstí, máš je všude.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ty fotky jsem roloval od spodu nahoru a jak jsem dojel k te prvni od shora, tak nejdriv vylezlo bricho a nazilovany ruce a uplne mne spadla brada dolu a malem vypadlo z huby kus zvance, co jsem zrovna zvejkal :) ,az pak jsem doroloval a videl, ze je to Dusin a ne ty

dávám Like ;)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper:
sam vis, ze je to fuska. Clovek sere celej zivot na jidlo a ted to za par mesicu zpatky nebude. Prakticky nehubnu to je videt, ale proste je to pomalej a bolestivej proces skrz jidlo a cviceni .
Ano presne co jsi napsal ty, rek i Dušín "lidi si myslí, že to nejde" a já bych spíš doplnil "lidi mají malou vuly, to alespoň zkusit"

MASTeR: tak stale tam tuk je, na rukach o poznani mene nez jinde, prace na dlouho, ale egojisticky reknu ANO, tesi me to a vypadam tam celkem slušne
bandy no, abych pravdu řekl, tak sem si jich vsimnul, az si to napsal :) ale spat s nima nechodim :)

vlk: Like na Dušína hmm ÁNO :)
Draper

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ano presne co jsi napsal ty, rek i Dušín "lidi si myslí, že to nejde" a já bych spíš doplnil "lidi mají malou vuly, to alespoň zkusit"

Nevim, jestli lini, ale oni maji porad v hlave taknejak zafixovano, ze je jen objem a dieta a nic mezi.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 25/06

Dnes je posledni den kdy zapisuju trenink, aby se o me nerikalo, ze jsem velkej kecal, natocil jsme par videi od benche. Z osobnich duvodu koncim psani logu.
Diky vsem za podporu, kdo me tady v logu jebaly za chyby, rozhodne opravnene
Váha pouze 106kg, to mam po prasečím dnu : (

bench
Dnes raci uz oblecen a zahran :) minule v tilku a ruplo me neco v ramenu.
Podekovat se slusi sparingum, co me dneska pomohli, takze diyk kluci.
10x60 10x60 8x80 4x100 2x120 1x140
1x150
1x160
1x170
1x180
1x190 - trosku us sem to citil :)
1x195 - no tezko rict proc to neslo, nejak sem se bloknul, jedu to dolu moc pomalu. Kazdopadne tohle je otazka preskoceni 190 a nebo cca 2tydnu :)

břicho
3xjá skalpovačky

kód:

7:00 - 40g protein, 1g MSM, 10g glutamine, 5g creatin, 1g HMB, 0.250g green tea
8:00 - 2xvajíicko omeleta, rajce
10:00 - 20g protein, 5g BCAA, 3g Taurine
pri cviceni 5g BCAA
11:00 - 20g protein, 10g BCAA
11:30 - 100g prsa , zel obloha
14:00 - 150g  kotaz, rajce

140x1 - bez band a pasku

150x1 - bez band a pasku

160x1 - bez band a pasku

170x1 - bandy, bez pasku, nahozený

180x1 - bandy, bez pasku, nahozený, stale lehky :) - tady si verim na 4 opacka

190x1 bandy, bez pasku, nahozený, trošku stíný DUšín, ale opravdu jsem to dal :)

195 - Fail, bandy, pasek, nahozeni, priste si ten posranej pasek nevemu, uz toho bylo dost, skoda, ze se to nepovedlo, ale i neuspesny video musim dat, za 14 dnu padne mrcha

Naposledy upravil Arnie_one dne po červen 25, 2012 4:34 pm, celkově upraveno 5 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mě teda mrzí, že s logem končíš, bylo moc zajímavé sledovat tvé pokroky i fantastické výkony. Nechceš si to rozmyslet?

P.S. Gratuluju ke stodevadesátce.
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc tocis ty nejlehci serie?
Koukam, ze mas taky ten hroznej zlozvyk odlepovat prdel, to ani nechci videt, kam ti letela u tech tezkych serii :)
Jinak vypadas fakt docela vyhuble oproti drivejsku, na tech videich je to jeste mnohem markantnejsi nez na fotkach , uplnej sportak :) Fakt dobry

A ze koncis log je skoda, ale jako kdysi bylo cool mit tu log, tak ted je asi cool nemit ho tu, takze te chapu . Ja si ho taky zrusil, guru, Luster, Octopuss a dalsi take.

edit: a jeste dotaz, proc toho tvuj dnesni trenink obsahoval tak malo?
Turakam

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie benč neskutočný, ale logu je škoda, fakt som sa tešil na tvoj ďalší progres a pod., dobre sa to čítavalo.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dočkej času jako, jako já břišáku

Videa hazim postupne, pac mam pomalej upload. Ono to vypda, ze tu prdel odlepuju, ale jak se nahodi cinka, tak se proste celej zpevnim, davam na to pozor, ale samo, ze ne vzdy je to 100%
Proc tak malo, nebod se nehcu zkur..... proste sem dal jen maxka, nic vic nic min.
Log se zastavuju, tot proste vse, nejde byt o to in, prsote mam svoje duvody.

Jo a mas posledni moznost me verejne zpracat co všechno ojebavám, prosil bych vypustit kometáře o mojí tělesné konzsitenci, doprdele, tak hrozně snad nevypadam nejsem reklama na hlad.

Turku, Magumi diky, ale porad nepadlo vysnenych 200, ta magie toho čísla me neda spat.

Naposledy upravil Arnie_one dne po červen 25, 2012 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na druhou stranu, kdybys v logu pokracoval, tak uz te zachvilku nebudu mit za co jebat a asi by me to tak nebavilo , uz ted musim dlouho hledat a premyslet, co ti vytknout. Jeste pred par mesici bych tu mohl psat slohovky
Jo a jeste mne PROSIM natoc mrtvy tah.
e-witch

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jeste hodim failovych 195, to ale az po obrubnikach

E-witch krásná rozlučka :)

Drapere, MT snad nekde na živo.

Uvidime, co bude dál ...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych tě delší dobu nesledoval a pokud bych neviděl jak snadno si zvedl tu 160kg, tak být to u někoho jiného......považoval bych ty videa za neprůkazná. Tam skutečně nemají co dělat prsty pomocníka, pokud to má být video dokumentující sílu. Rejpal by prostě mohl říci, že ti pomáhá a šmitec. Ale jelikož osobně těm tvým 190kg věřím, musím říct, že jsi na tuhle disciplínu hodně velkej talent. Asi jsem neslyšel o nikom s takovou disbalancí mezi výkony v benchi, a ostatními cviky.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja si ho taky zrusil, guru, Luster, Octopuss a dalsi take
Cože? lustr, světlo mého cvičení, skončil s logem?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: